Den billigste måten å erstatte en Mercedes-nøkkel på

Mercedes er et av de mest luksuriøse bilmerkene på markedet. Som forventet er det ikke billig å reparere eller erstatte en Mercedes-del. Imidlertid, hvis du vil spare penger når du bytter ut Mercedes-Benz-nøkkelen din, er det flere alternativer.

Den billigste måten å erstatte en Mercedes-nøkkel på er gjennom Amazons «Garage». Dette følges nøye ved å ansette en låsesmed for å erstatte nøkkelen, og deretter kode din egen nøkkel. Den dyreste måten å erstatte en Mercedes-Benz nøkkel er gjennom en Mercedes forhandler.

Før du bestemmer deg for å erstatte Mercedes-nøkkelen din gjennom noen av metodene ovenfor, er det viktig å kjenne fordeler og ulemper. Mercedes lager svært prestisjetunge biler med avansert teknologi, så du må være forsiktig med å ikke rote det til og ende opp med å betale enda mer i sparenavnet.

Her er de rimeligste måtene å erstatte Mercedes-Benz-nøkkelen på:

Amazons «Min garasje»

Amazon er det største e-handelsselskapet i verden. Bortsett fra å være stort, har selskapet et produktsortiment som inkluderer nesten alle typer produkter. De har til og med en seksjon som spesifikt selger biltilbehør og bilrelaterte ting referert til som «Min garasje.»

Delen «Min garasje» på Amazon tilbyr en rekke bildeler og tilbehør, inkludert bilnøkler. Hvis du ikke har penger til å betale for en erstatningsnøkkel hos Mercedes-Benz-forhandleren, er dette det beste stedet å kjøpe en erstatningsnøkkel.

For å få Mercedes-nøkkelen du ønsker, bare søk gjennom «Min garasje» for å finne en tom nøkkel som samsvarer med din spesifikke Mercedes-modell. Vær oppmerksom på at tomme taster vanligvis er uklippede og uprogrammerte taster.

  Best brukt Mercedes-AMG å kjøpe?

Følg disse trinnene for å finne riktig nøkkel for bilen din:

 • Begynn med å opprette en Amazon-konto hvis du ikke har en.
 • Logg inn på kontoen og finn hovedsiden for Amazon Garage.
 • Finn rullegardinmenyen.
 • Identifiser Mercedes-modellen, merke og år.
 • I søkefeltet vil du se forskjellige produkter designet for kjøretøyet ditt.
 • Du viser alle produktene som er oppført, eller du kan bruke funksjonen Begrens til å vise bestemte nøkkelrelaterte resultater.
 • Velg nøkkelen som passer din Mercedes-modell.
 • I tillegg til nøkkelen kan det hende du også må kjøpe fjernkontrollen for lås / lås opp.

Mercedes bruker avansert teknologi i sine nøkler av sikkerhetsgrunner. Alle nyere Mercedes-Benz biler har smarte nøkler, som er nøkkelen og fjernkontrollen i ett. I de fleste tilfeller inneholder disse tastene en metallbackupnøkkel som er skjult i smartnøkkelen. Så sørg for at Amazon-nøkkelen har alle disse funksjonene.

Selv om «Min garasje» -metoden er den billigste måten å erstatte en Mercedes-nøkkel på, har den noen ulemper. Det vil sannsynligvis ta flere dager før nøkkelen sendes, så dette vil ikke fungere hvis du vil ha nøkkelen umiddelbart.

Kutting og koding kan også være en utfordring. Etter at du har fått nøkkelen, må du besøke en låsesmed eller Mercedes-Benz-forhandler for å få nøkkelen kuttet og kodet.

Lokal låsesmed

Hvis du har det travelt, men fortsatt ønsker en rimelig metode for å erstatte bilnøkkelen din, er det å besøke eller ringe en lokal låsesmed sannsynligvis det beste valget, spesielt hvis du finner en lokal låsesmed som spesialiserer seg på Mercedes-Benz-biler.

Ikke bare vil en lokal låsesmed være billigere enn å gå til en bilforhandler, men de er veldig effektive og raske. Så du kan kjøre igjen etter bare noen få minutter. Mobile låsesmeder har nøkler tilgjengelig, og de kan klippe og kode nøkkelen hvor som helst.

  Kan Mercedes bruke vanlig gass?

Koding av din egen nøkkel

En annen metode du kan bruke til å erstatte den tapte Mercedes-nøkkelen, er å kode den selv. Det er imidlertid ikke lett å kode nøkkelen din, da du trenger å vite hvordan det tekniske programmet fungerer.

Før du fortsetter med denne metoden, bør du forstå at Mercedes-Benz nøkler er ganske utfordrende å kode sammenlignet med andre bilnøkler.

Vær oppmerksom på følgende:

 • Tastene som brukes til å erstatte de opprinnelige tastene er «ekstra nøkler». Dette betyr at Mercedes-bilen bare lar deg lage og programmere en reservenøkkel.
 • Du kan bare kode de eldre «Flip» Mercedes bilnøklene selv, men ikke den nyeste Mercedes «Smart Keys.» Hvis bilen din har en smart nøkkel, må du besøke en Mercedes-forhandler eller låsesmed.
 • Det er ikke mulig å programmere en hovednøkkel. Hvis du mister hovednøkkelen, må du besøke forhandleren.

Hvis metodene ovenfor ikke klarer å opprette en reservenøkkel for Mercedesen din, blir du tvunget til å besøke en Mercedes-forhandler. Mercedes-forhandlere er dyre, men de er de mest pålitelige.

FAQ

Hvor mye koster en Mercedes-erstatningsnøkkel?

Kostnaden ved å bytte mercedes-tasten varierer avhengig av hvor du bytter den ut. Amazon «Garage» er den billigste metoden, da du betaler mindre enn $ 200 for å få nøkkelen erstattet. En låsesmed vil belaste deg et sted i området $ 200 og $ 300, mens en Mercedes-forhandler vil belaste deg minst $ 400.

  Hvilken firehjulsdrift er bedre - BMW eller Mercedes-Benz?

Hvorfor er Mercedes-forhandleren så dyr når det gjelder å bytte bilnøkler?

Mercedes-forhandlere er dyre på grunn av teknologien de bruker og utgiftene de må bruke mens de programmerer en ny nøkkel. De må generere din nye Mercedes nøkkelkode fra Tyskland ved hjelp av vin nummeret ditt. Dette medfører kostnader for forhandleren. 

Kan jeg spore den tapte Mercedes-nøkkelen min?

Nei, det kan du ikke. En Mercedes-forhandler kan imidlertid spore den. Alt de trenger å gjøre er å deaktivere nøkkelen og bestille en ny elektronisk fjernkontroll som vil utslette den gamle for godt. For din egen sikkerhet er det viktig å bytte ut både de mekaniske låsene og den elektroniske nøkkelen.

Noen få alternativer

Alt i alt er den billigste måten å erstatte en Mercedes-Benz-nøkkel ved å kjøpe en fra Amazons «Garage». Hvis du er usikker på denne metoden, kan du også erstatte Benz-nøkkelen din med din lokale låsesmed eller til og med kode nøkkelen på egen hånd.

Husk at Mercedes’s nøkler er forskjellige fra vanlige bilnøkler, da de har et forbedret sikkerhetssystem for sikkerheten til bilen din. Så koding av nøkkelen kan være ganske utfordrende. Hvis de billigere erstatningsalternativene ikke fungerer for deg, må du gå til en forhandler til slutt.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter