Beste hybridbil for bilturer

Selv om hybrider ikke nødvendigvis er laget for bilturformål, kan noen av dem tilby en komfortabel, effektiv  og praktisk  kjøreopplevelse. Du bør huske på at hybrider vanligvis blomstrer mens du reiser i mindre enn 50-60 mph, ellers vil du ikke se noen drivstoffeffektivitetsforbedringer.

Hvis du regelmessig skal på lengre reiser, erdet generelt bedre åkjøpe en hybrid helt. Men hvis du er i stand til å få tilbake de ekstra inngangskostnadene, og du vanligvis kjører i et urbant miljø,  kan hybrider også brukes til sporadiske lengre reiser.

Starter av listen er den velprøvde og testede Toyota RAV4 Hybrid som den beste rimelige road-trip hybrid SUV akkurat nå. Hvis du vil ha noe litt mer sofistikert og luksuriøst, er Mercedes GLE550e eller Volvo XC90 T8 begge fantastiske hybrid-SUVer.

Hvis du ikke vil ha en SUV, men fortsatt vil ha noe som er romslig  og flott, må du huske å sjekke ut Hyundai Sonata Hybrid eller Honda Accord Hybrid. Men hvis du vil ha noe litt mer spesielt, kan du gå videre og oppgradere til BMW 530e.

Toyota RAV4 Hybrid

På under $ 30k merkevare spanking new,  er dine  komfortable og romslige hybrid SUV-alternativer noe begrenset. Selv om RAV4 Hybrid koster mindre enn $ 30k, klarer den fortsatt å tilby komfort  og mye plass til deg, passasjerene dine og lasten din.

RAV4 oppfant stort sett hybrid SUV-markedet, og som sådan er RAV4 Hybrid nå en flott hybrid SUV som er i stand til å konkurrere med slike som mange dyrere SUV-er. Videre er RAV pålitelig, trygg,  og veldig godt utstyrt med tanke på prisen.

  Hva er den raskeste elbilen

Mercedes Benz GLE550e

Mercedes Benz er et merke kjent for luksus, raffinementog  klasse, men ikke la det lure deg at en moderne Mercedes ikke er  en  flott  familietransportør. Med god plass,  komfortable seter, mye luksus, sikkerhet og bekvemmelighet funksjoner, er GLE550e en flott biltur SUV.

Motoren som tilbys i GLE550 er sterk, selvsikker og forutsigbar, og er også i stand til å returnere anstendig drivstoffeffektivitet mens du reiser med konstante motorveihastigheter. Selv om hybrider ikke er laget for lengre reiser, er GLE550e definitivt en av de beste der ute.

Volvo XC90 T8

Volvo XC90 koster mer eller mindre det samme som  GLE550e til rundt $ 60k +, men disse to er forskjellige når det gjelder hvordan de  presterer på lengre reiser. Mercedesen kan være litt roligere og isolert, men Volvo er  en mer effektiv og voksen følelse  SUV.

Som sådan kan Volvo bare kantet ut GLE på grunn av alle effektivitetsfordelene, tross alt leter du etter den beste hybriden for lengre reiser. I tillegg til effektiviteten og den generelle følelsen, tilbyr XC90 også mange luksus- og komfortfunksjoner, som begge er nøkkelen for en avslappende bilturopplevelse.

Hyundai Sonata Hybrid

Hvis SUV-er ikke er din greie, må du huske å sjekke ut Hyundai Sonata Hybrid. Selv om en Hyundai kanskje ikke virker  som en overlegen sedan i alle fall, stor verdi, praktisk, og effektivitet gjør det slik. I tillegg til de åpenbare fordelene, tilbyr Sonata også luksus og komfort.

  Beste hybrid for tauing

Hvis du er en høyere person, vil du bli overrasket over å vite at Hyundai Sonata faktisk er en av de romsligeste sedanene på markedet akkurat nå, men slik økt passasjerplass  kommer ikke med ofret lasteplass. Infotainmentsystemet er enkelt å bruke, fjæringen er komfortabel nok, og støyisolasjonen er også stor.

BMW 530e brukt bil

Det er rett og slett urettferdig å snakke om flotte bilturer uten å nevne minst en eneste BMW. Selv om BMWs er kjent for sitt dynamiske og sporty utseende og kjørestil, er de også gode til å kaste opp milene uten å gjøre deg sliten eller stresset.

530e er en perfekt blanding av klassisk BMW tank-lignende følelse og moderne luksus bygget for lange motorveireiser.   Når det er sagt, sier BMW at den nye 530 er bra for opptil 50 miles elektrisk kraft  alene, og den 2.0L in-line 4-sylindrede motoren er også effektiv nok, selv uten hjelp av en elektrisk motor.

Delen Vanlige spørsmål

Er vanlige forbrenningsmotorbiler bedre for bilturer enn hybrider?

Ja, de er, mostly fordi noen av dem tilbyr større motorer til å begynne med. Such-motorer er sterkere og er dermed mer effektive ved konstant lav-RPMhøyhastighetskjøring. Selv om noen hybrider som 530e for eksempel   tilbyr anstendig store motorer, er de fortsatt ikke sammenlignbare med noe som en 3L 6-sylindret motor.

Når det er sagt, hvis du ikke gjør lengre reiser så ofte, kan det å kjøpe en hybrid spare deg for penger hvis du fullt ut kan bruke hybridplattformen. Det handler om hvordan du bruker bilen din og hvor bruker du den.

  Er selvladende hybrider noe bra?

Hvilken type motor er best for konstante motorveihastigheter?

Større dieselmotorer fungerer best ved konstante motorveihastigheter fordi de bruker 15-20% mindre drivstoff sammenlignet med en gassmotor. Disse motorene tilbyr vanligvis rikelig med low-end dreiemoment som oversettestil  enkel forbikjøring. Oftere enn ikke trenger ikke disse motorene engang å senke for å overta raskt, og som sådan er de  best for lengre reiser.

Konstante motorveihastigheter er lettere på dieselmotorer fordi de vanligvis ikke REV så høyt. Dette betyr at motoren din hele tiden er i sitt optimale kraftbånd.

Er regenerativ bremsing i en hybrid nyttig på motorveihastigheter?

Regenerativ bremsing er sannsynligvis hovedårsaken til at en hybrid fungerer best i bykjøringsmiljøer, men regen-bremsing er mer eller mindre ubrukelig på en motorvei. Dette er fordi du ikke bruker bremsene så ofte mens du reiser med høyere hastigheter.

Hvis du kombinerer det med det faktum at en vanlig hybridbil elektrisk motor ikke er i stand til å drive  bilen helt av seg selv, er en hybrid langt verre under disse omstendighetene. I tillegg til det er de fleste hybridbiler bensindrevneogså, og gassmotorer er ikke så gode som dieselmotorer har høyere konstante hastigheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter