Beste superbiler for høye sjåfører

Superbiler og høye mennesker går ikke så bra sammen, men det er alternativer der ute. Alt du trenger å gjøre erå se på en NBA-spillersinnkjørsel, hvis de kan passe inn i en Ferrari, er sjansen stor for at du også kommer til å passe uten    problemer.

Biler som Porsche 911 er romslige nok for de fleste, og enda høyere sjåfører kan passe inn i en 911. En 6 fot 5 person kan også komfortabelt passe inn i en Jaguar F-type eller Audi R8. Begge eies  og nytes  av mange høye idrettsutøvere rundt om i verden.

Nissan GT-R tilbyr også ganske anstendig benplass, men takhøyden er bare marginal, noe som betyr at du måsenke setene til  sin  minimumsposisjon for å kunne passe komfortabelt inn i en GT-R  hvis du virkelig er høy.

En Ferrari 599 eller Mercedes SLS AMG er også mer enn romslig for høye sjåfører. Noen Lamborghini-modeller som Huracan Spyder eller  Murcielago  bør unngås, men en  Aventador  eller en Gallardo  er begge rikelig romslige for høyere drivere.

Beste mellomstore  superbiler for høye mennesker

Mid-engined  superbiler er de mest populære alternativene for en superbilkjøper fordi de tilbyr de mest atletiske og balanserte ytelseshåndteringsegenskapene. Enten en V12 eller en V8  er standarden i dette segmentet, men en haug med nyere mid-engined  superbiler    begynner å tilby V6-motorer    også.

Den best mid-engined  V8-drevet superbil for en høy sjåfør er McLaren 650S Spyder. 650S tilbyr 38 tommer takhøyde, men benplassen strekker seg opp til maksimalt  44,2  tommer, noe som er uovertruffen av resten av den  midtmotorerte  superbilindustrien.

  Beste kabrioleter for høye mennesker

Den best  moderne midtmotordrevne  V12-drevne superbilen for en høy sjåfør  er  Lamborghini  Aventador .  Aventador  tilbyr god plass til personer under 6 fot 9, og den naturlig aspirerte 700hp + V12-motoren er en enhjørning i 2021.

Den beste  moderne V10-drevet mid-engined  superbil for en høy driver er utvilsomt Audi R8. R8 tilbyr minst  38,5 tommer av førerens takhøyde og 41 tommer førerbensplass. Og det er mange  7 fot høye Audi R8 drivere  der ute, og hvis du kombinerer det med den imponerende komforten til R8, er det ikke noe bedre alternativ.

Bestefrontmotorerte  superbiler for høye drivere

Enfrontmotors  superbil er vanligvis mer romslig, og mer billignende fordi de aller fleste moderne biler tilbyr en frontmontert motor. Dette gjenspeiles også  idet indre rommet til dissebilene, og de tilbyr mer plass sammenlignet med en middelsmotorisert  superbilplattform.

Et godt eksempel på dette er Mercedes SLS AMG fordi SLS tilbyr nesten 40 inches av driverens takhøyde og 41.7 inches av driverens benplass. Disse takhøydefigurene er ikke vanlige i superbilsegmentet, og parer det med en nydelig 6.2L naturlig aspirert V8, SLS virker absolutt som en flott all-arounder.

Selv om SLS er fantastisk, er 911 sannsynligvisenda bedre takket være sin moderneteknologi og legendariske Porsche-pålitelighet. Porsche 911s er ekstremt romslige og morsomme å kjøre. Kanskje hvis du er  over  7 fot høy, kan du slite litt.

Et annet flott alternativ er Ferrari 599. En V-12 drevet Ferrari grand tourer med 44.7 inches av driverens benplass. Takhøyden er imidlertid ikke ideell på 35.8 tommer, men fortsatt  mye for de fleste  NBA-spillere. Nissan GT-R tilbyr samme mengde takhøyde, og 44.6 inches av benplass, fortsatt nok.

  Beste sportsbil for høye mennesker

Verste superbiler for høye sjåfører

Selvomdu kanskje kan finne en anstendig mengde superbilalternativer selv om de er over 6 fot høye, bør noen av disse unngås for enhver pris. En Ford GT40 kan like godt være den verste superbilen for høye sjåfører der ute.

GT40 tilbyr 40 tommer i høyden, ikke i  takhøydeavdelingen  , men høyde  generelt. Et annet problem med GT40 wsom dørene som heller ikke var glad i høye mennesker, og til og med den senere Ford GT road-legal superbilen hadde dette samme problemet som senere ble løst for 2017 Ford GT.

Noe som en Lamborghini Countach  er et mareritt for alle over 6 fot høye, den nye C8 Corvette er heller ikke så romslig på grunn av en nyere midtmotoret  konfigurasjon, Lamborghini  Murcielago,Huracan Spyder,  og  Lamborghini  Miura er heller ikke så glad i høyere drivere.

Delen Vanlige spørsmål

Er en superbil verdt det?

Fra et økonomisk synspunkt avhenger det av den aktuelle bilen fordi noen superbilerhar en anstendig verdi,  eller  de setter pris på, mens andre (for det meste McLarens) avskriver som gale. Du bør se etter en mer begrenset-utgave bil fra merker som Ferrari eller Porsche hvis du ikke vil tapemye penger.

På den annen side er biler ulogiske, men du kjøper ikke en superbil med resonnementet ditt, du kjøper en superbil med hjertet ditt. De fleste superbilentusiaster  hadde drømmebilplakater på veggene da de var barn, og å kjøpe en superbil er også en imponerende livsprestasjon.

  Beste luksusbiler for høye personer

Hva er fordelene med å kjøpe en superbil?

Superbiler tilbyr fantastisk ytelse. Enten det er rett-linjeakselerasjon eller imponerende håndtering, kan ingenting matche en superbil for en spennende kjøretur. Videre ser superbiler fantastiske ut, de ser ut som UFO-er på veien, de høres fantastiske ut og de kjører fantastisk.

Du kan også tjene penger på å kjøpe og selge superbiler. Men dette er for det meste forbundet med de dyreste bilene der ute. Men enda flere »billigere» superbiler kan tjene deg anstendige penger nedover linjen.

Hva er ulempene ved å kjøpe en superbil?

Vel,  den åpenbare ulempen er kostnaden. Superbiler er  expensive å kjøpe, vedlikeholde og forsikre. De erpraktiske,høye og noen ganger til og med motbydelige. Ikke alle mennesker elsker superbilsjåfører, så du kan oppleve mye sjalusi, og du kanikkeforlate en superbil gate  parked  i de fleste byer.

Superbiler tilbyr vanligvis bare 2 seter,  deleprisene er iøynefallende og de kan ikke  kjøres  daglig på grunn av verdireduksjoner. Men hvis du opprettholder superbilen din og kjører den forsiktig, er det en drøm å eie en superbil.   

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter