Er Aiways en god bil for en kort person

Aiways U5 er et populært valg for mange mennesker som er i markedet for en billig, men anstendig EV som tilbyr mye plass og flotte allsidige evner.  Det er ikke ofte at du vil komme over en elektrisk SUV / Crossover som tilbyr mer plass enn Audi e-Tron SUV, samtidig som det koster mye mindre penger i prosessen.

Som sådan er Aiways faktisk en god bil for både kortere og høyere sjåfører, da den tilbyr mye benplass og hodeplass med mange justeringer i både rattet og sittestillingen.  Dette sikrer at nesten alle kan bli komfortable inne i U5 ved ganske enkelt å justere noen få knapper og brytere.

U5 er en virkelig konkurransedyktig bil for segmentet fordi den tilbyr så mye for pengene. Mange fester U5 mot biler som VW ID .4 fordi de tilbyr lignende størrelse, kraft og rekkevidde, men U5 koster mye mindre penger than ID .4.

En annen grunn til at U5 virker som et flott alternativ er teknologi og generell byggekvalitet. Det ser ut og føles ganske eksklusivt fra innsiden, men bare tiden vil fortelle om dette kommer til å være tilfelle etter 10 eller 20 års bruk.

Aiways U5 – Plass, ergonomi, kjøreposisjon og komfort

Hvis interiøret og lasterommet er det du er ute etter i en EV, er det å vurdere U5 en no-brainer fordi den tilbyr klasseledende innvendig plass for både front- og bakpassasjerene. Den kommer også med to kofferter, en front og en bakre som til sammen er i tråd med  konkurransen.

  Aiways vs Porsche - som er bedre?

U5 er en anstendig lagt ut bil som betyr at alle kontrollene er lett å nå og ganske lett å forstå også.  U5 fortsetter den nåværende trenden med å decluttering interiøret fra for mange knapper og brytere samtidig beholde en egen konsoll for klimakontroll.

Kjøreposisjonen er i tråd med alle de andre SUVene / crossovers fra segmentet, noe som er bra fordi du kan justere den gjennom forskjellige parametere.  Det er lett å bli komfortabel inne i U5 takket være plysj seter og fine byggematerialer.

Det er også verdt å nevne at U5 ikke er så godt øde fra utvendig dekk og vindstøy, og det er noe du definitivt vil legge merke til ved høyere hastigheter.

Aiways U5 – Trims, drivlinje, rekkevidde, lading

Det er to forskjellige trimnivåer av U5, Standard og Premium trim, og begge er nesten identiske bar noen få premiumalternativer som panoramatak, trådløs telefonlader eller ekstern åpen bakluke.

Både Standard- og Premium-trim kommer med en enkelt elektrisk motor som er i stand  til å levere opptil 150 kW (201hp) strøm fra et 63 kWh litiumionbatteri. Dette bør være nok for en WLTP-rekkevidde på omtrent 250 miles mellom kostnader.

U5 kan lade fra 20% til 80% på litt over 30 minutter hvis du kommer over en rask DC-lader mens langsom AC-lading tar omtrent 8-10 timer.  U5 kommer anstendig utstyrt fra fabrikken, men oppgradering til Premium trim tilbyr deg litt mer bekvemmelighet og luksusfunksjoner som absolutt føler U5 mye mer eksklusivt.

  Er en Aiways en god første bil?

Aiways U5 – Sikkerhet, merkevareappell og videresalgsverdi

De fleste moderne dager elbiler er stolte av å være noen av de sikreste bilene på planeten. Sikkerhet har blitt en gargantuansk salgsfaktor, noe som betyr at bilprodusenter er opptatt av å lage stadig tryggere biler med hver ny generasjon.

Dette er imidlertid ikke tilfelle med U5 som Euro NCAP, den ledende europeiske krasjtestingsorganisasjonen vurderte U5 med en dårlig 3-stjerners vurdering. U5 gikk ikke så bra i kollisjonstesten med sidekollisjon, mens de aktive programvaresikkerhetsfunksjonene også etterlater mye å være ønsket.

En annen massiv ulempe U5 bærer er merket, da nesten ingen vet at Aiways-merket til og med eksisterer.  Som sådan er mange mennesker opptatt av å avvise U5 selv før de gjør seg kjent med hva U5 kan tilby.

Videresalgsverdien av U5 er også et stort mysterium, da etterspørselen etter                     U5is ikke er på plass som det er tilfelle med andre mer fremtredende elbiler. Du bør imidlertid ikke forvente at videresalgsverdien er anstendig siden markedsetterspørselen etter U5 er ganske inkonsekvent.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe Aiways U5?

Du bør kjøpe Aiways U5 hvis du er i markedet for en romslig, komfortabel og ganske stor EV som kan gjøre både motorveier og urban kjøring anstendig. Hvis du ikke er villig til å bruke noen premium nivåer av penger, er U5 bilen å få, da den tilbyr den beste verdien av alle større elbiler på markedet.

Aiways håper å oversvømme de vestlige markedene med masseproduksjon og billige, men anstendige elektriske biler, og det virker som om de er på en flott vei mot å nå dette målet.

  Krever en Aiways mye vedlikehold?

Hvorfor er ikke Aiways U5 en luksusbil?

Det er ingen regler der ute som spesifikt sier om en bestemt bil er en luksusbil eller ikke, men de generelle nivåene av raffinement, byggekvalitet, byggematerialer, kraft og pris bestemmer hvor luksuriøs en bestemt bil er.

Aiways U5 er absolutt langt fra å være en luksusbil selv om byggematerialene virker bedre enn noen av de dyrere tyske rivalene.  Men med bare 150 kW kraft, lite eller ingen luksusinnovasjon, og en billig pris, er U5 i  beste fall en ev på økonominivå.

Er Aiways U5 en god bil for en Uber?

Aiways U5 kan faktisk være en flott bil for persontransportformål, da den tilbyr mye plass i andre rad. U5 kan enkelt romme tre voksne passasjerer uten for mye hassle, og det er viktig for en Uber.

Lasterommet er også anstendig, mens rekkevidden er nok for de fleste daglige behov. Gitt det faktum at U5 kan lade fra 20% til 80% på litt over 30 minutter, er U5 definitivt et flott alternativ for en Uber.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter