Aston Martin DBX Pålitelighet

DBX er en crossover SUV av Aston Martin hadde som mål å gi samme høy ytelse og luksus med mer plass til passasjerer og bagasje. SUV-en ble lansert i fjor, og den har gjort det bra siden den gang. DBX gir en høy bakkeklaringstur, noe som gir sjåføren mye mer utsikt og ridning moro.

Oversikt

Den store SUV har en 4.0 L V8 twin-turbo motor med 9-speed automatisk kraftoverføring. Bilen produserer 542 hestekrefter og 516 lb-ft dreiemoment, noe som gjør at bilen kan gå fra 0 til 60 mph i 3.9 sekunder. Denne kraftige motoren har også evnen til å slepe andre kjøretøy opp til 5940 pund.

Pålitelighet

Bilen er relativt ny for å bedømme påliteligheten. Ifølge andre kunders vurderinger har imidlertid bilen ikke hatt noen store feil før nå. Enhver stor pålitelighetsorganisasjon har ikke vurdert DBX, men ved å se på de andre bilene kan vi si at DBX ikke ville være verre enn dem.

Det har ikke vært noen stor klagefil på DBX, og det har heller ikke vært noen tilbakekallinger før nå. Når vi ser på historien til Aston Martin-bilene, kan vi si at kvaliteten på bilen alltid er god og delene varer lenger. Vedlikehold er imidlertid nødvendig for ikke å møte noen alvorlige problemer.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold er vanligvis høyt i SUVer enn andre sedans, og det er enda høyere for Aston Martin biler. Bare vedlikeholdet vil koste mer enn $ 1,000, husk at andre uplanlagte vedlikehold kan oppstå, noe som ytterligere vil koste deg rundt $ 1,000. Så når vi ser på det, har bilen en høy driftskostnad.

  Porsche vs. Range Rover: Pålitelighet

Hvis vi snakker om historien om Aston Martin biler reparasjon, så er det veldig dyrt. Bare en enkelt oljeskift vil koste deg rundt $ 400 fra den autentiske forhandleren, men du vil ha en garanti for å dekke alt det. Annet enn det har denne bilen mulighetene til å bli din daglige kjøretur.

FAQ

Er Aston Martin DBX verdt det?

Aston Martin DBX er verdt det. Aston Martin DBX er en luksus SUV som er designet for de rike. Det er en sporty bil som er bygget for å bli kjørt fort. DBX er et godt valg for de som ønsker et luksuriøst kjøretøy som også er morsomt å kjøre.

Gjør Aston Martin en 4×4?

DBX er en flott 4×4 fordi den leveres som standard med en firehjulsdrift. Du trenger ikke et ekstra alternativ eller tilbehør for å få best mulig ytelse ut av denne fantastiske maskinen.

Hva betyr DBX i Aston Martin?

DBX står for Double Bubble røntgen. Denne teknologien ble utviklet av Aston Martin og lar sjåføren se gjennom bilens karosseri. Teknologien bruker to høyenergi røntgenbilder for å lage bilder av kjøretøyets interiør.

Hvor mange plasser er det i Aston Martin DBX?

Aston Martin DBX er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Firehjulsdrift

Hva er hestekreftene i en Aston Martin DBX og har den en turbo?

Aston Martin DBX har 542 hestekrefter og 516 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 4.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

  Aston Martin DB11 Pålitelighet

Hvor mye bakkeklaring har Aston Martin DBX?

19,05 cm (7,5 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Den har 22 X 10 tommers aluminium forhjul og 22 X 11,5 tommers aluminium bakhjul.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter