Aston Martin DB11 Pålitelighet

Etterfølgeren til DB9, DB11 er en eksotisk superbil som tilbyr ekstreme premium- og luksusfunksjoner. Det er en 2-dørs grand tourer med en elegant og edgy kroppsdesign. Den tilbyr midtmotor- og bakhjulsdrift for den beste kjøreopplevelsen.  Hver tomme av denne bilen er en ren luksus og en klar head-turner på veien.

Oversikt

DB11 har to versjoner med to forskjellige veldig raske motorer. Det er en 528 hestekrefter 4.0 L V8 twin-turbocharged motor og så er det den kolossale 630 hestekrefter 5.2 L V12 twin-turbocharged motor. Dette kombinert med bakhjulsdriftsystemet, tilbyr en av de raskeste turene for biler.

Pålitelighet

Påliteligheten til denne typen biler har alltid vært ikke så bra, men ingen bryr seg egentlig om det. Disse bilene er super dyre og bare laget for å kjøre ekstremt fort. Dette betyr imidlertid ikke at DB11 ikke er pålitelig nok.

Når det er sagt, har Aston Martin hatt et dårlig rykte for pålitelighet på grunn av de håndlagde teknikkene de bruker. Så mye som en luksus som høres ut, er bilene også så delikate. DB11 trenger ekstrem forsiktighet, men med forsiktighet vil DB11 vare lenge nok. Drivstoffgjennomsnittet er heller ikke så bra, og det koster 5.0 jenter / 100 miles.

Vedlikehold og reparasjon

Delene som brukes i DB11 ville vare i mange år, men med god omhu. Så mye som kostbar bilen er, trenger dette enda mer vedlikehold for å kjøre. Reparasjonsprisene er også noen av de høyeste, så en garanti kan hjelpe i det. Likevel bør du vurdere rundt $ 2,500 per år for generelt vedlikehold og reparasjoner av bilen.

  Audi Q8 pålitelighet

DB11 – Superbil kun kjent for hastighet

Bilen er virkelig en rask og nydelig å ri. Lyden er bare bedre enn mange andre biler. Imidlertid koster disse premium grand tourers mye i vedlikehold. Hvis du vil ha en pålitelig bil, så absolutt gå for Toyotas eller Hondas, men hvis du vil ha en premium superbil, så er dette svaret ditt.

Vanlige spørsmål om Aston Martin DB11

Er Aston Martin DB11 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Aston Martin DB11 er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i en  Aston Martin DB11?    

Aston Martin DB11 er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Minicompact Cars

Hva er hestekreftene i en  Aston Martin DB11 og har den en turbo?    

Aston Martin DB11 har 503 hestekrefter og 513 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 4.0 L Drivstoffsystemet er Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i en  Aston Martin DB11?    

9,5 kubikkfot ( 0,269 m3 )

Hvor mange plasser i en  Aston Martin DB11?    

Aston Martin DB11 har 4 seter.

Hvilken type hjul har den?

Aston Martin DB11 har 20 X 9 inches aluminium forhjul og 20 X 11 inches aluminium bakhjul.

Er Aston Martins dyrt å vedlikeholde?

Ja, de er dyre å vedlikeholde på grunn av den høye prisen på bilen. Vedlikeholdskostnadene er imidlertid mye lavere enn andre luksusbiler som Mercedes Benz eller BMW. Aston Martin DB9 har en listepris på $ 230,000 XNUMX, men gjennomsnittsprisen for en ny er rundt $ 150,000.

  Audi vs. Mercedes: Pålitelighet

Er Aston Martin DB11 en god bil?

Aston Martin DB11 er en flott bil fordi den har en kraftig motor, luksuriøst interiør og en vakker utvendig design. Prislappen er imidlertid høy for et slikt luksuskjøretøy.

Er Aston Martin DB11 en superbil?

Aston Martin DB11 er en superbil som ble utgitt i 2016. Den har en V8-motor som produserer 503 hestekrefter og akselererer fra 0 til 60 mph på bare 4 sekunder.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter