Bentley Continental GT Hastighet Pålitelighet

 Bentley Continental-serien er et eksklusivt utvalg av grand tourer biler. Hastighetsmodellen er dessuten en høyytelsesmodell av bilen. Denne mer enn $ 200,000 bil er en ren luksusbil med svært begrenset produksjon. Pålitelighet er ofte den siste bekymringen til folket når de kjøper denne bilen.

Oversikt

De kontinentale GT-bilene er en av de sjeldne bilene i verden. Hastighetsmodellen er nesten en begrenset utgave av bilen med en W12 6.0 L-motor. Bilen har alle slags overlegen engineering fra bremsesystemet til transmisjonssystemet. Bare utseendet til denne bilen er nok til å bevise sin verdi.

Pålitelighet

Pålitelighet er ikke en stor faktor i å dømme denne bilen fordi dette er biler er ikke ofte noens daglige kjøretur. Den største fordelen med å kjøpe en luksusbil som Bentley er den fineste kundeservicen. Kundeservicen håndterer alle slags problemer bilen står overfor.

Når vi snakker om Continental GT Speed, er bilen bygget for å vare i evigheter. De eldre modellene av bilen kjører fortsatt grasiøst. Motoren som brukes og kvaliteten på delene er noen av de beste  i verden. Så det er mest sannsynlig at Continental GT vil få sin innflytelse.

Sikkerhet

Bentley er en del av den tyske bilprodusenten, og har også en av de beste sikkerhets- og krasjhåndteringene. Det er svært usannsynlig at Continental noen gang vil bli testet, men vi kan si at det også ville være trygt akkurat som andre Audis og Volkswagen.

  Bentley Brooklands pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Bentley tilbyr førsteklasses kundeservice, men det kommer med en kostnad. Bentley-bilene har vanligvis færre feil, de trenger fortsatt vedlikehold. 3-årsgarantien dekker nesten alt, men etter det er det dyrt å opprettholde Continental GT Speed. Du må bruke nesten $ 2,000 per år på alle vedlikeholds- og reparasjonskostnader.

FAQ

Er Bentley Continental GT Speed en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevetbil? 

Bentley Continental GT Speed er en All Wheel bil.

Hvor mange seter er det i Bentley Continental GT Speed?  

Bentley Continental GT Speed er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Subcompact Cars

Hva er hestekreftene i en Bentley Continental GT Speed  og har den en turbo?    

Bentley Continental GT Speed har 633 hestekrefter og 620 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded W-12 med en forskyvning på 6.0 L Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvor stor er bagasjerommet i Bentley Continental GT Speed?  

9,1 kubikkfot ( 0,258 m3 )

Hvilken type hjul harden?  

Bentley Continental GT Speed har 21 X 9.5 tommers aluminium forhjul og 21 X 9.5 tommers aluminium bakhjul.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter