Beste kabrioleter for høye mennesker

Det er en vanlig misforståelse der ute at høye mennesker og kabrioleter ikke gjør det bra sammen. Selv om noen mindre kompakte 2-seters kabrioleter faktisk er altfor kompakte for alle over 6 fot, gjør andre det helt fint.

Hvis du vil ha en mindre 4-seters kabriolet, er en Chevy Camaro, Ford Mustang eller en BMW 4-serie noen av de mest populære 4-seters kabrioletene på markedet.  Alle disse tre er romslige nok for høyere sjåfører uten å ofre baksetene for mye.

Hvis du er i markedet for en 2-seters konvertibel sportsbil, tilbyr en Porsche 911 Targa kabriolet stort sett samme innvendige plass som kupéversjonen, bortsett fra i baksetene. Hvis du velger en superbil, tilbyr McLaren 650S uovertruffen benplass og anstendig takhøyde også.

Luksus kabrioleter i full størrelse som Mercedes Benz S-klasse, Bentley Continental GTC eller Rolls Royce Dawn tilbyr den høyeste mengden komfort og luksus i det konvertible markedet. De er romslige, kjekke og utrolig komfortable.

Mindre kabriolet med fire seter for høyere personer

Konvertible varianter av Chevy Camaro, Ford Mustang, BMW 4-serien anses ikke som små, men i verden av luksuriøse kabrioleter virker de absolutt som sådan. Dette betyr ikke at de ikke vil tilby nok plass. Tvert imot er alle tre av disse mer enn romslige nok.

Chevy Camaro

Chevy Camaro Convertible tilbyr 38.4 inches av driveren takhøyde, med taket på plass og en ganske hule 44 inches av driveren benplass. Selv om Camaro kan virke liten på innsiden, er dette for det meste på grunn av synlighetsbegrensningene, og Camaro er fortsatt et godt valg for en kabriolet.

  Hvilken bil vil vare i 20 år?

Ford Mustang

Ford Mustang er en av de mest populære bilene på planeten, og det er ikke vanskelig å se hvorfor. En V8 med en topp-ned, 37.6 inches av takhøyde og 44.5 inches av benplass absolutt gjøre en flott kombinasjon. Det er også verdt å nevne at Mustang tilbyr mer plass til de bakre passasjerene enn en Camaro.

BMW 4-serien

Bmw 4-serien kabriolet tilbyr 40.6 inches av driveren takhøyde og nesten 42 inches av driveren benplass. Hvis du verdsetter ny teknologi og effektive motorvalg, virker den toppmoderne BMW 4-serien som et flott kjøp.

To-seters sportsbil kabrioleter for høye mennesker

En to-seters sports kabriolet er sannsynligvis det mest logiske valget for en kabriolet. Tross alt bør en kabriolet også være en bil som er dynamisk i stand, og like pen som en sportsbilkupé.

Porsche 911 Targa

Og det er nettopp det den nye Porsche 911 Targa-serien tilbyr. En 911 Targa kombinerer Porsche arv med praktisk hvis du ikke bruker bilen til å transportere bakre passasjerer. 911 Targa er uten tvil enda bedre enn den vanlige 911. Og interiøret er nesten identisk og mer enn nok for høye mennesker.

McLaren 650S Spyder

Men hva om du vil ha noe litt mer alvorlig, og selv 911 ikke tilbyr spenningsnivåene som er nødvendige for at du skal kjøpe en kabriolet? Du bør se på en McLaren 650S Spyder fordi McLaren 650S Spyder tilbyr 38.4 inches av driveren takhøyde og 44.2 inches av driveren benplass.

Mercedes SL-klasse

Et annet flott alternativ er Mercedes SL-klasse. SL tilbyr også en hardtop kabriolet akkurat som 650S og 911 Targa gjør. SL har 39.1 inches av driveren takhøyde og 43 inches av driveren benplass.

  Beste BMW for høye sjåfører

Beste luksus kabriolet i full størrelse

Alle disse nevnte kabrioletene er flotte, luksuriøse og anstendig komfortable, bortsett fra kanskje for 650S. Men hvis du er kresen med dine luksuriøse bilvalg, og du også har de økonomiske midlene til å sikkerhetskopiere det, er det noen enda bedre valg.

Mercedes S-klasse kabriolet

Mercedes S-klasse kabriolet er, som ordet antyder, en S-klasse uten tak. Og Mercedes kuttet ikke noen hjørner mens de laget den konvertible versjonen, som også fremheves av prisen. Den luksuriøse kabrioleten I S-klasse har god plass til opptil 4 passasjerer.

Bentley Kontinental GTC

Bentley Continental GTC tilbyr et enda mer luksuriøst interiør og materialer av høy kvalitet. GTC har 38 inches av driveren takhøyde og nesten 42 inches av driveren benplass. Det er også en anstendig mengde plass igjen for de bakre passasjerene, noe som betyr at GTC er mer enn nok for høyere sjåfører.

Rolls Royce Wraith/Drophead

Men hvis du vil ha den aller øverste enden av moderne luksus, er post-overdådige Rolls Royce Wraith / Drophead-modeller de mest luksuriøse bevegelige objektene på fire hjul til dags dato. Prisen på en Rolls Royce kan virke ute av denne verden, men hvis du får en av disse, kan du være trygg på at du virkelig vil nyte det aller beste en luksusbil har å tilby.

Vanlige spørsmål om valg av kabriolet

Bør jeg kjøpe en soft-top eller en hardtop kabriolet?

Å velge mellom en hardtop eller en myk topp er irrelevant fordi alt som betyr noe er den aktuelle bilen, ikke takmekanismen. Det er verdt å nevne at en myk topp vanligvis er litt lettere, og den frarøver også mindre bagasjerom.

  Beste kupéer for høye sjåfører

Men en hardtop tilbyr en hardtop-opplevelse, noe som betyr en roligere tur, og for noen en bedre bil. Men disse er ikke satt i stein fordi nesten alle Rolls Royce- og Bentley-modeller er soft-tops, men de er de roligste kabrioletene der ute.

Hva er forskjellen mellom en kabriolet og en kupé?

Stort sett alle biler som er oppført her kan kjøpes i enten en kupé eller en konvertibel form. Forskjellene er hovedsakelig estetiske eller forholder seg til kompromisser i dynamikk og praktisk.

Kabrioleter er vanligvis ikke så raffinerte som coupes er, de er ikke så stive og de opplever mer chassis flex. De er heller ikke så dynamisk dyktige, stille eller praktiske. Men alle disse kompromissene blekner i sammenligning sammenlignet med en toppløs kjøreopplevelse på en nydelig vårkveld.

Reduserer noen kabrioleter plassen for bakpassasjerer?

De fleste av dem gjør det fordi kabrioleter vanligvis er bygget for 2-seters plattformer, men ikke alle gjør det. Videre tilbyr kabrioleter også spesialdesignede vinddeflektorer som vanligvis sitter bak de to fremre passasjerene.

Modeller som Porsche 911 Targa, Bentley GTC og Mercedes S-klasse kabriolet tar bort fra baksetet, men dette er også en rimelig forventning når du kjøper en kabriolet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter