Bør jeg leie ut eller kjøpe en Volvo?

Mens både leasing og kjøp av bil har sine egne fordeler, som man er bedre, avhenger hovedsakelig av kundens behov og ønsker.

Leasing av en Volvo har absolutt noen fordeler, inkludert å gi en bilkjøper alternativer og mer frihet. En sjåfør kan leie et kjøretøy og deretter bytte det etter noen år når kontrakten er over. I mellomtiden har det å kjøpe en bil sine egne fordeler, inkludert å eie kjøretøyet direkte og være rimeligere hvis du beholder bilen i mange år.

Leasing vs. å kjøpe en bil

Leasing: Billigere på forhånd og mindre å bekymre seg for

Leasing av en bil betyr at brukeren betaler en forskuddsbetaling på forhånd og deretter betaler en liten månedlig betaling for å bruke den bilen. Bilen eies ikke av brukeren. Imidlertid har sjåfører vanligvis muligheten til å kjøpe bilen på slutten av leiekontrakten.

Ved leasing gir leasingselskapet visse betingelser. En av de største forholdene er kjørelengden. Sjåføren kan ikke overstige en viss kjørelengde over et år. Ellers blir det en bot. En annen ulempe er at sjåføren ikke kan avslutte leieavtalen før avtalt tid uten å betale et gebyr.

Med leasing ender du noen ganger opp med å betale mer overtid enn når du kjøper en bil direkte. De månedlige innbetalingene inkluderer avskrivningsverdien og rentene som gjør bilen mye dyr enn å kjøpe.

Fordeler med leasing

Det er mange fordeler med å leie en bil, inkludert:

 • Du får muligheten til å bytte bil når leasingperioden er over
 • Billigere på forhånd for en helt ny bil
 • De månedlige innbetalingene er ofte ikke så mye
 • Du får topp forsikring og dekning
 • Du trenger ikke å bekymre deg for mekanikerregninger
 • Du trenger ikke å bekymre deg for bilen når den blir gammel
  Bryter Volvoer mye sammen? Er Volvo en pålitelig bil?

Når leiekontrakten er over, gir vanligvis leasingselskaper 3 alternativer til kundene. De kan leie en annen bil og inngå en annen leasingkontrakt. På denne måten kan kunden oppleve en annen ny bil og toppfunksjoner. Det andre alternativet er ganske enkelt å gå bort, velge å leie sin neste bil gjennom et annet leasingselskap eller kjøpe en bil i stedet.

Det siste alternativet er at de ofte kan kjøpe den samme bilen de har leid. Noen mennesker ønsker ikke å bytte bil, så leasingselskapet vil la dem kjøpe det direkte eller gjennom et månedlig avdragslån.

Kjøp: Eie bilen din direkte og gjør hva du vil med den

Å kjøpe en bil er enkelt. Det har ingen kompleksiteter som å leie et kjøretøy. Du må bare ha penger til å ha råd til det og ta turen til nærmeste bilforhandler.

Fordeler med å kjøpe

Det fordeler med å kjøpe en bil på forhånd inkluderer:

 • Du vil eie bilen din direkte.
 • Du trenger ikke å bekymre deg for månedlige avgifter.
 • Du kan dra hvor du vil uten å bekymre deg for kjørelengden.
 • Du kan tilpasse bilen etter dine ønsker.
 • Du kan videreselge kjøretøyet ditt når du vil

Selv om det er noen fordeler med å kjøpe, er det definitivt en ulempe med å betale mye penger på forhånd. Ikke alle mennesker har så mye penger på en gang. Du kan alltid få et billån, men det bringer sitt eget sett med ulemper som å kaste bort penger på renter.

Volvo-leasingkontrakter

Volvo har en veldig god leasingpolitikk for å tiltrekke seg kunder. Leasingpolitikken inkluderer GAP-forsikring som gir visse fordeler og dekker hele vedlikeholdet med sertifiserte Volvo-deler.

  Er Volvo mer pålitelig enn Tesla?

Variasjon og kortsiktig overkommelig pris vs. frihet og langsiktig overkommelig pris

Leasing har fordeler hvis brukeren ønsker å oppleve forskjellige biler. Ved leasing kan sjåfører også ha en ny bil for familien sin, selv om de ikke har en stor sum penger på et øyeblikk.

Å kjøpe bilen har fordelen av tilpasning og kjøring fritt. De kan dra hvor de vil og bruke så mange miles som mulig uten å bekymre seg for noen leasingkontrakter.

Derfor avhenger alt av kjøperen. Kunden må bestemme hva han vil. Hvis de ønsker å bytte bil etter et par år uansett, så er leasing sikkert det bedre valget. Men hvis noen har beløpet til å kjøpe en bil og planlegger å eie den på lang sikt uten kompleksitet, er kjøp veien å gå.

FAQ

Hva skjer hvis en leid bil krasjer?

Forhåpentligvis trenger du ikke å betale noe, men du kan ha en egenandel.

Når du har en ulykke, er det obligatorisk å fortelle det til leasingselskapet ditt. Du vil faktisk skylde leasingselskapet for verdien av kjøretøyet når en ulykke skjer. Vær det som mulig, forsikringen din bør forhåpentligvis dekke eventuelle utgifter.

Hvis bilen din er helt total, vil forsikringen gi deg penger lik den nåværende verdien av bilen. Disse pengene blir deretter betalt til leasingselskapet for å bryte jevnt. Dessverre skylder brukerne i mange tilfeller leasingselskapene mer penger enn forsikringen betalte for det. I dette tilfellet må du sjekke om du har GAP-forsikring som kan dekke noe av det. Volvo-leieavtaler tilbyr GAP-forsikring.

  Hvilken Volvo er den sikreste?

Hvem betaler for vedlikehold av en leid bil?

Hvem som betaler for bilvedlikehold avhenger av vilkårene for leieavtalen. Ofte vil leasingselskaper betale for vedlikehold, men spesifikke vilkår må følges. For eksempel kan den fine utskriften si at hvis sjåføren ikke følger produsentens anbefalte vedlikeholdsplan, vil bilvedlikehold ikke bli dekket.

Hvor mange mil kan jeg sette på en leid bil?

I vanlige leasingkontrakter har låntakeren årlige kjørelengdegrenser på 10 000, 12 000 eller 15 000 miles. Hvis noen overskrider denne grensen, må de betale en bot på slutten av leasingkontrakten. Et eksempel på boten er omtrent 30 cent per ekstra mil på slutten av leieavtalen.

Hvilken kredittpoengsum trenger du for å leie en bil?

Ifølge NerdWallet er kredittpoengene (FICO) som trengs for bilutleie vanligvis forskjellig fra forhandler til forhandler. Minimumspoengsummen skal imidlertid være 620. En poengsum på rundt 620 til 679 regnes som greit. En poengsum på rundt 680 og 739 regnes som nesten ideell for å leie bil.

Kan jeg returnere en defekt leid bil?

Det er ofte en juridisk kontrakt mellom leasingselskapet og låntakeren. Hvis bilen som er leid ut til deg ved en tilfeldighet viser seg å være defekt eller defekt, har du fortsatt noen alternativer for å returnere den og avslutte leieavtalen. Mange stater har sitronlover. Disse lovene gjelder for låntakerens bil i dette tilfellet. Dette gjelder bare så lenge omstendighetene samsvarer med lovens parametere.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter