Best brukte biler for en første bil

Å kjøpe en første bil er en utrolig spennende opplevelse hvis du tar deg god tid, velger klokt og bruker konservativt. En første bil er en bil som kommer til å introdusere deg for den fantastiske verden av motoring, og det skal være en bil som faktisk brukes, billig å kjøre,  og lett å kjøre.

Hvis du er ute etter en $ 10-20k brukt hatchback, virker en VW Polo som en stor verdi for pengene. Hvis du vil ha en $ 10-20k brukt SUV, er en brukt Hyundai Tucson også et populært valg. En stor brukt $10-20k sedan som din første bil kan være Mercedes C-klasse.

Hvis du er villig til å bruke $ 20-30k for en brukt kompakt bil, er Honda Civic et flott alternativ takket være sin stive pålitelighet og ganske moderne teknologi. Den Audi A6 virker også som et flott alternativ i denne priskategorien, og det samme gjør Lexus RX 450H.

Første brukte bilhensyn

Før du bruker dine harde-opptjente penger på din første bil, er det et par ting du bør huske på. Først og fremst vil en liten økning i budsjettet ditt alltid gi deg litt mer, og det er den samme historien for sub eller over $ 50k, så vær sikker på budsjettet ditt og hold deg til det.

Videre må du alltid gjøre en pre-kjøp inspeksjon, hvis selgeren er motvillig til å inspisere bilen, bør du bare gå bort fordi det sannsynligvis betyr at bilen ikke er som oppført. For det andre, sørg for at du tar bilen ut for en prøvekjøring, og kjør den så lenge det tar for deg å være sikker på at du tar den riktige avgjørelsen.

For det tredje, be alltid om så mye dokumentasjon som mulig, og kontroller det også før du tar noen beslutninger. Servicehistorikk bør også  være tilgjengelig, og bare ta deg god tid når du kjøper en bil. Å være tålmodig kan spare mye trøbbel, gå gjennom en haug med forskjellige oppføringer, snakke med noen med mer erfaring, samle så mye informasjon som mulig.

  Best brukt Mercedes-AMG å kjøpe?

Vær ærlig med deg selv om hva du trenger bilen til. Hvisdeter din første bil og du ikke har så mye erfaring, kan du prøve å vurdere noe mer fornuftig på grunn av lavere tilleggskostnader som forsikring og andre driftskostnader.

Beste $ 10-20k brukt første bil

En $ 10-20k første brukte bil er mer enn nok, og denne prisregionen er den du må se etter når du kjøper din første bil. Se på din første bil som en testseng for fremtidige bilkjøp, da du er i stand til å lære hva som trengs for å eie og vedlikeholde en bil, og alle de små kompromissene du må gjøre nedover linjen.

Og av den grunner  en VW Polo et godt valg. En $ 15k 2016 VW Polo er en flott første bil fordi Polo har alltid vært en eksklusiv liten bil ikke langt  fra den større VW Golf. VW Polo er flott for bykjøring, og det tilbyr også et komfortabelt ogteknologipakketinteriør.

Hvis du vil ha en SUV, er Hyundai Tucson et av de mest populære valgene i denne priskategorien. Ogdeter lett å se hvorfor fordi du  kan finne ut et anstendig alternativ ut 2016 Hyundai Tucson for $ 15-20k. Tucson tilbyr utmerket pålitelighet, og de generelle eierkostnadene er også  klasseledende.

Men hvis du vil ha et mer luksuriøst første bilalternativ, virker 2015/2016 Mercedes C-klasse som et flott alternativ. C-klasse tilbyr mini S-klasse luksusfunksjoner, punchy og pålitelige motorer, anstendig interiør og lasterom, og utmerket drivstoffeffektivitet som gjør det til et ganske prisverdig første bilalternativ.

  Beste bil for nattkjøring

Beste $ 20-30k brukt første bil

Hvis du er villig til å bruke litt mer penger, vil en brukt bil på $ 20-30 000 tilby deg alt du trenger for en luksuriøs første bilopplevelse. Å gå over $ 30 000 for din første bil er ganske sjelden, og noen vil også anse det  som uslåelig.

Likevel er en 2020 Honda Civic en perfekt første bil fordi den tilbyr moderne teknologi, effektive og nesten skuddsikre motorer og et pent balansert chassis. Honda Civic har alltid vært en av de beste første bilalternativene der ute, og 2020-modellen er ikke annerledes.

Hvis du vil ha en true  executive sedan, en 2018 Audi A6 kan kjøpes for under $ 30k i god stand. Den 2018 A6 tilbyr styling som ser frisk selv etter at den nyere modellen ble utgitt, og antall motorer som tilbys er også drivstoff-effektiv og ganske pålitelig hvisopprettholdt riktig.

Den 2016/2017/2018 Lexus RX 450H er også et flott alternativ for alle. Denne SUV-en tilbyr klasseledende pålitelighet og ganske lave driftskostnader takket være hybrid drivverket. 450H tilbyr sitteplasser for 5, en robustbygg,  og mye plysj skinn og andre luksus- og teknologifasiliteter for under $ 30k.

Delen Vanlige spørsmål

Hva skal jeg gjøre etter å ha kjøpt min første bil?

Etter at du har fullført avtalen, bør du forsikre og registrere bilen og overføre tittelen. Du bør holde regelmessig vedlikehold i sjakk og alltid gjøre de nødvendige reparasjonene umiddelbart if  mulig. Ta deg god tid til å familiarizing deg selv med bilensfunksjoner og prøv å forstå alle nødvendige funksjonerbilen tilbyr.

Test den ut på høyere og langsommere hastigheter, prøv å føle bremsene og clutchen hvis du valgte en manuell. Lytt til bilen din når du starter den opp og kjør den, og se etter rare lyder. Du burde kjøpe et skikkelig sett med dekk når tiden er inne for å erstatte dem.

  Beste Mercedes brukt SUV

Bør jeg vurdere en ny eller en brukt bil som min første bil?

Det er sannsynligvis best at du kjøper en første bil som brukes fordi det gir mye mer mening financially. I tillegg begynner du bare å komme inn i bilens verden, og du må oppleve en rekke forskjellige scenarier for å virkelig være sikker på hvilken bil som er perfekt for deg.

Brukte biler er ikke det de pleide å være fordi det i disse dager er en haug med forhåndseide sertifiserte programmer som er opptatt av å sikre at alle de brukte bilene de tilbyr er så pålitelige som de kan være.  Vurder alltid å kjøpe brukt, uansett alder eller erfaring.

Hvilken biltype er best som første bil?

Du bør kjøpe noe mindre til å begynne med, en bil som gir god synlighet og manneuverability bør være øverst på listen din. Men hvis du allerede har litt erfaring, gå for den typen bil du ønsker.

Men husk å tenke på forhånd, fordi å kjøpe en full størrelse baller maskin sedan / SUV i overfylte byen centers kan ende opp medå være ekstremt stressful. Balansere ut dine behov og ønsker og alltid konsultere  med noen du stoler på.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter