Beste sportsbil for en første bil

Buying din første bil er ekstremt spennende, men det er noen hensyn verdt å tenke på før du kjøper din første bil. Videre er en sportsbil ikke nødvendigvis det beste valget når det gjelder sikkerhet heller.

Men en sportsbil tilbyr en exhilarating kjøreopplevelse, og Toyota GT86 / Subaru BRZ tilbyr et fantastisk forhold mellom ytelse og verdi. Den samme historien gjelder for den legendariske Mazda MX-5 Miata eller Fiat 124 Spyder.

Hvis du er villig til å bruke litt mer penger, virker en Audi TT eller en BMW 2-serie som et perfekt kompromiss mellom sportinesog luksus. En Ford Mustang er også et ganske populært sportsbil første alternativ, men hvis du vil ha det beste for pengene dine, kan du gå for en Porsche 911.

Uansett hvilken bil du ender opp med å velge, sørg for atdeter den du vil ha. Testkjøring av  en  sportsbil er en nødvendighet, og dumå sørge for at du ikke tar feil beslutning. Men du tar neppe en feil beslutning med  noen av disse bilene.

Sportsbil hensyn

Før du går ut og kjøper deg en sportsbil som dur  første bil, sørg for at du er godt kjent med alle kompromissene du vil gjøre ved å velge en av disse bilene. Sportsbiler er virkelig fantastiske, men de er vanligvis kompakte, ikke så effektive, og litt dyrere å vedlikeholde sammenlignet med mer vanlige biler.

For eksempel er hver modell som er oppført her kompromittert når det gjelder interiør og lasterom, men det er en iboende ulempe med sportsbilplattformen. Noen modeller som Miata eller 124 Spyder tilbyr gode kjøreegenskaper, men de er ikke laget for å passe høye mennesker.

  Hvorfor lukter bilen min råtne egg

Sportsbiler er vanligvis kompakte, og hver bil som er oppført her i tillegg til Mustang er faktisk kompakt. Dette kan ses på som positivt og negativt. Men sidendeter din første bil, er en mindre bil alltid en god idé. Bare sørg for å ta dem ut for en prøvekjøring til du er klar til å kjøpe.

Gjør alltid alle inspeksjoner hvis du kjøper brukt, og prøv å konsultere en erfaren person du stoler på før du velger bil, og spesielt hvis du aldri kjøpte en bil i det hele tatt.

Flotte coupe sportsbiler som din første bil

En coupe sportsbil er sannsynligvis det rette bilsegmentet for deg. Selv om kabrioleter er morsomme å kjøre noen ganger i året, er en coupe sportsbil vanligvis den sporty. Coupes er vanligvis lettere og tilbyr et stivere chassis med mindre kroppsfleks, noe som gjør dem mer atletiske i hjørnene.

Og Toyota GT86 / Subaru BRZ er  nettopp det. Disse to er utrolig populære blant et yngre publikum på grunn av en rimelig inngangspris, og  mange tilpasnings- og justeringsevner. Hvis du parer det med stor pålitelighet og karakterfulle motorer, virker disse to som en flott første bil.

BMW 2-serien og Audi TT er litt dyrere og luksuriøse, men de lider ikke når det gjelder en sportsbilopplevelse, spesielt hvis du velger toppmoderne TT R- eller M2-versjoner. Appellen til premium-merkede sportsbiler   er åpenbar og trenger ingen ytterligere introduksjon.

Hvis du vil ha en overlegen sportsbil, er 911 eller Mustang de å kjøpe. 911 har vært i salg i flere tiår, og med hver nyereiterasjon  blir 911 bedre og bedre, noe som betyr at hver brukte 911 er et flott alternativ. En Mustang er mer eller mindre den samme historien, men Mustang kan kjøpes med en N / A V8.

  Hva betyr det når en motor er superladet?

Flotte konvertible sportsbiler som din første bil

Hvis du vil ha en sporty, men like avslappende opplevelse, kan en sporty kabriolet bare være den perfekte bilen. Og Mazda MX-5 Miata er sannsynligvis den mest berømte kompakte sportsbilen kabriolet som eksisterer, og deter lett å se hvorfor.

MX-5 koster ikke mye penger å kjøpe,kjøre  eller reparere. Med muligheten  til å ta taket ned, er MX-5 sannsynligvis den beste rimelige sportskonvertible der ute. Du bør også sjekke ut Fiat 124 Spyder mens du er i gang, fordi 124 er ganske konkurransedyktig med Miata.

124 Spyder er litt mer begrenset og uten tvil bedre utseende. Den vanlige Fiat-versjonen er for det meste en kystkrysser type bil, men den innstilte Abarth Spyder-versjonen er rettet mot ytelse, så denerganske nær mellom Miata og Abarth 124.

Delen Vanlige spørsmål

Er en sportsbil et godt første bilforslag?

Vel, det avhenger av bruksscenarioet ditt. Sportsbiler er kompakte, men de tilbyr en kjøreopplevelse som  ikke kan  replikeres av noen annen type bil bortsett fra superbiler som koster 10 ganger pengene. Hvis livsstilen din passer til en sportsbil, er det 100% verdt å kjøpe.

Sportsbiler / superbiler er uten tvil to av bare noen få biltyper som kan  skape et følelsesmessig bånd mellom sjåføren og maskinen. Dette er  delvis grunnen til at sports- og superbileiere har en tendens til å ta vare på bilene sine som er litt  bedre sammenlignet med en vanlig Prius-eier.

  Beste kabrioleter for høye mennesker

Setter sportsbiler pris på?

Noen av dem gjør det, men dette er ikke noe du bør bekymre deg for. Hvis du vil beholde så mye av verdien av bilen, eller til og med selge den for mer enn det du opprinnelig betalte forden, ville du nesten aldri glede deg over bilen.

Noen sportsbiler som Cayman GT4 eller Boxter  Spyder er de som krever en høyere videresalgspris, men dette er ikke din typiske første biltype sportsbiler fordi  ther  to koster mer enn en helt ny 911 gjør.

Hvordan påvirker alderen min omsorgsrelaterte kostnader?

Alderen din spiller en viktig rolle først og fremst når du vurderer forsikringssatser. Sjåfører mellom 16/18-24 år er de som vanligvis betaler den høyeste forsikringspremien på grunn av økt risiko som støttes av masse statistikk.

Etter at du har slått 25/26, bør forsikringspremiene dine falle hvis du var en forsiktig sjåfør. Typically, sjåfører i 50- og 40-årene er de som betaler de laveste forsikringspremiene på grunn av lavere risiko for ulykker.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter