Beste gamle Mercedes å kjøpe

Å kjøpe en brukt Mercedes-Benz er verdt mer enn å kjøpe noen av de nye standardbilene. Du får flere funksjoner, luksus, sikkerhet og utmerket ytelse. Men noen eldre Mercedes-modeller er bedre enn andre.

2008 W211 Mercedes-Benz E-klasse er den beste gamle Mercedes-modellen å kjøpe. Ikke bare er denne bilen pålitelig, men den kommer også med mange avanserte funksjoner som vil gjøre turen komfortabel og minneverdig. Det er blant de få Mercedes-modellene som rangerer over gjennomsnittet i pålitelighetsvurderinger.

I tillegg til 2008 W211 Mercedes-Benz E-klasse, er det noen bemerkelsesverdige omtaler som 2004 CLS-klasse, 2010 W212 E-klasse, 1994 500E, Mercedes SLS AMG, S-Klasse W140, og Mercedes G-klasse. Disse bilene er ikke bare pålitelige, men også veldig ikoniske.

Selv om Mercedes-Benz har rykte for upålitelige biler, er ikke alle modellene upålitelige. For eksempel er Mercedes E-klasse blant de mest pålitelige bilene på markedet. Til tross for at de fleste vintage Mercedes-biler er upålitelige, har Mercedes W211 til W213 E-klasse alltid vært pålitelig.

Så selv om du bestemmer deg for å kjøpe en gammel W211 Mercedes E-klasse modell, betyr det ikke at du får lav kvalitet eller upålitelig bil. W211 E-Klasse-modellen ble avviklet i 2009, men denne modellen regjerer fortsatt på veien.

Funksjoner i 2008 W211 Mercedes-Benz E-klasse

Utseende

Mercedes-Benz E-klasse i 2008 hadde sedan- og vognkroppstiler. Begge er vakkert designet og veldig tiltalende for øyet. Bilene kommer med en klassisk og elegant Mercedes-Benz grille og runde frontlykter. De har også AMG-versjoner for folk som ønsker høyytelsesmodeller.

Når det gjelder interiøret, er 2008 W211 E-klasse romslig med god benplass og takhøyde. Materialet og finishen er førsteklasses, og viser luksus og overflod. Brukergrensesnittet er også godt organisert med et avansert infotainmentsystem. Den har en sittekapasitet på 5 og er også veldig behagelig.

  Hvorfor er brukte Volvoer så billige?

Ytelse

Ytelsesmessig var E-klasse 2008 blant de kraftigste sedanene på markedet da den ble utgitt. Selv om denne modellen hadde mange motoralternativer, ble W211 utstyrt med en kraftig motor som leverte opptil 469-hk i sin E55 AMG-versjon. På den tiden var dette verdens raskeste produksjonssedan.

Brukere hadde andre motoralternativer å velge mellom, inkludert 3,5-liters V6-motor, 5,5-liters V8-motor og 6,2-liters V8-motor. Den 3,5-liters motoren hadde et firehjulsdrifts- eller bakhjulsdriftssystem, mens de to andre bare hadde et bakhjulsdriftsystem.

Denne 4-dørs sedan har også en 7-trinns girbar automatgirkasse med en kombinert mpg på 19. V6-motoren som W211 var utstyrt med var jevn, stillegående og veldig kraftig, noe som gjør den til en eksepsjonell bil.

Sikkerhet

Når det gjelder sikkerhet, fulgte Mercedes-Benz E-klasse 2008 sine forgjengere. Bilen var utstyrt med noen av de beste sikkerhetsfunksjonene på den tiden. Uansett alder er bilen fortsatt trygg, selv til dags dato. Den kan skryte av flere sikkerhetsfunksjoner som et sikkerhetssystem etter kollisjon, stabilitetskontroll, trekkraftkontroll, sikkerhetssystem før kollisjon og mye mer.

Pris

En ny 2008 Mercedes-Benz E-klasse sedan koster like nord for $ 51,000, mens en gammel eller brukt modell går for rundt $ 15,000. Hvis du har tenkt å kjøpe en brukt modell, er det best hvis du får et sertifisert forhåndseid kjøretøy. Få den også inspisert og sørg for at den var godt vedlikeholdt.

Vanlige spørsmål om gamle Mercedes-Benz

Hvilken gammel Mercedes-Benz er mest pålitelig?

Mercedes-Benz E-klasse er den mest pålitelige Mercedes på markedet. Og den mest pålitelige Mercedes-Benz E-klasse noensinne bygget er 2008 W211 Mercedes E-klasse. På toppen av det er denne bilen kraftig, romslig, luksuriøs og komfortabel å kjøre.

  Best brukte biler for høye sjåfører

Er det verdt å kjøpe en 10 år gammel Mercedes-Benz?

Det kommer an på hvordan Mercedesen har blitt vedlikeholdt. Hvis bilen er godt vedlikeholdt og i god stand, er ikke alderen eller miles dekket et problem. Bilen kan vare i flere år hvis du fortsetter å vedlikeholde den etter behov. Modellen er imidlertid også viktig, da noen modeller er mer pålitelige enn andre.

Hvilken bil er billigere å vedlikeholde – Mercedes eller BMW?

Luksusbiler er dyrere å vedlikeholde enn vanlige biler fordi de har mange bevegelige deler. Både Mercedes og BMW er noen av de dyreste luksusbilene å vedlikeholde. Mercedes er imidlertid litt billigere å vedlikeholde, da den ikke har så mange problemer som BMW.

I gjennomsnitt vil det koste deg rundt $ 900 å opprettholde en Mercedes-Benz årlig, mens det vil koste deg $ 60 ekstra for å opprettholde en BMW årlig. Audi er verre, men det har forbedret seg gjennom årene. En av tingene som gjør BMWs dyrt å vedlikeholde er en batteriendring, som koster rundt $ 400.

Hva er den beste Mercedes noensinne?

Tittelen på den beste Mercedes-Benz noensinne gjort går til 1963 300SL Gullwing. Dette er en ikonisk bil som fikk mange til å forelske seg i Mercedes. Med gullwing dørene, forlot denne modellen kjever slippe som det var et fantastisk stykke design og klasse.

Drevet av en 3,0-liters straight-6, var 300SL gullwing blant de kraftigste sportsbilene på den tiden. Bilen hadde coupe og roadster alternativer. Den ble en gang brukt som racerbil og var veldig populær etter andre verdenskrig. I dag henter 300SL Gullwing millioner av dollar i videresalgsmarkedet.

  Hva er Brabus til Mercedes-Benz?

Er Mercedes pålitelig etter 100 000 miles?

Det kommer an på hvordan du vedlikeholder bilen. Hvis du betjener det som anbefalt, bør bilen ikke ha mange problemer. Men hvis du ikke gjør det, vil du sannsynligvis ha mange problemer. Når det er sagt, avhenger det også av modellen. Noen modeller utvikler problemer allerede etter 70.000 miles, mens andre tar lengre tid å ha problemer.

Undersøk Mercedes-modellen du har tenkt å kjøpe, og finn ut om den utvikler problemer raskere eller om den er pålitelig. Alt-i-alt er de fleste Mercedes-modeller pålitelige og vil vare over 100,000 MILES. Hvis de vedlikeholdes riktig, vil noen til og med gjøre over 200k eller 300k miles, for eksempel 1994 Mercedes 500E.

Avsluttende tanker

Den beste eldre Mercedes-Benz-modellen å kjøpe er 2008 W211 Mercedes E-klasse. Denne bilen er ikke bare pålitelig, holdbar og trygg å kjøre, men den er blant de raskeste sedanene som noen gang er bygget. Det er også komfortabelt og romslig, noe som gjør det ideelt for en familie.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter