Beste SUV-er for en første bil

I en alder av SUV-er vil alle ha en SUV. For noen tiår siden  var SUV-er den arbeidendemannensbil, og de fleste moderne-dagSUVer eksisterte ikke. De som gjorde det, som Mercedes G-klasse eller Range Rover, var først og fremst rettet mot militære / landbruksformål.

Men i dag er SUVer den moderne stiften av luksus, og nesten alle luksusmerker der ute pumper konsekvent ut nyere SUV-modeller. I en kontekst har Mercedes og Audi begge gitt ut mer enn 3 ganger mengden nyere SUV-modeller,  sammenlignet med alle andre biltyper de siste årene.

Den beste kompakte SUV-en for nyere sjåfører bør være relativt billig å kjøpe og forsikre, men den bør også tilby alle moderne teknologifunksjoner. Og Toyota RAV4 eller Mazda CX-3 er nettopp det. Hvis du vil ha et mer luksuriøst alternativ, er det en Audi Q5 eller  Mercedes GLC som du kan få.

Hvis du vil ha en stor SUV i full størrelse, virker Ford Explorer og  Jeep Grand Cherokee som ganske populære valgs for yngre sjåfører. Men Mercedes G-klasse og Range Rover er de to SUV-ene hver yngre person  begjærer. 

SUV som din første bil

Du må først sørge for at du er godt klar over hva du får når du velger å kjøpe en SUV. En hevet kjøreposisjon og økt synlighet fungerer gunstig for nyere sjåfører, men samtidig er en SUV en stor bil, og det er noe verdt å vurdere når det gjelder å navigere i strammere bygater.

SUVer er generelt trygge, og det bør være på toppen av prioriteringene dine. Videre er SUV-er romslige, og du kan ta vennene dine med deg uansett hvor du går. SUVer er vanligvis litt dyrere å vedlikeholde, men i de fleste tilfeller får du det du betaler for.

  Kan du bruke en hundekasse i bilen?

Å velge en mindre SUV er sannsynligvis den beste ideen. Selv om crossover / små SUVer ikke tilbyr en gjennom og gjennom SUV-opplevelse, er de store nok, men ikke så mye at størrelsen blir et problem. Hvis det ikke er nok for deg, kan du gå for en mellomstor eller en SUV i full størrelse.

Beste kompakte / mellomstore SUV som din første bil

Det kompakte / mellomstore SUV-segmentet blomstrer akkurat nå, og det er mange forskjellige alternativer å velge mellom. Men du bør fokusere på de tryggere og de som koster minst å forsikre, men likevel tilby en anstendig SUV-opplevelse.

Og Toyota RAV4 er nettopp det. RAV4-butikkene for $ 24k nye, og hvis de er utstyrt med noen få nødvendige alternativpakker, koster RAV4 rundt $ 28k. RAV4 er et flott alternativ takket være bevist Toyota pålitelighet som fungerer gunstig for reparasjonskostnader og forsikringspriser, som begge er avgjørende for en yngre sjåfør.

Mazda CX-3 koster litt mindre enn de fleste av sine rivaler, men funksjonene som tilbys er ganske sammenlignbare, noe som betyr at CX-3 er  et  rimelig alternativ. Uten tvil er det mye bedre å velge en $ 20k CX-3 med noen få store  alternativer i stedet for å kjøpe en RAV4 uten alt det mnoen alternativer for samme pris.

Hvis du vil ha et mer luksuriøst alternativ, er Audi Q5 og Mercedes GLC de mest ønskelige SUV-alternativene i dette segmentet. De koster betydelig mer sammenlignet med CX-3 og RAV4, men de tilbyr også mer av alt sammenlignet med CX-3 og RAV4.

  Hvilken Mercedes SUV er den største?

Beste SUV i full størrelse som din første bil

Suvs i full størrelse er flaggskip sedans av SUV markedet. Dette betyr at en FULL-size SUV ikke nødvendigvis er det første alternativet for en yngre sjåfør, men deterganske trygt å si at alle fortsatt ønsker en full størrelse SUV, og hvis du har midler then du bør velge en fullstørrelse SUV.

Suv-er i full størrelseer som store hettegensere, de er store, komfortable  og unødvendige, men alle vil ha en, og de koster vanligvis mye. Og Ford Explorer er et av de mest populære valgene for yngre sjåfører, den samme historien går for Jeep Grand Cherokee.

Begge disse to tilbyr god plass, kommanderende utseende og en generelt dyktig allsidig bil. Men alle og deres mor vil ha en Range Rover eller en Mercedes Benz G-klasse. De koster mye, men de beholder mye verdi, så hvis du har midler, fortsett og få deg en av disse.

Delen Vanlige spørsmål

Er en sedan en bedre første bil sammenlignet med en SUV?

Det avhenger, men den generelle regelen bør være å velge bilen du er interessert i, bortsett fra upålitelig og dyrt å vedlikeholde biler. En sammenlignbar sedan er vanligvis mer drivstoff-effektiv og billigere å kjøpeog kjøre, men en SUV er vanligvis mye kulere.

En SUV er også  vanligvis tryggere, og den gir bedre synlighet, begge disse er avgjørende for nyere sjåfører. Hvis du bor i et landlig område eller på en gård, er det å kjøpe en SUV en no-brainer. Hvis du planlegger å bruke bilen for lengre reiser skjønt, gå for en sedan.

  Best brukte biler for høye sjåfører

Bør jeg velge en kompakt, mellomstoreller full størrelse SUV?

Ideelt sett bør du gå for en kompakt-størrelse SUV fordidet tross alt er din første bil. En kompaktSUV i størrelse vil gjøre deg til det SUVer handler om uten økt stress med å pilotere en garderobe-formet SUV i full størrelse.

En mellomstor SUV er en naturlig oppgradering fra en kompakt SUV. Så  hvis du ender opp med å elske din kompakte SUV, bør du prøve en større SUV og se hvilken du foretrekker. En SUV i full størrelse anbefales sikkert ikke, men hei, vi vil alle ha SUVer i full størrelse.

Hvordan påvirker biltypen forsikringssatser?

99% av folk vil ha en rimelig første bil, så deterganske viktig å innse hvordan en bestemt biltype påvirker forsikringsprisene dine. Dette betyr at større, tyngre, dyrere  og kraftigere SUV-er er de som kommanderer de høyeste forsikringspremiene.

Dette er ganske forventet, men prisene varierer mye. Så mye at jegnoen  ganger gir mer mening økonomisk å gå for en mindre versjon. Dette er mest fordi yngre sjåfører betaler høyere forsikringspremier uansett, og hvis du parer det med en stor, kraftigog  expensiveSUV, kan rateren skyrocket.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter