Biler med minst avskrivning

Avskrivninger er uten tvil den største nye bilen avskrekkende for de fleste. Noen ekstremt populære biler laget av ekstremt populære merker mister så mye som 10-12% av  verdien etter bare  en  kilometer post-kjøp.  Dette er grunnen til at det brukte markedet er i gang de siste årene, og det er ingen tegn til å bremse ned.

Hvis du ikke vil ha det tunge avskrivningstreffet, er det en anstendig mengde relativt oppnåelige biler der ute som ikke vil falle i verdi for mye. Det er verdt å nevne at super dyre klassiske biler, superbiler  og  hyperbiler er de du får hvis du vil beholde så mye verdi som mulig.

Dette skyldes for det meste at disse bilene er begrenset i produksjon, og etterspørselen etter slike biler er alltid høyereenntilbudet, noe som betyr at prisene på disse bilene alltid skifter, men for det meste i positiv retning.

Det er noen biler der ute som Tesla Model S, Range Rover Velar, Mercedes Benz G-klasse, Porsche 911 som er kjent for stor verdi oppbevaring. Men noen mer begrensede biler som 911 GT3 eller et par klassiske og superbiler setter ofte pris på msrp-prisen.

Tesla Modell S

Populariteten til Tesla har nådd skyhøye nivåer de siste årene, og Model S er uten tvil det beste verdiforslaget, for nå i det minste. Model S beholder rundt 63% av bilensopprinnelige verdi etter 3 år, noe som sannsynligvis er det beste avskrivningsresultatet for en populær sedan akkurat nå.

Men populariteten til Tesla er så rask og bratt i en  bane som mange tror bare er midlertidig. Så mye som 7 år etter utgivelsen av den banebrytende Model S, har Tesla solgt mer enn 250 000 av disse bare i 2018.

  Hvem lager den mest pålitelige turbomotoren?

Range Rover Velar

Range Rovers har alltid vært populære, og mange vil være enige om at Range Rover er den typiske britiske luksusflåten. Helt siden RR ble luksus, fulgte populariteten med hver påfølgende nye RR-modell, og Velar er ikke annerledes.

Velar beholder rundt 57% av sin opprinnelige verdi etter 3 år, og  Velar selv ble introdusert i 2017. Populariteten til Velar er ganske åpenbar fordi denne mer kompakte RR SUV tilbyr futuristisk styling, flott luksus, og forbedret pålitelighet og pålitelighet.

Porsche 911

Men hvis du vil ha verdikongen, gå for 911 som Porsche 911s beholde så mye som 75-85%av   verdien etter bare 3 års eierskap. Noen 911 modeller som GT3 Touring, 911R, 911 Speedsters, 911 Sports Classics  eller spesielle arvutgaver kan til og med sette pris på etter tre år.

Det finnes ingen bedre verdiforslag for sportsbiler der ute enn 911. Hvis du kombinerer verdien med høy pålitelighet og pålitelighet, kan man hevde at 911 potensielt er den beste bilpengene kan kjøpe akkurat nå, og jeg vil sannsynligvis være enig.

Mercedes Benz G-klasse

G-Wagon, en bil like elsket av fotballmødre og fotballspillere er like imponerende av og på-veien, og deter  en arv knapt noen annen SUV noensinne kunne matche. Alt dette betyr at G-Wagon beholder så mye som 70% av sin opprinnelige verdi etter 3 år i produksjon.

Det er helt sinnssykt at en Mercedes G-klasse fra 1990/2000-tallet noen ganger koster 3-4 ganger mer enn en Mercedes Benz S-klasse fra 1990/2000-tallet i lignende stand. G-Vogner vil sannsynligvis aldri gå av moten fordi G-Wagon-designet faktisk er tidløst.

  Hvilken bil har det største førersetet?

Dacia Duster

Dacia Duster er sannsynligvis ikke den bilen du har forventet å se på denne listen, men det rimelige bilmarkedet bør også være godt representert, og den mektige Dacia Duster SUV beholder rundt 54% av sin opprinnelige verdi etter tre år.

Tatt i betraktning hvor rimelig Duster er som ny, erdetsannsynligvis den minste mengden penger man kan tape på endaglig  rimelig forbrukerbil. Foruten dette er det ikke noe interessant å si om Duster.

Mini Cooper

Akkurat som Mercedes Benz G-Wagon, er Mini Cooper også et bilikon. Og akkurat som Range Rover, er Mini også en typisk britisk bil. Hvis du kombinerer disse flotte egenskapene, er verdioppbevaringen  av Mini mye lettere å forstå.

En hatchback var egentlig aldri den typen bil som beholdt noen verdi overhodet etter noen år, men Mini Cooper hatchback beholder så mye som 53% av sin opprinnelige verdi etter tre år, noe som gjør Mini til en av om ikke den laveste avskrivende hatchback som for tiden er i salg.

Delen Vanlige spørsmål

Hvilke biler setter pris på?

Det er vanskelig å forutsi hvilke biler som vil gå opp i verdi, men for noen er verdibanen en-retningsmessig.  Modeller som Porsche Carrera GT forventes å doble seg i løpet av de kommende tiårene, så hvis du har rundt en million dollar liggende, bør du kjøpe en mens du kan.

Begrenset opplag, historisk viktig, dyrt, kraftig, ønskelig, ennå ikke fullt anerkjent … Dette er egenskapene til en potensiell kontantku, og hvis du finner en bil som passer, må du nøye inspisere markedet, og hvis det virker riktig, kan du til og med tjene litt penger.

  Beste turboladede biler

Kan du tjene penger på å investere i biler?

Bilinvesteringer er ganske populære i disse dager, men disse krever store summer til å begynne med. Som nevnt tidligere, Carrera GT kommer definitivt til å øke i verdi, men å kjøpe en akkurat nå er umulig for 99% av befolkningen.

Biler som Ferrari Big Five (288 GTO, F40, F50, Enzo, La Ferrari), Lamborghini Miura, 911R Porsches, McLaren 675lt … Dette er modellene som sannsynligvis vil være verdt noen ganger den opprinnelige prisen en dag, men alle disse koster  altfor mye  allerede.

Hvordan kan jeg beholde verdien av en bil?

Markedet er en uforutsigbar sum av årsaker og effekter, og det er veldig vanskelig å forutsi hvor godt en modell vil selge eller beholde verdi. Men det er måter man kan beholde så mye verdi som mulig fra hver bil. Kjørelengde er spesielt viktig, og det samme er utstyret og generelt vedlikehold.

Alle reparasjoner og sammenbrudd bør holdes på et minimum, og den generelle tilstanden en bil er i, fungerer også til fordel eller mot    bilens verdi. Prøv å holde degr bil i best mulig stand, gå for trygge interiør og utvendige alternativer og fargekombinasjoner, og du bør beholde maksimum.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter