Alfa Romeo Giulia Pålitelighet

Alfa Romeo Giulia er en kompakt executive bil som ble lansert i 2015. Bilen er en konkurrent til tyske bilprodusenter som BMW og Audi. Giulia er en av de masseproduserte Alfa Romeos, og det er en av de mest pålitelige Alfa Romeo-bilene.

Alfa Romeo er kjent for å lage sportsbiler, men Giulia er faktisk en ganske pålitelig sedan. Bilen drives av en 2.0 L bensinmotor eller 2.2 L dieselmotor. Quadrifoglio-utgaven av bilen er ytelsesmodellen, og den har en superrask 2,9 L turboladet V6-motor.

Pålitelighet

Tidligere hadde Alfas et dårlig rykte for pålitelighet og hadde mange rapporterte problemer. De pleide bare å fokusere på å lage raske biler med høy ytelse, i stedet for å sikre daglige stasjoner. Giulia er imidlertid et temposkifte. Bilen har en 4.0 av 5.0 vurdering av Carbuyer, men det henger fortsatt etter når det gjelder pålitelighet.

Totalt sett er Giulia gjennomsnittlig når det gjelder pålitelighet. Det har vært mange rapporterte problemer med bilen, men den høye ytelsen og håndteringen overskygger pålitelighetsfaktorene.

Vedlikehold

Vedlikeholdet av disse bilene har alltid vært dyrt. Giulia er dekket av en 4-års garanti, men driftskostnadene er høye. Du må fortsatt betale for mindre ting som tennplugger, som koster rundt $ 1,500, samt oljeendringer som koster rundt $ 250 og andre mindre ting som kan legge opp.

Sikkerhet

Giulia rangerer godt når det gjelder sikkerhet. Kollisjonssikkerhetstestene utført av IIHS og Euro NCAP gir den en veldig god vurdering. Bilen har mange sikkerhetsfunksjoner som Forward Collision Warning, kollisjonsputer, fotgjengerdeteksjon, cruise control lane avgang advarsel, og automatisk nødbrems.

  Audi A3 Sportback e-tron pålitelighet

Spørsmål om Alfa Romeo Giulia

Er Alfa Romeo Giulia en fronthjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulstrekk bil?         

Alfa Romeo Giulia er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange plasser er det i en Alfa Romeo Giulia?     

Alfa Romeo Giulia er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore biler       

Hva er hestekreftene i en Alfa Romeo Giulia og har den en turbo?   

Alfa Romeo Giulia har 280 hestekrefter og 306 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 2.0 L Drivstoffsystemet er Bensin Direkte Injeksjon.                           

Hvor mange plasser i en Alfa Romeo Giulia?                

Alfa Romeo Giulia har 5 seter.                          

Hvilken type hjul har den? 

Alfa Romeo Giulia har 17 X 7.5 inches Aluminium Forhjul og 17 X 7.5 inches Aluminium Bakhjul.

Er Alfa Romeo Giulia dyrt å vedlikeholde?

Vedlikeholdskostnadene for Alfa Romeo Giulia ligner på andre luksusbiler. Prisen på deler og arbeidskraft kan imidlertid være høyere enn gjennomsnittet. Hvis du vil spare penger, kan du vurdere å kjøpe brukt.

Hva er den raskeste Alfa Romeo Giulietta?

Den raskeste Alfa Romeo Giulia er Quadrifoglio, som har en toppfart på 191 mph. Denne bilen ble utgitt i 2016.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter