Beste elbiler for høye personer

Elbiler er kjent for å tilby mer brukbar last og innvendig plass, et perfekt eksempel på en slik bil er Tesla Model X fordi den tilbyr sitteplasser for 7 og to lasterom. Hvis du parer det medbanebrytendeteknologi, virker Model X som en fantastisk EV.

Og Model X er sikkert imponerende, men Model S er den  beste Tesla for en høyere sjåfør. Men den beste sedan for en høyere sjåfør er sannsynligvis den nylig utgitte Mercedes EQS. HanAudi e-Tron GT, Porsche  Taycanog nevnte Model S er også mer enn mye for de fleste.

Hvis du vil ha en zippy, liten rundt om i byen EV, Smart ElectricDrive, VW  e-UP,  eller BMW i3 er de å vurdere. Både Smart og i3  er basert på en lignende plattform, men i3 virker som en mer eksklusiv tilnærming, og prislappen gjenspeiler absolutt det.

Hvis du vil ha en SUV, er Model X, Ford Mustang Mach-E  eller Audi e-Tron alle godealternativer feller nestenalle. Selv om de fleste elbiler plasserer batteriene sine under setene som skal kompromittere hoderommet, virker det som om disse ELBIL-ene ikke påvirkes av dette.

Beste elektriske sedans for høyere sjåfører

Selv om sedan segmentet er i en jevn nedgang de siste årene på grunn av gjenoppblomstringen av SUV-plattformen, er det en haug med elektriske sedans som tilbys. Og de fleste av de større er mange romslige for høyere sjåfører.

Mercedes EQS er høyere enn flaggskipet Mercedes S-Klasse sedan, dette betyr at EQS tilbyr mye takhøyde, og førerens benplass er også mer enn nok for 99% av mennesker. EQS er fullpakket med en haug med luksus- og komfortfunksjoner, og per nå kan ingen andre luksuriøse sedan matche den.

  Har bilen min et tidsbelte eller kjetting?

Men hvis du vil ha en sportier elektrisk sedan, bør Audi e-Tron GT eller Porsche Macan være de du bør vurdere. Disse to er basert på samme chassis, og det indre rommet er nesten identisk. Begge disse  tilbyr god plass til høyere sjåfører, men gå for Porsche hvis du vil ha den mest sporty elektriske sedan på markedet.

Tesla Model S er derimot litt for provinsiell sammenlignet med EQS, men den nydesignede Model S er rett rundt hjørnet. Tesla hevder at den nye Model S vil tilby en lengre rekkevidde før ladinger enn noen annen sedan på planeten, og interiøret plass er ikke langt fra  EQS.

Beste elektriske kompaktbil for høyere sjåfører

Kompakte biler er ikke laget for høyere sjåfører, men nivået av plassbruk raffinement av 21st århundre sikkert gjøres  kontrast det. Det betyr at selv en Smart Electric Drive er i stand til å montere en veldig høy driver, med milde klaustrofobiske effekter i prosessen.

BMW i3 er mer eller mindre den samme historien, men i3 tilbyr mer av alt sammenlignet med Smart. Det er noen forskjellige alternativer der ute som Fiat 500e eller Nissan Leaf, men begge disse er for små for høyere sjåfører.

Det siste klaustrofobiske alternativet kompakt hatchback alternativet er VW e-UP. E-UP tilbyr det samme chassiset som det som finnes i den vanlige VW UP, dette betyr at innvendig plass er overraskende brukbar, og de fleste  høyere sjåfører kan nyte en komfortabel tur.

Det kompakte elektriske hatchback-segmentet gir mye mening hvis du planlegger å bruke bilen til bykjøring, men hvis du vil ha mest mulig plass en EV kan tilby, kan du gå for en sedan eller en SUV.

  Hva er de enkleste bilene å jobbe med?

Beste elektriske SUV-er for høye personer

Som nevnt tidligere er SUV-er morgendagens standardbil, ogdeter ganske åpenbart hvorfor folk elsker SUVer så mye. Den hevede kjøreposisjonen får deg til å føle deg som kongen av veien, og det øker også synligheten og terrengkapasiteten.

Men ikke forvent å ta en Tesla Model X off-roading fordi Model X er et sted mellom en bil og en SUV. Tesla har gjort dette for å øke aerodynamikken til Model X, og for å øke den indre plass brukervennligheten. Og effektene er virkelig fantastiske fordi Model X tilbyr mye plass i hver rad.

Audi e-Tron er Audi’sinntreden i EV-markedet, og det virker som e-Tron merker stort settalle boksene. Men e-Tron tilbyr ikke samme mengde plass som ModelX gjør, selv om plassen som er tilgjengelig er mer enn nok. Par det med en slankere interiør og utvendig design, e-Tron virker som en bedrebil generelt.

 Delen Vanlige spørsmål

 Er Tesla den beste elbilprodusenten på planeten?

Hva Tesla har gjort de siste åreneer uten sidestykke. En ganske håpløs oppstart har klart å bli det mest verdifulle bilselskapet på planeten, og det virker som Elon Musk har singel-pressethele bilindustrien mot elektrifisering i større skala.

Men bilene i seg selv er ikke så perfekte. Selv om de kan tilby mer rekkevidde, tilbyr de ikke de samme nivåene av raffinement som noenAudi-, Porsche – eller Mercedes-modeller gjør. Og det kommer ikke som noen overraskelse fordi disse tre er i markedet for å bygge biler tiår eller århundrer lenger enn Tesla.

  Hva er den raskeste familiebilen?

Er det verdt å kjøpe en elbil?

Logikken bak å kjøpe en EV  er avhengig av noen få aspekter. Infrastrukturmessig er de fleste byer ikke klare. Selv om noen få utviklede land kommer langt for å sikre et riktig utviklet ladenettverk,  er det fortsatt ikke på langt nær så lett å lade opp en elbil sammenlignet med å sende inn enn  ICE-bil med det gode gamle skitne drivstoffet.

Elbiler er heller ikke like pålitelige for lengre reiser, men hvis du bryr deg om miljøet og du også verdsetter å være i forkant av overgangen, kan en EV være en god idé. Men vær forberedt på en haug med kompromisser du aldri har opplevd med en ICE-bil.

 Bør jeg vente noen år før jeg kjøper en elbil?

I de fleste tilfeller ja. Bare hvis du bor i et land utviklet nok, og hvis du er villig til å gjøre noen ofre i et  forsøk på å redde miljøet, kan du vurdere å gjøre overgangenumiddelbart. Men infrastrukturen og brukervennligheten  er rett og slett ikke der ennå.

Hvis du eier noen IS-biler, og du planlegger å kjøpe en elbilogså,er det mer fornuftig. Men en ting er sikkert, det faktum at   EV-teknologien  og rekkevidden  vokser  raskt,  en  300-mile max range bil kan virke latterlig i 2030.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter