Best brukt BMW hatchback

BMW i3 regnes som den mest brukte BMW hatchback.

BMW i3 er en 5-dørs hatchback elektrisk kjøretøy med bakhjulsdrift. Den elektriske motoren drives av en 18,2 kWh li-ion batteripakke, som kan utvides til en 37,9 kWh li-ion batteripakke. Bilen har en anstendig videresalgsverdi med god etterspørsel blant forbrukerne. I3 er også den billigste elbilen å vedlikeholde.

BMW i3: Familievennlig og elektrisk

BMW i3 er en liten elektrisk hatchback som ble utgitt i 2013. Det er den eneste helelektriske BMW-en i USA. Bilen regnes som en familiebil, som er best for å kjøre i byen, og kanskje på noen korte reiser utenfor byen. Bilen har kortere rekkevidde enn andre større elbiler.

BMW i3 har en BMW eDrive synkron permanent magnet elektrisk motor. Bilen tilbys i 3 varianter i henhold til batteriområdet på 18,2 kWh, 27,2 kWh og 37,9 kWh. I3 ble lansert som den aller første elbilen av BMW.

En elektrisk motor med et imponerende utvalg

I3 er en helelektrisk bil, som er kjent for sin lille størrelse og kraftige motor. Bilen er en av de mest solgte elbilene, og den var tredje mest solgte bil fra 2014 til 2016.

Bilen har en estimert rekkevidde på 130 km, men det kan økes ytterligere med større batterimodeller. Batterimodellen på 27,2 kWh har en rekkevidde på 114 miles, 37,9 kWh batterimodell har 153 miles rekkevidde. BMW tilbyr også Rex-modeller, som har en utvidet rekkevidde på rundt 200 miles.

Totalt sett er i3 en strålende tur med god rekkevidde som lett kan brukes til bykjøring.

  Hva er de mest brukte bilene for sikkerhet og pålitelighet?

Pålitelig med rimelige driftskostnader

Bilen er ganske pålitelig på grunn av sin elektriske motor og overlegen BMWs engineering. Tyske biler er kjent for sitt rykte for pålitelighet. I3 er en elektrisk bil, så den har ingen drivstoffkostnader, bare rimeligere strømregninger.

Bilen har vist seg å være veldig solid, og den har et rykte for sjelden å oppleve noen store problemer eller trenger alvorlige reparasjoner. BMW tilbyr også sin standardgaranti, som kan dekke nesten alle utgifter opptil 3 år, og den har også en batterigaranti på 8 år eller 100 000 kilometer.

Gode sikkerhetspoeng

Enhver bil er ufullstendig uten gode sikkerhetsvurderinger i dag. I3 har en enestående vurdering for en hatchback. Bilen er utstyrt med alle de typiske aktive og passive sikkerhetsfunksjonene, inkludert:

 • Fører-, front- og bakhodekollisjonsputer.
 • Nødbremseassistanse
 • Elektronisk stabilitetskontroll
 • Kjørelys på dagtid
 • 4-hjuls ABS
 • Integrerte dreiesignalspeil

Bilen er også flott når det gjelder krasjsikkerhet. IIHS rangerer i3 veldig bra. Front- og sidekollisjonssikringene er helt topp. Dukkene som ble brukt i kollisjonstestene fikk ingen store skader, noe som beviser sikkerhetsvurderingene.

Rimelig og minimalt vedlikehold

Elbiler antas å være vedlikeholdsfrie, men dette er faktisk ikke sant. Elbiler trenger også vedlikehold og service; Det er imidlertid mindre enn sammenlignet med vanlige biler. BMW i3 antas å være en av de billigste elbilene når det gjelder vedlikehold.

Hvis du får en brukt i3 med en garanti, så ville du få BMW Ultimate Care. Dette vil dekke alle vedlikeholdsutgifter. Imidlertid, hvis bilen ikke har en garanti, kan det hende du må håndtere motorolje, motorfilter, tennplugger, bremsevæske og andre typiske vedlikeholdsproblemer.

  Er en brukt Mercedes S-klasse et godt kjøp?

Blandede anmeldelser

Den har en eiervurdering på 3,4 av 5. Folk på visse plattformer og fora har beundret i3s ytelse. Bilen står imidlertid overfor noen dårlige byggekvalitetsproblemer. Til tross for kvalitetsproblemer, drivere fortsatt elsker lav vedlikehold hatchback som tilbyr en utmerket BMW kjøreopplevelse.

I3 står vanligvis ikke overfor noen store problemer de første 5 årene. Og drivstoff- og vedlikeholdsbesparelser er rundt $ 20,000 XNUMX over en 3-års periode. Totalt sett har bilen noen blandede anmeldelser, men det er fortsatt et godt kjøp. Bilens verdi avskrives også høyt over 5 år, slik at du kan finne brukte i3s til en rimelig pris.

Ting å se etter før du kjøper brukt BMW i3

BMWs har møtt mange problemer tidligere, men i3 ser ut til å være bedre enn andre. Driftskostnadene er lave med billig vedlikehold. Imidlertid, hvis du kjøper en brukt i3, bør du se etter noen visse ting som kan være utsatt for skade som:

 • Klissete iDrive-knott
 • Feil på drivstoffventil
 • Bremseklosser
 • Skivebremser
 • Noen elektriske problemer

Elektrisk teknologi er betydelig ny i bilindustrien, og den trenger litt tid til å forbedre kvaliteten ytterligere. I3 har møtt noen problemer, men det er fortsatt en god hatchback å kjøpe.

FAQ

Er det en klok beslutning å kjøpe en bruktbil?

Å kjøpe en bruktbil er alltid billigere enn å kjøpe en ny bil. Mange biler mister halvparten av verdien på bare 5 år, så å kjøpe disse bilene er ikke en dårlig beslutning. Brukte biler kan imidlertid forårsake noen problemer hvis du ikke ser dem nøye over før du kjøper.

  Hvorfor er brukte Volvoer så billige?

Før du kjøper brukt, må du få en mekaniker til å sjekke bilen grundig for eventuelle problemer med ting som malingsjobben, ulykkeshistorikken, enhver historie med bilfeil eller ting som motoroljelekkasjer.

Krever elbiler vedlikehold?

Folk tror vanligvis at elbiler ikke trenger vedlikehold, men de trenger fortsatt litt vedlikehold. Selvfølgelig er det mindre enn vanlige biler, men de trenger vedlikehold på steder som batteri, elektrisk motor og annen elektronikk. De krever også typisk vedlikehold som å bytte bremseklosser eller dekk.

Trenger elektrisk teknologi fortsatt forbedring?

Elbiler er fremtiden for bilindustrien, men de trenger mange forbedringer før de kan dominere markedet. Disse inkluderer:

 • Batteriladingstid – Lading av batteriet tar for mye tid sammenlignet med å fylle bilen med gass. Det raskeste ladesystemet introdusert av Tesla tar fortsatt 20 minutter å lade 50% av bilen din, som fortsatt er for lang.
 • Rekkevidde – Det er noen biler med strålende rekkevidde, men de er for dyre. Folk har vanligvis råd til små elbiler, men de har svært lite rekkevidde og kan bare brukes i byen.
 • Dyrt – Elbiler må være billigere enn ICE-biler hvis de vil dominere bilindustrien.
 • Batterilevetid – Batteriet er utsatt for mer skade hvis det kjøres i ekstremvær.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter