Er bilsetetrekk nødvendig?

Bilseter er nødt til å se elendige ut en dag, selvfølgelig, hvis bilen er helt ny, er sjansen stor for at en slik hendelse er langt utenforhorisonten, men ikke nødvendigvis hvis du klarer å søle noe i det øyeblikket du kommer inn i    bilen.

Seter er ikke designet for å tåle alle slags misbruk, og som sådan, hvis sjansene for permanent farging av setene dine er  høyere enn gjennomsnittet, er setetrekk ikke en dårlig idé. Videre, hvis du eier en spesielt gammel bil med gretne seter, kan setetrekk til og med lette opp interiøret og få bilen til å se frisk ut.

Bilbarnestoler kan drastisk endre stylingen på interiøret ditt, noe som noen ganger er nødvendig hvis bilen din er kjedelig. Hvis du er drosjesjåfør, er det å investere i bilsetedeksler et must for å holde bak- og forsetene i  best mulig form.

Det er mange grunner til at man bør velge setetrekk, men hvis du eier en dyr luksusbil, er det å sette setetrekk på slike seter som å sette kondomer på en hamburger. Det er meningsløst og beseirer hele formålet med å kjøpe en slik bil.

Er du en hundeperson?

Hvis du eier en hund, er detbedre å velge setetrekk fordi hunder tisser, bæsjer og legger igjen mye flekker på det de berører. Hvis du også vurderer å kaste, er setetrekk unektelig nødvendig hvis du vil holde setene dine i  anstendig stand.

Prøv å finne setetrekk som er motstandsdyktige mot rive, er maskinvaskbare,  og  kan  motstå  vann til en  viss  grad. Det er også lurt å velge setetrekk i samme farge som hunden din hvis du vil at dekslene skal se så rene ut som mulig.

  Hvilken bil er mest behagelig for lang kjøring?

Hold sommerskinnsetet brenner unna

Skinnseter er fantastiske, men om sommeren kan disse bli ekstremt varme, og kan noen ganger til og med forårsake brannskader. Slike høye temperaturer og utvidede soleksponeringer kan til og med skade setene  selv.

Prøv å finne setetrekk i lyserefarger  som er bedre til å avlede lys og varme bort fra setene. Neosupreme/neoprene, mesh, klut  eller lerret-laget setetrekk er de beste for sommermånedene.    Du bør hoppe over setetrekk i skinn og skinn fordi de ikke gir noen beskyttelse mot solen.

Velg høyere videresalgsverdi

Nødvendigheten av bilsetetrekk er disputable, og det er sikkert, men det faktum at setetrekk beskytter setene dine er ubestridelig. Dette er ekstremt viktig hvis du for eksempel er en Uber-sjåfør fordi folk egentlig ikke bryr seg så mye om andreseiendom, spesielt hvis de er fulle og nauseous.

Mange bilbarnestoler ble lagret på grunn av bilsetedeksler, spesielt hvis du vil maksimere videresalgsverdien når det er på tide å selge bilen din. Når det er sagt, ikke kjør bilen din med setetrekk hele tiden fordi den beseirer formålet med å kjøpe en slik bil.

En arbeiders bil skal alltid ha på seg setetrekk

Forestill deg deg selv som en hverdagshard-arbeidende mann i en pickup. Dine dager comprise  ut av stadig å gjøre alt på egen hånd fra hagearbeid, til rundt-huset konstruksjon og til å fikse opp din sønnssykkel. Etter at du har forlatt huset ditt, går du på en byggeplass som kjører din elskede pickup.

  Hvorfor bør du ikke kjøpe en kabriolet?

Hvis du vil holde pickupen din i best mulig form, kan du investere i setetrekk avhøykvalitet fordi det er mye smuss, rusk  og støv som permanent kan farge setene dine. Slik smuss er bundet til å følge deg hjem fra jobb, men bilsetetrekk hjelper.

Dine nåværende seter ser ut som mislykket abstrakt kunst

Din daglige pendling  består av å kjøre barna dine til skolen, hunden din til hundeparken og deg selv fra jobb til hjem. Som sådan drikker du mye kaffe, og du betaler ikke for mye oppmerksomhet til  setene dine og den relativt brukte bilen din.

Etter en stund innser du at bilen din ser ut som et kunstprosjekt gikk galt. Setene dine er fulle av permanent kaffe og hundeflekker og mange andre mistenkelige flekker og ufullkommenheter. Nå er det på tide å rydde opp i setene og dekke dem med renesetetrekk.

Kjedelige bil makeovers

Bilsetetrekk er ikke bare laget for skadekontroll og forebygging, de kan også tjene som et friskt pust for ditt slitte og intetsigende interiør. Selv om du fortsattikke har råd til deg selven ekstravagant luksus sedan med en plass-alder interiør, høykvalitetsetetrekk kan få deg nærmere det.

Det er mange seter dekker selskaper der ute som spesialiserer seg på å lage luksuriøse bilsetetrekk med  det formål å oppgradere utseendet og følelsen av interiøret ditt, og du bør sjekke dem ut.

Delen Vanlige spørsmål

Hvor mye koster bilsetetrekk?

I gjennomsnitt ser du på $ 25-250 for et sett med vanlige bilsetetrekk. Hvis du vil ha bilsetetrekk laget av høyere-sluttmaterialer og er skreddersydd til spesifikke seter, kan slike priser gå oppover på $ 1000 for de høyeste kvalitet.

  Er undervogn behandling verdt det på en ny bil

Er bilsetetrekkene til og med trygge?

Ærlig talt, det avhenger av typen   setetrekk. Setene dine består vanligvis av noen få kollisjonsputer, og hvis en ulykke skjer, må disse kollisjonsputene distribueres  på et bestemt tidspunkt og med nøyaktig kraft og innsats.

Hvis du har setetrekk som ikke er klassifisert forbilenskollisjonsputer, kan bagasjen din distribueres for tidlig eller til og med for sent og med for mye eller for lite kraft bak seg. Forsikre deg om at du undersøker den spesifikke typen setetrekk du er interessert i før du tar en kjøpsbeslutning.

Er det greit å sette et setetrekk påhigh-end luksusbiler?

For å være rettferdig, erdetalltid tilrådelig å holde alle eiendelene dine i best mulig form, og det inkluderer Bentley og Rolls Royce. Imidlertid er disse bilene laget for å tilby deg de høyeste nivåene av luksus, og det gir liksom ingen mening å redusere nivåene av luksus.

Det er noe av etn  uvitende argument, men hvis du har penger til å kjøpe en Rolls eller en Bentley, bruk den til hva det er, ikke legg  bilsetedeksler    islike biler. Det er som å kjøpe golfklubberav høykvalitet for å spille miniatyrgolf,det  er bare feil.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter