Er en Porsche Boxster bra for daglig kjøring?

En daily sjåfør er en personlig eid bil kjørt daglig for alle slags verdslige oppgaver, noe som betyr at bilen skal være en flott all-arounder som kan transportere deg i komfort, sikkerhet,  og letthet.

En daglig sjåfør er en bil som  samler mange miles, går på alle slags veiflater, og er ute og går i mesteparten av livet. En daglig sjåfør bør være ganske effektiv og pålitelig, noe som en Porsche Macan eller Porsche Cayenne.

En Porsche Boxster som daglig er litt av en stretch i de fleste tilfeller. Porsche Boxsters er ganske kompakte 2-seters roadsters som vanligvis bare kjøres i helgene og i sommer / varmere perioder av året. En Boxster koster også mer enn engjennomsnittligamerikansk  daglig sjåfør.

Judging av mange online utsalgssteder, en gjennomsnittlig amerikansk statsborger sjåfører så mye som 10k miles per år, og en 5årgammel PorscheBoxster avskriver så mye som 50%. Hvis du kombinerer disse to variablene, er Boxster en god daglig driver bare for noen få kunder som er klare til å inngå kompromisser.

Porsche Boxster praktisk

En av de viktigste egenskapene en daglig sjåfør har å tilby er anstendig praktisk for deg selv, passasjerene dine,  og en anstendig mengde bagasje. En Porsche Boxster er impraktisk for nestenalle bruksscenarioer tenkelig som det påly tilbyr to seter, ikke mye ben-rom eller hode-rom, og en ganske kompakt bagasjerom.

Bagasjeplassen er ikke nok for 99% av folk, men en Porsche Boxster tilbyr faktisk to kofferter! Takket være den midtmonterte motoren tilbyr Boxster en koffert foran og bak, og den kombinerte plassen som tilbys er bedre enn det du finner i den større Porsche 911, men fortsatt ganske kompakt.

  Hva er det beste året Porsche Boxster å kjøpe?

Men den vanskelige formen påbagasjerommetrequi re du å for det meste bruke myke bagasje poser, eller en specifically formet hard bagasje bag hvis du ønsker å bruke bagasjerommet plass helt. Takhøyden i Boxster er begrenset  for større voksne,  dette betyr at hvis du ikkekjører med en åpnet topphele tiden, er det ikke verdt det.

Den gode ting er at Boxster er en ganske kompakt bil generelt, og synligheten er anstendig. En Porsche Boxster passer inn i stort sett alle parkeringsplasser, og de nyeste Boxsters tilbyr også noen bekvemmelighetsfunksjoner som kameraer og parkeringssensorer som ytterligere forbedrer det praktiske.

Porsche Boxster-teknologi,komfort  og sikkerhet

Dagens daglige førerservicebiler erutstyrtmed fantastisk teknologi og komfortfasiliteter. Et flott stereosystem, omgivelsesbelysning, multi zone klimakontroll, elektriske seter, oppvarmede og avkjølte seter, mange avanserte førerassistansesystemer, inkludert aktiv kjørefelt-holde assists, automatedcruise kontroller, krasj pre-sense,  etc.

En Porsche Boxster er en ganske kompromittert bil i den  forstand at den bare tilbyr noen få av disse funksjonene. Dette skyldes for det meste at den siste 718 Boxster er i salg i 6 år nå, og en ny Boxster blir snart avslørt.  Men, than Boxster tilbyr et flott Stereo-system, dual-zoneklimakontroll, og oppvarmede seter.

Noen ADAS ertilgjengelige,men de fleste av dem er valgfrie funksjoner. Når det gjelder sikkerhet, er Boxster etvelprøvd chassis, og sikkerhetsresultatene til Porsche Boxster er mer enn adamant. Boxster  tilbyr bare noen få moderne  technologies, komfortog  sikkerhetsfunksjoner for det meste værecabruk det kommer til slutten avsin levetid.

Den nye Boxster forventes å tilby alle de nyeste funksjonene og en betydelig oppgradering når det gjelder teknologi, luksus  og infotainmegnt system.

  Hvilken Porsche-motor passer til en VW Beetle?

 

Porsche Boxster reliability, bygge kvalitet, levetid  og ytelse.

Det Porsche gjør best er pålitelighet og byggekvalitet, da nesten alle Porsche-modeller er mye mer pålitelige enn de fleste tyske luksusbiler. De fleste Porsche Boxsters er reliable, og de som ikke er kjent og godt dokumentert på nettet.

Byggekvalitet er også et område der Porsche aldri ceases å forbløffe som Porsche tilbyr overlegen interiør materialer comparød til  mange  andre merkevarer  på markedet. Porsches er like solide som biler får, og selv etter 100k miles eller mer, knirking er nesten ikke-eksisterendeent.

Mange eldre Porsche Boxsters blir fortsatt brukt grundig, og det er ingen store problemer når det gjelder lang levetid. Ytelse er det Porsches er laget for, og hvis du er ute etter en velbalansert spennende sportsbil daglig, er Boxster et godt valg.

Boxster-, Cayman – og 911-modellene er alle laget for å kjøres og nytes, dette betyr at disse bilene ikke er laget for daglige kjøreformål, but  de  kan  utføre i hvert scenario uten problemer på grunn av ovenfor-gjennomsnittlig pålitelighet.

Delen Vanlige spørsmål

Er Porsche 911 en bedre daglig sjåfør enn en Porsche Boxster?

Porsche 911 er større, mer komfortabel, mer funksjonsrikog  betydelig dyrere. Dette betyr at 911 vil prestere litt bedre enn en Boxster vil i de fleste tilfeller, og 911 tilbyr også 4 seter. Baksetene  i 911 er ikke store nok for gjennomsnittlige voksne, men du kan kanskje squeezenoen om nødvendig.

Svaret på dette spørsmålet er for det meste avhengig av den potensielle kjøperen, men  911 tilbyr mer i nesten alle henseender. Når det er sagt, er Boxster ikke langt bak cabruk det tilbyrmer bagasjeplass, og mange foretrekker mer bagasjeplass comparød til baksetene på en 911.

  Hvorfor er Porsches så dyre

Er Porsche Macan/Cayenne en bedre daglig sjåfør enn Porsche Boxster?

Ja, begge Porsche SUVer er laget for daglige kjøreformål, og Boxster er det ikke. I tillegg til performance og håndtering, kan Boxster ganske enkeltikkematche Macan / Cayenne for praktisk, teknologi, komfort  eller sikkerhet.

Prismessig avskriver begge disse SUVene like mye som Boxster gjør, men den andrehåndenetterspørselen etter brukte Porsche SUVer er mye høyere comparødtil Boxster / Cayman-modellene. Hvis du vil ha en Porsche daglig sjåfør, macan / Cayenne SUV er ditt beste valg.

 

Hvilken Porsche Boxster bør jeg kjøpe?

Hvis du er sikker på at du vil ha en Porsche Boxster som din daglige, er det viktig å velge den rette. Og den beste daglige driveren Boxster er $ 62k 2021 718 Porsche Boxster. 718 er periode korrekt når det gjelder design og de fleste funksjoner, og startprisen er ikke så ille som en helt ny 911.

Eldre Boxster-modeller koster mye mindre sammenlignet med 718-generasjonene , men de er ikke utstyrt for daglige sjåføroppgaver, så hvis du er vant til en moderne bil, bør du ikke vurdere dem. De forrige-genBoxster-modellene (2012-2016) er fortsatt også anstendig akseptable som dagligedrivere hvis du virkelig vil ha en Boxster.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter