Bør jeg kjøpe en 10 år gammel BMW?

BMW er et luksusmerke, kjent over hele verden for ytelse og kjøreglede. Men det må være en gyldig grunn til de mye lavere bruktprisene på disse kjøretøyene? Det kan være verdt det for noen å kjøpe en 10 år gammel BMW, men andre sier deter ren galskap. En gammel BMW er verdt et kjøp hvis du vil ha det gøy til en nedsatt startpris.

Hvem bør kjøpe en gammel BMW

Hvis du er ute etter kortsiktig kjøreglede, kan det være en god ide å få en brukt BMW. Hvis du ikke er veldig tung på kontanter, derimot, bør du ha i tankene at i det lange løp kjøpe en brukt BMW kan ende opp med å koste deg mer å betjene det, enn den opprinnelige kostnaden for kjøpet.

Eldre BMWs har en nedsatt pris av en grunn. Jo mer aggressivly en bestemt sjåfør går på en bil, jo mindre hyggelig ville turen være for neste eier av kjøretøyet i kø. Når det er sagt, er det mange BMW-modeller som kan gi kjøreglede selv til tredje eller fjerde eiere.

Og disse modellene er de specifically verdt å kjøpe. Bortsett fra dem, kan andre modeller i beste fall være tvilsomme, siden eldre kjøretøy har en tendens til å trenge omfattende vedlikehold og kostbar service.

Beste brukte BMWs å kjøpe

BMW 3-serien

BMW 3-serien har utallige ganger vært den bestselgende serien av BMW gjennom årene av en grunn. De er rimeligere enn de større sportskuppene og luksussedanene, de gir stor kraft og kjøreglede, og de koster mindre å betjene og vedlikeholde.

  Den verste BMW å kjøpe brukt

BMWs fra 1975

Hvis duleter etter en av de eldste tingene du kan finne på markedet, pass opp for støv. Bortsett fra det, er BMW 323i og E21 generelt veldig gode maskiner.

BMW-er fra 1980-tallet

Hvis du vil ha en veldig gammel 3-serie BMW E30 fra 1980-tallet er definitivt den værest-modellen du kan gå for i denne tidlige alderen. 316- og 318-tallet er flotte dyrete kjøretøy, kompakte nok til å kunne drive med, selv i små mellomrom.


For E30, se opp for oljelekkasjer, når du kjøper en. Eventuelle andre tegn på overoppheting eller sprukket plastic, bør du være forsiktig med, siden de fleste av disse er svært høye på kjørelengden.

BMW-ene fra 1990-tallet verdt et kjøp

Du kan ikke nevne 90-tallet og ikke snakke om BMW E36. 318d og 325tds er begge modeller du kan gå for, uavhengig av kjørelengde. Såjeg av disse bilene har blitt rapportert å nå over 250,000 miles med riktig service. Et annet flott alternativ er E46, som ble sendt i 1999. 330d fra 90-tallet er også et veldig solid alternativ siden til tross for at det er ganske kraftig, leverer det ofte rundt 40 mpg. Alle disse er gode valg, med sin pålitelighet

Post 2000s BMW 3-serien å se etter

Etter år 2000, hvis du kjøper brukt, gå for modellene utgitt før 2006. Dette er virkelig pålitelige motorer. 320d og 335i er flotte machines du enkelt kan se opp siden markedet er overmettet med dem. Ikke bare er de kraftige, men reservedeler er også enkle å finne.

  Beste BMW for høye sjåfører

Nyere BMW-modeller å kjøpe brukt

BMW X 1 for 2016

BMW X1, som ble produsert i 2016 fikk en full redesign av den forrige versjonen. Disse kjøretøyene bringer inn rask, smidig håndtering, har et romslig interiør og kjekk sitteplasser, og gir nok plass til en familie på fire. Ikke bare det, de er ekstremt pålitelige og trygge.

Med gjennomsnittlig miles per gallon på 22 i byen og 32 på motorveien, gjør dette et godt all-around kjøretøy som fortjener alle de positive vurderingene det har fått så langt.

BMW 6-serien 2015

BMW 6-serien er fantastiske, raske og kraftige kjøretøy som bring i luksus og stil. De er utstyrt med de nyeste funksjonene og går ikke tilbake fra nyere modeller. Verdien for prisen er en av de største fordelene ved å kjøpe en forhåndseid luksus sedan og brukt BMW 6-serien har akkurat det.

Den kommer som en kupé, kabriolet eller en Gran Coupe og kan brukes som en sportsbil, eller en utøvende bil for å imponere.

2015 BMW X4

2015s BMW X4 er en annen av BMWs mest pålitelige biler. Til tross for at dette er en SUV, er det ingen terrengkjøretøy. I stedet er dette en oppfordring til oppmerksomhet og stil. Luksus crossover SUV, som X4 er, kommer nærmere en Porsche Cayenne enn en Range Rover. Uansett kommer disse i mange motoralternativer, og markedet er overmettet med reservedeler, som kombinert med stor reliability, gjør X4 til en god brukt pick BMW.

  Hva er forskjellen mellom BMW 750i og 750Li?

FAQ

Hvordan kjøpe en god brukt BMW?

Eldre BMWs er generelt billigere av en grunn. Hold deg til kjente modeller som har levert en flott ytelse tidligere. Ikke ta noen sjanser på det. Vurder åsende en forhåndsbetalt mekaniker for å gjøre en inspeksjon fra din side og informere deg om kjøretøyet er verdt lønnen eller ikke. På et generelt notat, se etter oljelekkasjer, riper på timingbeltet, rust og tegn på aggressiv kjøring på dekk, bremser, etc.

Hvilke BMW-modeller du kan kjøpe brukt, har parkhjelp?

BMW aktiv park assist modulen er tilgjengelig på alle X1, X3, X4, X5, X6 SUVer forbi 2010, samt 2-serien, 3-serien, 4-serien, 5, 6, og 7-serien luksus sedans, kupéer, vogner, kabrioleter og hatchbacks. Bortsett fra det, kan du sjekke tilleggene som er tilgjengelige for hver modell på produsentens offisielle nettsted.

Hvor mange miles er bra på en brukt BMW?

Hvis du ønsker å kjøpe en brukt BMW, kan du prøve å se etter biler som har mindre enn 75,000 miles. Bortsett fra det, har de fleste kjøretøy en tendens til å bryte ned oftere hvis de blir kjørt i bytrafikk på et stopp og gå regime, i stedet for på motorveien. Se etter eiere som har kjørt lange avstander mer enn i selve byen.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter