Er Tesla en pålitelig bil?

Noe av det viktigste som bilkjøpere ser på når de handler etter en ny bil, er pålitelighet. Med alt oppstyret som skjer om Tesla, lurer kjøperne naturligvis på hvor pålitelige de er.

Telsa biler er ikke veldig pålitelig. Faktisk rangerer Tesla nederst i de fleste kategorier når det gjelder pålitelighet. Dette er hovedsakelig på grunn av deres dårlige kvalitet. Uansett elsker Tesla-eiere fortsatt bilene sine, og de rangerer veldig høyt når det gjelder kundetilfredshet.

Hvorfor er de fleste Tesla upålitelige?

De fleste Tesla-kjøretøy er upålitelige på grunn av problemer med kroppen og maskinvaren. Tidligere rapporterte mange Tesla-eiere om problemer som malingsjobbproblemer og ujevne hull mellom utvendige paneler. Tesla har imidlertid jobbet for å forbedre dette, og de tar sikte på å ha mer pålitelige biler i fremtiden.

I J.D. Power Initial Quality Survey i 2020 scorer Tesla det laveste av de 32 merkene. Teslas dårlige byggekvalitet var hovedårsaken til den dårlige poengsummen. Teslas poengsum sa at for hver 100 Tesla-kjøretøy var det 205 problemer med dem. Tesla scoret høyest av hvert bilmerke i undersøkelsen.

Teslas administrerende direktør, Elon Musk, har til og med innrømmet merkevarens kvalitetsproblemer gjennom årene, men sier at de jobber med å forbedre det. 

Hvilken Tesla-modell er den mest pålitelige?

Den mest pålitelige Tesla-modellen på markedet er Model S, etterfulgt av modell 3. Ifølge forbrukerrapporter fikk både Tesla Model S og 3 en vurdering på fire av fem. Dette er enestående med tanke på at noen andre Tesla-modeller fikk en av fem.

Tesla Modell S

Tesla Model S er en av de vakreste luksuriøse sedans som du finner på markedet. Denne elbilen har en startpris på rundt $ 80,000 XNUMX, noe som er ganske avansert sammenlignet med lignende modeller. Du får imidlertid det du betaler for, da det gir en utmerket batterirekkevidde på rundt 650 kilometer.

  Er Teslas firehjulsdrift verdt det?

I tillegg har denne sedan en 5-sittekapasitet, noe som er flott for en familie. Den er også romslig med en benplass foran på 42,7 tommer og en takhøyde foran på 38,8 tommer. Bilen er også trygg, da den kan skryte av forskjellige funksjoner som elektronisk stabilitetskontroll, blindpunkt, autopilot og mye mer.

Tesla Modell 3

Den nest mest pålitelige Tesla bak Model S er Model 3. Med en startpris på $ 40,000 XNUMX, er Tesla Model 3 også vakkert designet og tiltalende for øyet. Denne sedan har en sittekapasitet på 5 med høyteknologiske funksjoner og skarp håndtering. De fleste kjøpere angrer ikke på at de brukte sine hardt opptjente penger på det.

Hvilken Tesla-modell er minst pålitelig?

Mens Tesla Model S og 3 fikk en vurdering på fire av fem av forbrukerrapporter, fikk Tesla model Y en av fem, og Model X fikk to av fem. Dette er veldig lavt, men eiere av disse kjøretøyene ga dem fortsatt en fem av fem når det gjelder eierens tilfredshet.

Tesla Modell Y

Denne elektriske luksus-SUV-en er den minst pålitelige Tesla-modellen. Du bør imidlertid ikke tillate pålitelighet å lure deg, da denne bilen er et dyr på veien. Med kjøreavstander på 326 og 303 miles, avhengig av varianten du velger, er dette en perfekt bil for familien.

Tesla Model Y har en startpris på rundt $ 50,000 XNUMX, noe som er rettferdig sammenlignet med andre kompakte elektriske crossovers. Den har også et AWD-system, noe som gjør det flott for alle terreng. Drivere vil også elske sin fantastiske akselerasjon og store infotainment display.  

  Krever Teslas mye vedlikehold?

FAQ

Hvorfor er Tesla fortsatt elsket selv med sin lav pålitelighetsvurdering?

Tesla kan være en av de lavest rangerte luksusbilene på markedet, men eierne deres elsker dem på den måten. Ifølge forbrukerrapportdata får de fleste Tesla-modeller en fem av fem eiertilfredshetsvurderinger. Selv de minst pålitelige Tesla-modellene som Tesla Model Y har fortsatt en 5 av 5 rangeringer.

Overraskende nok sier de fleste Tesla-eiere at de vil kjøpe bilene sine igjen og igjen. En av grunnene til at Tesla blir elsket av eierne, er den høye sikkerhetsvurderingen de følger med. De elsker også sitt elegante utseende og komforten de tilbyr.

Hva er de vanlige problemene med Tesla-biler?

I likhet med ICE-kjøretøy har Tesla også sin andel av problemer. En av de største utfordringene er å lade bilen din der superladernettverket ikke distribueres riktig. I tillegg har Tesla noen få servicesentre, noe som betyr at det kan være en utfordring for de som bor langt borte fra disse sentrene å få tjenester raskt.

Hvor lenge varer Tesla-biler?

Elon Musk sier at en Tesla kan vare i en million år. Mens Tesla lager holdbare biler, er en million år mye. Det er vanskelig å avgjøre hvor lenge de faktisk kan vare siden selskapet bare har vært på markedet i 17 år.

Likevel bør en Tesla tilby brukeren minst 8 gode års bruk. Dette er fordi batteriene begynner å være ineffektive etter 8 år eller 100.000 til 150.000 miles. Men hvis du vil forlenge levetiden til bilen din, kan du bytte batteripakken med en ny.

  Bør jeg kjøpe en elbil nå eller vente

Er det verdt å kjøpe en Tesla?

Ja, det er det. Hvis du er lei av å stille opp for drivstoff på bensinstasjonen eller besøke mekanikeren ofte, vil det å eie en Tesla spare mye tid og penger. Alt du trenger å gjøre er å lade den over natten eller på Teslas superladestasjoner.

På toppen av det kan den opprinnelige prisen på å kjøpe en Tesla være høy, men vedlikeholds- og reparasjonskostnadene er langt billigere, da du kan ende opp med å spare mer enn $ 12,000 XNUMX årlig sammenlignet med å kjøre gassbiler. Så det er verdt å kjøpe en Tesla hvis du vil ha fred i sinnet og mindre bry.

Avsluttende tanker

Tesla er ikke en pålitelig bil. Dette er på grunn av dårlig byggekvalitet og maskinvare. Bilen gjør imidlertid opp for dette ved å levere høyteknologiske funksjoner, komfort, ytelse og sikkerhet. Derfor elsker Tesla-eiere bilene sine og vil gjerne kjøpe en annen Tesla-modell.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter