Er det dyrt å eie en Mercedes?

Kort sagt, ja, det er dyrt å eie en Mercedes. Moderne bilkjøpspriser har en tendens til å stige til øyevannende nivåer på grunn av de stadig voksende listene over kostnader forbundet med å kjøpe en ny bil. Skatter, forsikringskostnader, garantipakker og drivstoffkostnader gjør alle dagens bilmarked heftig på lommeboken. Spesielt hvis du vurderer å kjøpe en Mercedes.

Kjøper ny Mercedes

Å kjøpe en bil med en 3-spiss stjerne på hetten kan være ekstremt spennende. Enten du bruker Mercedesen din til en grenseoverskridende biltur, eller bare kjører den rundt i byen for å få dagligvarer, er det mange gode alternativer å velge mellom.

Fordelene ved å kjøpe en helt ny Mercedes er mange. Du får velge alt du vil ha på din nye ny tur. Du får velge farge, trim, alle pakkene du ønsker, en mer komfortorientert tilnærming, eller en fancy ny AMG-modell hvis du føler deg litt energisk.

Mens du er i ferd med å velge en ny Mercedes, bør du også ta hensyn til forskjellige måter å anskaffe en ny Benz på. Du kan velge å kjøpe en direkte, eller velge finansiering eller leasing hvis du har et budsjett og ikke føler behov for å bruke alt på en gang.

Kjøpe en brukt Mercedes

Hvis du tror at det er økonomisk uansvarlig å bruke store summer av dine hardt opptjente kontanter på en avskrivende eiendel, bør du vurdere å kjøpe en brukt Mercedes. Vær trygg; en brukt Mercedes er ikke alltid problemfri. Men du kan trygt unngå problemet ved å investere tid og krefter før du sløser bort dine hardt opptjente dollar.

Du bør alltid vurdere å kjøpe brukt. Ved å gjøre det, unngår du trygt den kolossale avskrivningen som ble truffet av pilotering av en ny bil over utstillingslokalegulvet. Hvis den vedlikeholdes slik den er beregnet av forhandleren, kan din brukte Mercedes betjene deg lenge og tilby mange flere uforsiktige miles på den kontinentale turen eller dagligvareløypene.

  Hva er den beste Mercedesen for en biltur?

Kostnader forbundet med å eie en Mercedes

Alternativer fra ny

Det er veldig kjent at fremtredende tyske luksusbilmerker har en tendens til å belaste heftige beløp for en tilstrekkelig utstyrt bil. Så mye at de noen ganger ikke engang tilbyr generelt utstyr, som er standard på mange budsjettvennlige merker i dag.

Det anbefales på det sterkeste å holde oversikt over budsjettet ditt når du spekulerer i din nye Mercedes fordi det kan ende opp langt mer enn hva lommeboken din kan håndtere.

Vedlikeholdskostnader

Forhandlerstøttede vedlikeholdsreparasjoner på forhåndsbetalt basis er et alternativ. De kan spare deg for penger på leverte tjenester fra forhandlere, men mange uavhengige verksteder kan kanskje sortere deg ut for enda mindre enn det.

Du bør også huske på at en forhåndsbetalt vedlikeholdsavtale ikke dekker noen reparasjoner utenfor vedlikeholdsavtalen.

Fordelene med en vanlig vedlikeholdshistorikkbok kan gjøre underverker for deg når du begynner å tenke på å selge bilen. Det er mye mer bærekraftig å bruke en fast sum penger til regelmessige vedlikeholdskostnader enn det er å håpe at de uunngåelige kostnadene ved neste sammenbrudd ikke vil presse deg inn i en økonomisk katastrofe.

Forsikring

Bilforsikringsprisene er avhengige av mange forskjellige faktorer. Enten bilen din er ny eller bare 3 år gammel, utgjør en stor forskjell i forsikringskostnader. Det er også viktig å merke seg at forsikringskostnadene dine også vil avhenge av dine personlige forhold. Ting som alderen din vil påvirke kostnadene for premien du betaler.

Forsikringskostnadene varierer ganske mye basert på den aktuelle modellen. Mercedes AMG-produkter med tørste V8-er og konvertible topper er dyrere enn små SUV-er som en GLA 250. En ny S-klasse vil alltid koste mer å forsikre enn en A-klasse, og dette gjelder i hele området basert på klassen.

Mer ytelsesorienterte AMG-modeller koster vanligvis mye mer å forsikre. Noen detaljer som strøm, roadster topper eller hardtop varianter varierer i forsikringskostnader betydelig. Flere premiumtilbud fra Mercedes tilbyr mye mer utstyr, noe som igjen gjør det dyrere å forsikre siden det samme utstyret er tilbøyelig til å bryte,

  Hva er de beste Mercedes-modellene gjennom tidene?

Drivstoffpriser

Drivstoffprisene avhenger av mange forskjellige faktorer, inkludert motorkraft, vekt og måten bilen blir drevet nedover veien. Mange forskjellige dingser inne i bilen, for eksempel ac, kan øke drivstoffregningene.

Hovedfaktoren er selvfølgelig: motoren. En av feststykkene til en Mercedes AMG-modell er absolutt drivverket. AMG-motorer er laget i Affalterbach, med en enmanns enmotors filosofi. Mens AMG-motorer er fantastiske på alle måter så langt som ytelsen vurderes, er de ikke nødvendigvis så mye når det gjelder drivstoff.

Firesylindrede AMG-modeller har en tendens til å bruke mye mindre drivstoff enn en tørst V8s, men de bruker fortsatt mer drivstoff enn din Gjennomsnittlig CLA 250. Man kan hevde at drivstoffkostnader ikke er noe en AMG-eier tenker på. Når alt kommer til alt, når du kjører en AMG, handler det om smilene per miles, ikke miles per gallon.

Spørsmål og svar om Mercedes

Er det dyrere å eie en Mercedes enn å eie en BMW eller en Audi?

Fra sent ser Audi ut til å være merket som lider av de høyeste regningene for reparasjoner. Kostnadene ved forsikring avhenger av forskjellige faktorer, og de virker ganske like for en sammenlignbar i klasserival.  Når milene på kilometertelleren begynner å hope seg opp, går det samme for antall eiere en bil hadde, komponenter har en tendens til å bryte.

Men generelt er Audi den verste, BMW kommer på andreplass, og Mercedes tar kostnadsseieren. Men, dømme etter påliteligheten på tvers av spesifikke segmenter, Audi synes å være billigere å fikse enn en Mercedes eller en BMW når det gjelder rimeligere modeller. Det skyldes delvis at Audi bruker mange deler fra Volkswagen A.G. delebeholderen.

På den annen side er dyrere Mercedes-modeller billigere å fikse enn en sammenlignbar Audi i klassen rival. Selv om dette fungerer som en ganske sannferdig indikator, påvirker mange faktorer en generell bilpålitelighetspoeng.

  Hva er den beste Mercedesen for off-road?

Hva bør jeg gjøre for å holde Mercedes-eierskapet mitt så billig som mulig?

Du kan vurdere å betjene Mercedesen hver 12. måned for en større tjeneste, eller 6 måneder for en midlertidig tjeneste for å følge produsentens anbefalte intervaller.

Hvis du gjør dette, vil belastningen på eventuelle uønskede reparasjonskostnader som kan være forbundet med å ikke følge produsentens anbefalinger. I tillegg vil det komme til nytte når det er på tide å selge bilen.

Du bør også vurdere kjørestilen din. Hvis du vanligvis gjør lengre turer på motorveier, vil en dieselmotor brenne gjennom mye mindre drivstoff. På den annen side er mindre sylinder bensindrevne motorer mer egnet for bykjøring så langt drivstoffkostnadene vurderes.

Du bør også undersøke forskjellige forsikringer, da forskjellige faktorer kan redusere premiekostnadene dine. For eksempel, hvor du parkerer bilen din kan påvirke premiumprisene dine. Hvis du parkerer den utenfor, vil det å ha en alarm gjøre dekningen din rimeligere.

Er Mercedes-eierkostnader verdt å kjøpe en Mercedes?

Kort sagt, ja. Det er ikke mange andre merker som tilbyr en mer premium kjøreopplevelse enn en Mercedes. Selv om de koster mye å vedlikeholde og holde dem i en tilfredsstillende tilstand er stressende til tider, bør en riktig vedlikeholdt Mercedes vare lenge.

På den annen side, hvis du tror at biler bare er punkt A til punkt B arbeidshester så er du sannsynligvis ikke engang interessert i å kjøpe en Mercedes, og i så fall er det ikke verdt det.

Det hele koker ned til dine personlige preferanser og dine estimerte utgifter. Mercedes-biler kommer med en høyere prislapp for nesten alt sammenlignet med et rimeligere merke. Men ikke mange andre merker tilbyr den staselige opplevelsen en Benz gjør.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter