Beste hybridbil for vinterkjøring

Vinterkjøring byr på en håndfull utfordringer som snø,regn, is og gjørme. Selv om stort sett alle biler der ute kan kjøres om vinteren hvis de er utstyrt med skikkelige dekk, er noen biler fortsatt langt bedre enn andre.

Først av alt er et firehjulstrekksystem en definitiv egenskap for enhver ekte allværs type bil. Tyngre biler er vanskeligere å kontrollere på glatte overflater, men de er vanligvis et tryggere alternativ i tilfelle krasj på grunn av økt vekt.

Hvis du vil ha en trygg,dyktig  og relativt rimelig hybridbil, er Subaru Impreza  Hybrid absolutt et godt alternativ. Men hvis du vil ha en SUV, er Subaru  Crosstrek  Hybrid  og  MitsubishiOutlander Hybrid flott for vinterkjøring.

En luksus vinter-beater BMW 530e xDrive  er en flott vinter sedan, akkurat som Audi A6 Avant 55 TFSI e Hybrid. Men hvis du foretrekker en SUV, ville du være bedre  med  Audi Q5 55 TFSI e Quattro.

Subaru Impreza Hybrid

Det er umulig å snakke om rimelige hybrid vinterbiler uten å snakke om Subaru. Den vanlige Impreza er sannsynligvis en av de rimeligste, men brukbare AWD biler penger kan kjøpe. Selv om prisen er relativt rimelig, tilbyr Impreza også overlegen pålitelighet og god videresalgsverdi.

Det velprøvde Subaru AWD-systemet fungerer som en lek, og Impreza er også ganske lett, noe som er perfekt for snø. Det eneste som kan avskrekke deg fra å kjøpe en Impreza er den mulige mangelen på plass, da Impreza tross alt er en kompakt bil.

  Hva er de enkleste bilene å jobbe med?

Subaru Crosstrek  Hybrid

Så langt som go-anywhere bilmerker  er concerned, knapt noen andre gjør det bedre enn Subaru, spesielt så på denne priskategorien. Mange tror at Subaru  Crosstrek Hybrid er den beste verdien hybrid SUV på markedet  right nå, og det  er vanskelig å si noeimot det.

Pålitelighetsmessigleverer Subaru alltids. Imidlertid  er detflott å vite at  Subaru  Crosstrek  også deler noen av sine komponenter med Toyota Prius Prime, og vi vet alle at Toyota bygger de mest pålitelige hybrider på markedet.

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander virker ikke som  en smash hit, tross alt, knapt noen drømmer om å kjøpe en Mitsubishi Hybrid SUV. Vær det som mulig, Outlander er faktisk en av de mest populære plug-in SUVene på markedet, og mer enn 200 000 av disse er allerede solgt.

Denne Mitsubishi SUV er i stand til å nå enn  80% tilstand av ladning på bare 25 minutter. Slike ladehastigheter er mulige fordi Outlander Hybrid fortsatt tilbyr DC hurtiglading. Hvis du parer det med 7,3 tommer bakkeklaring og en helelektrisk rekkevidde på 22 miles, virker Outlander som et flott kjøp.

BMW 530e xDrive

Selv om Subaru Impreza er en flott vinter beater, BMW 5-serien hybrid er rett og slett på et annet nivå i nesten alle hensyn tenkelig. Den nyeste LCI BMW 5-serien ser ut som delen,  og driver delen. Blant de tre kongene av tyske utøvende sedans, BMW 5-series er det desidert mest dynamiske alternativet til trioen.

  Er en BMW hybrid verdt det?

250hp er mer enn nok trekkraft for nesten alle situasjoner. Sikkerhetsmessig kommer 5-serien med en mengde  sikkerhetsutstyr  som  kjørefeltsadvarsel, frontal, side og bakre kollisjonsvarsel, blind-flekkassistanse,  og så videre.  

Audi Q5 55 TFSI og Quattro

Den Audi Q5 Hybrid er trolig den beste Audi SUV på markedet akkurat nå. En slik modig uttalelse skyldes fordi Q5 tilbyr nok plass mens den fortsatt ikke er gargantuansk som sin større søsken, Q7. Motoren tilbyr en kombinert 362hp, jevn automatgirkasse,  og overlegen drivstoffeffektivitet.

Q5 får også en 5-stjerners krasjvurdering over hele linjen, og den ser sofistikert ut, men likevelSUV-ish. Interiørmessig kan Q5 velges ut med stort sett alle alternativene du ønsker. Flerveis justerbare, komfortable oppvarmede seter, B&O Audio og mye mer.

Delen Vanlige spørsmål

Hvilke biler er ikke egnet for vinterkjøring?

Idagensdag og alder kan stort sett alle biler være en anstendig vinterløp hvis du har gode vinterdekk. Alle-hjuldrevne biler er vanligvis de beste, men forhjulsdrifteller til og med bak-hjuldrift er god nok hvis du har riktig gummi og nok bakkeklaring. Ikke  kjør bilen om   vinteren uten skikkelige dekk.

Hvis regionen din får mye snø, bør lav-slung sportsbiler unngås fordi devanligvis ikke har såmye bakkeklaring. De tilbyr også vanligvis overfølsomme gass- og bremsepedaler, og det er ikke noe du ønsker under glatte forhold.

Er hybrider noe bedre enn vanlige forbrenningsmotorbiler?

Hybrider kan være bedre hvis du er i stand til å utnytte hybrid powertrain fullt ut. Selv om de koster mer når de er nye, kan det hende du kan få tilbake de ekstra kostnadene hvis du kjøper nøye. Videre er hybrider faktisk bedre enn vanlig forbrenning-motoriserte  biler når det gjelder vanlig bykjøring.

  Hva er den beste første bilen å kjøpe?

Likevel er de ikke så bra når det gjelder motorveikjøring. Hybrider kan noen ganger veie opp til 500 pounds ekstra sammenlignet med en forbrenningsmotorvariant, og slike vektforskjeller påvirker effektiviteten. Videre, på motorveihastigheter, er din elektriske motor ikke nok, og du vil sannsynligvis stole på forbrenningsmotoren uansett.

Er elbiler bedre enn hybrider for vinterkjøring?

Elbiler er bedre hvis du vil maksimere effektiviteten og hvis du har tilgang til et pålitelig ladenettverk. Selv om elbiler har en tendens til å miste noe batterikapasitet når temperaturen synker, vil slike prosentandeler avses egentlig aldri påvirke det totale spekteret ditt. On den annen side, elbiler har mye dreiemoment på alle RPM-områder, og dette kan være nyttig mens du pløyer gjennom snø.

Uten en vanlig girkasse kjører elbiler jevnere og er  sikrere med tanke på tilleggsvekten. I tillegg til det drar mange nyere elbiler også nytte av anti-bremsing, regenerering  og avansert cruisekontroll, som alle kan forbedre snøkjøringsopplevelsen betydelig.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter