Blir elbiler billigere?

Ifølge nyere studier vil elbiler etter hvert bli langt billigere enn forbrenningsmotorbiler. Noen studier tyder til og med på at vi før 2035 skal være vitne til at elbiler er langt mer tilgjengelige enn hybrider eller ICE-biler.

Dette vil variere mellom ulike typer elbiler. Mindre og billigere elbilervil sannsynligvis koste det samme som ICE-biler før 2027, mens større, dyrere elbiler snart vil følge. Selv om dette bør tas med et saltkorn,  er det et par forskjellige organisasjoner som støtter disse påstandene.

I dag koster en gjennomsnittlig mellomstor elbil rundt $ 40k før skatt, mens en gjennomsnittlig mellomstor bensinbil koster rundt $ 22k før skatt. Mange produsenter over hele verden prøver å bygge bro mellom ICE-biler og elbiler, og noen av dem presterer bedre enn forventet.

Billige elbiler – Er de gode nok?

Det er et par relativt rimelige elbiler på markedet akkurat nå som Mini Cooper SE, Nissan Leaf, Hyundai IoniqElectric  eller Chevy Bolt EV. Alle fire av disse koster mellom $ 30k og $38k, og du kan få dem enda billigere enn det, spesielt hvis du kjøper brukt.

Selv om disse bilene ikke  er flaggbærere av elbilteknologi, er de anstendige nok til å bli anbefalt. Chevy Bolt EV er ikke den beste bilen på markedet for $ 38k, men det  er en av bare en håndfull  elbileri denpriskategorien.

Alle disse tilbyr mellom 110 og 260 miles rekkevidde, med Mini som den verste, og Bolt EV er  den beste. Når det gjelder mange andre funksjoner i bilen, er de mer eller mindre sammenlignbare med ice-motpartene sine.

  Hva er den mest luksuriøse pickupen?

Hvis du vil ha en mer luksuriøs, men »rimelig» elbil, er den beste å vurdere $ 41k Tesla Model 3. Selv om Tesla Model 3 tilbyr fantastiske funksjoner til en slik prislapp,  er Model 3 ikke så godt konstruert som noen andre $ 40k biler.

Dyre elbiler – Er de verdt pengene?

På motsatt side av spekteret er det mange »luksus» elbilerpå markedet akkurat nå. Biler som $ 81k Tesla Model S eller den tilsvarende prisede Porsche Taycan er de sanne flaggbærerne til luksuriøse elbiler. Disse bilene er de mest ønskelige ELBIL-ene på markedet, og deter ganske enkelt åse hvorfor.

Foruten disse to, $ 75k Audi e-Tron GT og den nylig utgitte $ 100k Mercedes EQS blir også mer og mer ønskelig. Disse bilene er laget for å tilby de høyeste standarder for luksus,ytelse  og teknologi, og som sådan er de absolutt verdt det.

Mercedes,Audi  og Porsche er over Tesla når det gjelder kvalitet, design  og finish, men Tesla tilbyr sitt ekstremt praktiske ladenettverk og overlegne autonome kjøreteknologier.

Ytelsesmessig er Tesla Model S Plaid den nest raskeste akselererende bilen i verden, bare bak den latterlige $ 2m + Rimac Nevera hyperbilen. Det er trygt å si at disse bilene er fantastiske, men de bør vurdere prisen.

Elbiler i 2021

Selv om elbiler fortsatt koster mer sammenlignet med ICE-biler, er detikke en dårlig idé å investere i en hvis du fullt ut kan bruke EV-plattformen. Noen bilmerker som Tesla leder pakken innen elbileierskap, men mange andre kommer snart til å følge etter.

  Hva kan ødelegge en bilmotor?

For hver eneste nye dag presenteres en ny elbil, og deter trygt å si at vi lever i spennende tider når det gjelder elbiler. Selv omy  stadig forbedrer seg, hvis duikke helt kanbruke dem, bør du hoppe over  elbilerfor nå.

Etter hvert som tiden går, vil det være lettere å hente ut en anstendig elbil, så hvis du ikke har det travelt, er det ikke nødvendig å hoppe pistolen. Men hvis du vil være på toppen av transportteknologi, fortsett og kjøp deg en luksuriøs  elbil.

Deter vanskelig å avgjøre hvilken  elbil som er den beste på markedet, men Tesla Model 3 er sannsynligvis den beste relativt rimelige elbilen, mens Audi E-Tron GT og Porsche Taycan er de beste under 100 000 elbilene.

Delen Vanlige spørsmål

Er elbiler billigere å vedlikeholde?

For tiden er elbiler faktisk billigere å vedlikeholde fordi de tilbyr færre bevegelige deler. De bruker heller ikke på langt nær så mange væsker, så det er ikke nødvendig å  betale for en oljeskift innimellom. elbilgarantier  dekker vanligvis batterier i opptil 100 000 miles eller 8-12 år, som begge  er nok for stressfri  elbileierskap.

Imidlertid koster batterier penger, og i dag forventes det at du betaler i gjennomsnitt  $ 5500 for et helt nytt batteri.

Hva er ulempene med elbiler?

Elbiler sliter med å tilby rekkeviddeestimater som kan sammenlignes med  vanlige ICE-biler, som sådan har elbileren tendens til å være verre når det gjelder langdistansereiser. Lading av et EV-batteri tar mye mer sammenlignet med bare å fylle opp tanken din med bensin.

  Er Tesla-biler bra for bilturer?

Selv om du godtar at du vil tilbringe mye tid på ladestasjonene, hvem vet om du til og med kommer til å kunne finne en som er tilgjengelig. Foruten plagsom lading shenanigans, koster elbilmer penger, og det er fortsatt ikke så mange elbiler på markedet, spesielt hvis du vil ha en rimeligere.

Hva er fordelene med elbiler?

Elbiler er bedre for miljøet vårt fordi elektrisitet er en fornybar kilde mens bensin teoretisk sett ikke er det. Selv om elbilkoster mer penger, krever de færre vedlikeholdsutgifter, og det er mange statlige insentiver der ute for potensielle  nye  elbileiere.

 De er stille og mer avslappende å kjøre fordi de tilbyr overlegne autonome kjøreegenskaper. Videre tilbyr noen steder rundt om i verden til og med spesielle motorveier eller spesielle parkeringsplasser bare for elbiler. Videre koster lading av en bil opp pennies sammenlignet med å fylle en bil opp med bensin.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter