Er det en 4-dørs BMW kabriolet?

Det er for tiden ingen 4-dørs BMW kabrioleter i produksjon og den siste ble produsert fra 1939 til 1941, BMW 335 2-türig Kabriolett.

Hovedårsaken til at det ikke er noen 4-dørs BMW kabrioleter er på grunn av chassiset til kjøretøyene som er ansvarlige for å holde bilen sammen.  Uten topptaket har lengre kjøretøy en tendens til å være ustabile, så de fleste produsenter i dag har en tendens til å gå for to-dørs kabrioleter.

Den største BMW-kabrioleten: M850i xDrive Convertible

Til tross for at den ikke er en 4-dørs kabriolet, er M850i den største konvertible bilen som for tiden er i produksjon fra BMW. 8-serien er flaggskipet til BMW-teknologi, og får alltid de første innovative funksjonene først før de går ned kjeden i BMW-serien.

Med en imponerende 523 hestekrefter under panseret, et uhyrlig dreiemoment på 553 lb-ft, og en lengde på 191 inches, BMW M850i xDrive Convertible er den største konvertible som BMW for tiden produserer. Med en bredde på 53 tommer og en høyde på 111 tommer er den ganske god og gir nok benplass for alle passasjerer.

Vinddeflektoren gjør en fantastisk jobb med å holde vinden borte, selv ved motorveihastigheter. En annen god overraskelse er det faktum at bilen er veldig stabil, til tross for at den mangler en stor del av kroppen, sammenlignet med de fleste andre kabrioleter.

BMW M850i: Motor og girkasse

Utstyrt med en 4.4L twin-turbo V8 bensinmotor, har M850i Convertible 523 hestekrefter under panseret og når fra 0 til 62 miles per time på bare 3,5 sekunder, og passerer en kvart kilometer på 11,8 sekunder, noe som gjør den til en av de raskeste BMWs der ute.

  Beste BMW for en familie

Sportsmodus er tilgjengelig, og til vår overraskelse forblir turen jevn, selv på de tøffeste hjørner, støt og jettegryter.

Bortsett fra 4.4-liters M850i, er det andre 8-serien konvertible motoralternativer, for eksempel BMW 840i, 3.0 L B58 l6, og 3.0 L B57 l6 diesel turbocharged motor. Alle motoralternativene kommer med 8-trinns automatgirkasse.

BMW 850i: Innvendig

Interiøret i BMW 850i, som du forventer, er slank og stilig og mye mindre dramatisk enn den skarpe utsiden av kjøretøyet. Dashbordet i skinn er nøyaktig sydd og omgitt av vakre krom trim stykker, pent passende i interiørets atmosfære.

Infotainmentsystemet er den fantastiske standard 10,3-tommers berøringsskjermen som følger med siste generasjons iDrive. Ikke bare er det ekstremt intuitivt og enkelt å bruke, men det har også muligheten til å tillate bevegelseskontroll og stemmestyring. Dette gjør at du trygt kan kontrollere funksjonene i bilen din, selv mens du kjører.

Apple CarPlay er inkludert i et år langt abonnement etter kjøpet, men Android Auto er fortsatt utilgjengelig.

BMW 850i har en lav sittestilling for sjåføren, noe som gjør deg ganske komfortabel på veien, uavhengig av hastighet. Dette gjør det veldig hyggelig å kjøre fort, men begrenser synsfeltet ditt på mer enn en måte.

Takhøyden og benrommet foran er veldig rikelig, selv for større mennesker og høyere voksne. Baksiden kan passe to personer, men det vil ikke gi dem benplassen de sannsynligvis vil ha. Det er mer egnet for et par reisevesker enn passasjerer, for å være ærlig. Men er ikke de fleste kabrioleter sånn?

  Hvordan fungerer en BMW plug-in hybrid?

BMW 850i har en større koffert enn de fleste kabrioleter, som lett kan passe noen små kofferter, men det vil mest sannsynlig oppleve vanskeligheter med å bære noe større.

BMW 850i Cabriolet: Priser og endelig dom

Sammenlignet med modeller av konkurrent merker i segmentet av store luksus kabrioleter, BMW 850i er relativt billigere enn Mercedes S-klasse Cabriolet og Bentley Continental GTC. Det er omtrent samme pris som Porsche 911.

En ærlig dom ville være å sette BMW midt i pakken. Det gir mer kjøreglede enn Bentley og Mercedes, men mindre enn Porsche.

Når vi snakker om luksus, faller den bak interiøret i S-klasse og Bentley Continental, men noen vil hevde at BMW 850i leder Porsche i denne forbindelse.

Den kjører litt fast for en luksuriøs kabriolet og gir ikke den bakre plassen du får fra en vanlig bil, men den kommer inn med solid byggekvalitet og et ledende infotainmentsystem i verdensklasse.

Er det noen 4-dørs kabrioleter som for tiden produseres?

Det mest kjøpte 4-dørs konvertible kjøretøyet i USA de siste årene har vært Jeep Wrangler Unlimited, som fjernet plasttaket i 2006. Hummer tilbyr en stor SUV som kommer uten tak. Men hvis du er ute etter en mindre forbruker-type bil, Chrysler 300 C 2010 produserer en god kabriolet med fire dører.

Vanlige spørsmål om BMW-kabriolet

Hva er den billigste BMW kabrioleten?

Den billigste BMW kabriolet å kjøpe splitter nye er 2020 BMW 2-serien, som starter på rundt $ 40,000. Den nest billigste er BMW 4-serien, som selges til en omtrentlig pris på $ 54,000 XNUMX. Det deler andreplassen med BMW Z4 som varierer mellom $ 48,000 og $ 52,000 i pris.

  Er det verdt å kjøpe en brukt BMW 3-serie?

Hvilke er de mest pålitelige BMW-kabrioletene?

Noen av de mest pålitelige BMW kabriolet noensinne produsert er 2020 BMW 2-serien kabrioleter og BMW 4-serien kabrioleter. De bruker en strømuttrekkbar hardtop, i stedet for et mykt tak, noe som gjør dem veldig naturlige og mye mer pålitelige enn de fleste biler i segmentet på grunn av deres mer solide kropp.

Hvilke er de beste BMW-kabrioletene du kan kjøpe?

Gjennom årene har mange anmeldere delt at BMW 507 og BMW Z3 er utstyrt med skuddsikre motorer og har vart i mange miles tidligere garanti. I tillegg er F12 BMW M3 og E46 BMW M3 begge svært ofte rost av sine eiere for å utføre med liten eller ingen usikkerhet. BMW Z8 roadster er en annen bil å vurdere, som fikk mange priser for årets flotteste bil.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter