Er en Aiways et godt valg for hundeeiere?

En hundevennlig bil må være romslig, komfortabel, lett å rengjøre og ikke altfor høy på bakken. En velstemt fjæring med en komfortabel tur er også noe du ønsker hvis du ikke vil at hunden din skal bli syk under lengre reiser.

Aiways U5 er den første serielle produksjonselektriske bilen fra et kinesisk  elbil-oppstartsselskap kalt Aiways.  Aiways er fast bestemt på å oversvømme de vestlige markedene med billige og anstendig laget biler som ikke skummer på kvalitet i de områdene som betyr mest som byggematerialer, teknologi og rekkevidde.

Gitt det faktum at U5 er et populært valg for mange forskjellige kunder takket være crossover / SUV-designen, bør det også være et anstendig alternativ for hundeeiere. En av de beste aspektene ved U5 er lasten, spesielt når du senker ned den andre raden med seter.

Du får et helt flatt lasteområde, noe som betyr at du enkelt kan pakke flere større hunder bak første rad. U5 kommer også med en mindre frontstamme og mye plass under det bakre lastegulvet, noe som betyr at du bør ha nok plass selv med et par hunder i ryggen.

Aiways U5 – Trunk hundevennlige funksjoner

Aiways U5 er en ganske romslig SUV / Crossover, noe som betyr at den skal være perfekt for både mellomstore og enda større raser.  Lasteleppen er ikke altfor høy for en SUV, men eldre og tyngre hunder kan potensielt ha problemer mens de klatrer inn i ryggen.

U5 tilbyr en hatchback trunk design som betyr at hunden din ikke vil føle seg klaustrofobisk, og at den alltid vil kunne se deg bak den andre raden med seter. Det er spesifikke tethering punkter som du kan montere hundeseler og skillevegger som også skal bidra til å transportere hunder mye lettere.

  Er Aiways en god bil for en kort person

Det er allerede noen få selskaper der ute som spesialiserer seg på å lage trunk matter og foringer for å holde bagasjerommet fri for hundehår eller mulige scratches.  Taklinjen til U5 er ganske høy, noe som også betyr at hunden din skal kunne stå opp uten problemer.

Den beste måten å transportere hunden/hundene dine på, er imidlertid å senke den andre raden med seter. På denne måten vil du enkelt kunne transportere flere større hunder samtidig som du sikrer dem på plass. Lasteområdet er helt flatt, noe som betyr at hundene dine kan nyte et flatt og stort område.

Aiways U5 – Transport av hundene dine på baksetene

Mange der ute foretrekker å transportere hundene sine på andre rad seter fordi de ønsker å holde all bagasjerommet plass til bagasjen. Dette er mulig for mindre til mellomstore hunder, mens større hunder vanligvis trenger mer plass.

Imidlertid tilbyr den andre raden med seter i U5 mye plass uten en sentral overføringstunnel. Dette betyr at du enkelt kan plassere hunden din på setet og bruke en hundesele for å sikre hunden mens du kjører.

Hvis du eier en mindre hund, kan du bruke en krasjtestet hundekasse og plassere den direkte på foten om nødvendig. Dette er bare for kortere bykjøring, da du alltid bør knytte kassen ned hvis du vil reise med høyere hastigheter eller lengre avstander.

  Er Aiways et luksusmerke?

Transport av en hund i en elbil

Elbiler er gode for å reise med hunder fordi de lager lite eller ingen støy fra motoren, og det er ingen motorvibrasjoner også. Dette gjør det lettere for bilprodusenten å gjøre bilen betydelig mer stille, spesielt fordi du kan høre andre lyder oftere uten en droningmotor i ryggen.

Fordi elbiler ikke kommer med tradisjonelle transmisjoner, har de også en tendens til å være jevnere når det gjelder kraftlevering. Selv om du er i stand til å bruke 100% av dreiemomentet til enhver tid, hvis du kjører jevnt, vil bilen belønne deg med lineær akselerasjon.

Dette er ekstremt gunstig hvis du transporterer hunder ofte, da elbiler er mye mindre sannsynlig å gjøre hunden din syk.  Uansett, hvis du tar lange avstander ofte, bør du alltid ta hyppige stopp for at hunden din skal strekke bena og slappe av.

Hvis hunden din er for nervøs mens du reiser inne i en bil, bør du starte den sakte ved å ta korte avstander først, og når hunden din blir komfortabel, kan du bevege deg opp til langdistansereiser.

Delen Vanlige spørsmål

Hva er den beste måten å transportere en hund inne i en bil?

Den beste måten å transportere en hund inne i en bil er å bruke en krasjtestet kasse. Du bør plassere hunden din inne i kassen og feste kassen med sikkerhetsbeltet eller  IsoFix-låsene  i henhold til manufacturerens anbefalinger.

  Er Aiways like god som Tesla?

Hvis du eier en større hund, bør du investere i en høykvalitets sele og også sikre den i henhold til instruksjonene som er oppført med produktet. Sørg alltid for å velge produkter av høy kvalitet laget av kvalitetsmaterialer for å holde hunden trygg til enhver tid.

Er det greit å mate hunden før lengre reiser?

Mange der ute tror at å mate hundene sine før lengre reiser vil gjøre dem mindre nervøse. Dette er imidlertid ikke en god idé fordi hunden din kan bli syk og til og med kaste opp inne i bilen din.

Det beste du kan gjøre er å justere måltidene deretter og mate hunden minst 3 timer før du drar på en reise.  På denne måten vil du redusere sjansene for at hunden din blir syk mens du er på veien.

Kan jeg la hunden være alene inne i en bil?

Å la hunden være alene inne i bilen i lengre perioder er en veldig dårlig idé, spesielt om sommeren. Hvis du må forlate hunden bak, sørg for å åpne vinduene litt og hold A / C i gang.

Hvis det er vintertid, er det også en god idé å la varmeapparatet være på.  Husk å ta med hundens favorittleker, og glem aldri hundebåndet uansett hvor du er.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter