Bør du leie eller kjøpe en BMW?

Avhengig av bruken av din nylig kjøpte BMW leasing eller kjøpe det kan være bedre i forskjellige scenarier. Den viktigste faktoren som bestemmer det er perioden du planlegger å bruke din nye BMW. Summen varierer fra modell til modell, men genereltsett, kortere perioder før du returnerer perioden, kan du spare utgifter til vedlikeholdskostnader.

Når er det bedre å leie et BMW-kjøretøy?

Selvfølgelig avhenger det sterkt av bilens modell, siden det kan drastisk endre prisen but hvis du tar sikte på å bruke bilen 3 til 4 år før du bytter den ut, leasing er bedre. La oss se hva fordelene med å leie en BMW er.

Du trenger ikke å selge bilen på slutten

Etter treårsperioden trenger du ikke å gå gjennom alle problemene med åfinne en kjøper for kjøretøyet ditt. Du kan bare returnere den og erstatte den med en annen modell med en ny rabattert nedbetaling.

Lavere perioder sparer deg for kontanter

Den månedlige eller årlige akkumulerte nedbetalingen på leide biler er mye lavere enn når du kjøperen. Dessuten, mens bilen fortsatt er i garanti, får du ikke bruke alle pengene på vedlikeholdskostnader og reparasjoner. Med BMW sparer dette deg faktisk for mye trøbbel.

Vanligvis BMW garantier kjøre i 4 år, noe som gjør det en god beslutning å lease en bil for mindre enn det. Hvis du velger å leie en bil i mer enn 4 år, vil det få deg til å gå tom for garanti og til slutt måtte betale rundt $ 1,500 per år for vedlikehold.

  Hvilken firehjulsdrift er bedre - BMW eller Mercedes-Benz?

Hvis du kjører tallene, leasing og finansiering av en bil kosterden samme prisen for noen modeller, noe som betyr at med leasing, hvert tredje år, får du kjøre en ny modell i garanti.

Når er det bedre å kjøpe et BMW-kjøretøy?

Hvis du planlegger å kjøpe en BMW og kjøre den i mer enn ni år, og selge den etterpå. For at det skal være lønnsomt for deg, må du kunne få betalt for bilen når du selger den i mer enn 4 år med vedlikehold, reparasjoner og utgifter. For de fleste BMW-modeller som X3, ville det være rundt $ 10,000 XNUMX.

Hvis du bestemmer deg for å lease et kjøretøy, sørg for å undersøke leasingpolitikken godt, siden noen kontrakter gjelder begrensninger som ikke tillater deg å komme deg ut av staten med det leide kjøretøyet. Enda mer begrenser noen kontrakter den maksimale kjørelengden du kan gjøre på et kjøretøy perår, noe som ikke passer for alle sjåfører.

Å ha alt dette i tankene, er det opp til deg å bestemme om du skal kjøre BMW-en i lang nok tid til å gjøre et lønnsomt salg, og i så fall vil den 10 år gamle BMW koste mer enn $ 10,000? Hvisnsweren til alle disse spørsmålene er ja, kan du trygt si at i ditt tilfelle er det bedre å kjøpe kjøretøyet.

Hvis du lett kjeder deg med biler, og hvis du har en historie med å bytte bil oftere enn 3 år hver, så ikke gjør forpliktelsen til å kjøpe bilen og gå med en leid BMW i stedet.

  Volvo vs BMW pålitelighet - som er bedre?

Sammenligning av leasing kontra kjøp av EN BMW

Det er en rekke faktorer kjøpet ditt kan påvirke. La oss se nærmere på innledende kostnader, eierskap og betalinger og informere deg slik at du selv kan bestemme hvilken som passer deg bedre.

Innledende kostnader

Leiekontrakt

I begynnelsen, når du leier et kjøretøy, får du ofte en grensekostnadsreduksjon, noe som kan føre til at du sparer penger i forhold til når du kjøper. Det er andre innledende kostnader som forsikring, etsikringsinnskudd og første månedsbetaling.

Kjøpe

Når du kjøper en BMW får du bestemme om du vil betale hele prisen på forhånd eller betale i flere betalinger med et lån. På denne måten vil du være gjenstand for skatter, enten statlige eller statlige, samt skatter på låne- og utlånsgebyrene. Selvfølgelig finnes det andre kostnader som forsikring, og den første måneden med betaling og et depositum hvis du bruker et lån.

Eierskap til kjøretøyet

Leiekontrakt

Når du leier en BMW, BMW forblir eier av kjøretøyet, og du har lov til å bruke bilen på en leiekontrakt til den går tom, og du vil ha muligheten til å enten kjøpe kjøretøyet eller returnere den.


Kjøpe

Når finansieringen er fullført, vil du være eier av bilen når du kjøper den.

Betalinger

Leiekontrakt

Betalingene for leide kjøretøy er generelt lavere enn for kjøpte. Strengt tatt betaler du for bilens avskrivninger og ikke for selve kjøretøyet. Selvfølgelig kan leieal-kostnader og merverdiavgift påløpe, avhengig av bosted.

Kjøpe

Disse er ofte høyere på kjøpte biler siden du betaler for hele prisen på kjøretøyet og ikke bare for noen års bruk.

  Hvorfor har BMW-sjåfører et dårlig rykte?

FAQ

Hva er forskjellen between leasing en bil og leie en bil?

Leasing av en bil varer en viss periode på år, for eksempel tre år eller seks år, mens du kan leie et kjøretøy for en dag eller i en måned. Vanligvis er leiebetalinger billigere enn månedlige betalinger for å betale ned et lån.

Hva ville skje hvis du krasjer en leid BMW?

Hvis din leide BMW blir totalisert, vil bilens forsikringspolise vanligvis betale for reparasjonen eller verdien av kjøretøyet. Likevel vil du fortsatt være juridisk forpliktet til å fortsette å betale den månedlige lønnentil kontrakten til leieavtalen er over.

Har alle lov til å kjøre min leide BMW?

Ha i tankene at ikke alle har lov til å kjøre din leide bil. De fleste leiekontrakter vil vanligvis inkludere en seksjon som sier hvilke familiemedlemmer som er eligible for å kjøre ditt nylig leide kjøretøy. Vanligvis, hvis en bestemt person er utenfor familiekretsen din, vil det være behov for ytterligere tillatelser.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter