Er Volvo eller Audi bedre?

Både Volvo og Audi er like gode i sine respektive kategorier, men Volvo tilbyr luksus med bedre sikkerhetsfunksjoner til en mye lavere pris.

Begge disse bilprodusentene er luksusbilmerker. Volvos hovedfokus har alltid vært luksus med de beste sikkerhetsfunksjonene og mindre sporty utseende og ytelse. Audi, derimot, tilbyr futuristisk interiør og høy ytelse, men til en mye høyere prisklasse. Derfor kommer det ned til kjøpernes preferanser hvilket merke som passer dem best.

Volvo vs. Audi når det gjelder sikkerhet

Bilsikkerhet kan deles inn i de to typene sikkerhetsfunksjoner:

• Funksjonene som forhindrer ulykker i utgangspunktet.

• Funksjonene som hjelper en bil hvis det har skjedd en ulykke.

Sikkerheten i Volvo og Audi er ganske anstendig, men Volvo vinner alltid når det gjelder sikkerhet på grunn av deres høye fokus på sikkerheten til bilene. Sikkerheten til biler måles av noen ideelle organisasjoner som tar sikte på å gi de beste bilsikkerhetsvurderingene.

Volvo utmerker seg i sikkerhet

Det svenske selskapet Volvo legger stor vekt på sikkerhetsfunksjoner og målinger. De gjorde navnet sitt på grunnlag av deres topprangerte sikkerhetsfunksjoner. Volvo har til og med sitt eget bilulykkesanlegg i Göteborg, som er et av de mest avanserte anleggene når det gjelder krasjtesting. Anlegget har i gjennomsnitt 400 biltester i året.

Volvos bilkrasjanlegg er det mest avanserte merket når det gjelder sikkerhet, og brukes til og med av andre bilselskaper som Aston Martin, Jaguar og Land Rover. Sikkerhetsfunksjonene i Volvo-biler har alltid vært de fineste. De legger så mye fokus på sikkerhet at de til og med oppfant noen universelt brukte funksjoner som trepunkts sikkerhetsbelter, oppblåsbare gardiner, blind flekkdeteksjonssystem og mer.

  Audi RS7 Pålitelighet

Volvos biler har alltid vært rangert som de beste i sikkerhet og har vunnet mange priser av sikkerhetstestingsorganisasjonene. De har en gjennomsnittlig USN-sikkerhetsscore på 9,90 av 10. Dette gjør dem virkelig til et av de beste, sikreste bilmerkene noensinne.

Audi har anstendige sikkerhetsfunksjoner

Tyske bilmerker har alltid vært gode luksusturer med gode sikkerhetsfunksjoner. Audi er heller ikke et unntak. De har vunnet sikkerhetspriser og er rangert som fulle stjerner når det gjelder sikkerhet. De har til og med forbedret sikkerhetsfunksjonene sine de siste årene. Audi har en gjennomsnittlig USN sikkerhetsscore på 9.56 av 10.

De hadde et problem med bremsesystemet de siste årene. Imidlertid har de løst disse problemene og forbedret kvaliteten på bremsene i det siste. De har introdusert noen funksjoner som pre-sense driverassistanse med de allerede eksisterende andre sikkerhetsfunksjonene som adaptiv cruisekontroll og et toppvisningskamerasystem. Alt dette gjør Audi-biler ganske trygge.

Volvo vs. Audi når det gjelder pålitelighet

Pålitelighet av biler betyr konsistensen av en bil når det gjelder ytelse. God pålitelighet betyr et mindre antall bilsammenbrudd og god drivstofføkonomi. Pålitelighet er en stor faktor å vurdere når du kjøper en bil. Den generelle kundeservicen og prisen på reparasjoner bidrar også til det.

Volvo: Pålitelig med unntak

Volvo er et ganske pålitelig alternativ når det gjelder å kjøpe en bil. Volvo, som er et luksusmerke, er ikke rangert som den beste når det gjelder pålitelighet. Den har en over gjennomsnittet score på 127 av ReliabilityIndex, som rangerte Volvo 23 av 40 bilmerker. Consumers Reports har imidlertid blandede anmeldelser om Volvo, noe som gir over gjennomsnittet score til S60, V60 og XC40, men under gjennomsnittet scorer til XC90, noe som gjør det til en av de minst pålitelige bilene.

  Audi Q5 mot Porsche Cayenne

Audi: Anstendig, men blandet pålitelighet score

Det sporty utseendet og ytelsen til Audis gjør dem ganske berømte, men de har hatt mange problemer med pålitelighet. Noen Audi-modeller har prestert ganske bra i pålitelighetspoeng, og ReliabilityIndex rangerer dem på 34 av 40 merker. Forbrukerrapporter rangerer dem imidlertid også anstendig. Totalt sett har Audi blandede anmeldelser om pålitelighet.

Kjennelse

Begge disse bilprodusentene tilbyr gode sikkerhetsfunksjoner, men Volvo løper tydelig fra når det gjelder antall og kvalitet på sikkerhetsfunksjoner. Begge disse har eksepsjonelle USN-sikkerhetsresultater, men Volvo ligger litt foran Audi. Hvis vi ser på IIHS- og NHTSA-rangeringer, vinner også Volvo her. Derfor vinner Volvo når det gjelder sikkerhet.

Begge disse har tilfredsstillende score når det gjelder pålitelighet. De har utviklet seg i luksussegmentet, men må jobbe med pålitelighet. Men hvis vi ser på alle faktorer som gjør en bil pålitelig som reparasjonskostnader, som er $ 987 for Audi og $ 769 for Volvo, er Volvo helt klart den billigere bilen å betjene.

Hvis vi snakker om interiør og utvendig design, vinner Audi i dette segmentet. De har høyt fokus på futuristisk interiørdesign og noen av de beste utvendige designene. Men når det er sagt, er Volvo ikke så langt bak Audi i dette.

De produserer også noen beste luksusbiler med god komfort funksjoner in vilkår for sikkerhet og videresalg verdi, Volvo klart vinner. Volvo er også mye billigere og rimeligere enn Audi. Skjønt, Audi vinner i noen forbrukerrapporter og andre nettsteder. Derfor avhenger det av kjøpere at det de foretrekker. Bedre sikkerhets- og reparasjonskostnader? Velg Volvo. Sporty utseende og høy ytelse? Bli med Audi.

  Er Volvo god å lease?

FAQ

Er Volvo bedre enn tyske biler?

Volvo har alltid vært bedre når det gjelder pålitelighet og holdbarhet, sammenlignet med sine tyske kolleger. Volvo er også mye billigere og rimeligere å betjene enn sine tyske rivaler. Det er mange problemer med Audi, BMW og Mercedes, sammenlignet med Volvo. Volvo presterer til og med bra etter at garantien er tom, mens tyske biler har en historie med problemer etter en viss tid.

Hva er bilsikkerhetsfunksjoner?

Bilsikkerhetsfunksjoner er der for å sikre at sjåføren og passasjerene forblir trygge. Det finnes vanligvis to typer av dem: Aktive sikkerhetsfunksjoner og passive sikkerhetsfunksjoner. Aktive funksjoner forhindrer ulykker i utgangspunktet, og passive funksjoner forhindrer skader når det gjelder en bilulykke. Disse sikkerhetsfunksjonene inkluderer:

 • Kollisjonsputer
 • Oppblåsbare gardiner
 • Lane-holde hjelp
 • Sikkerhetsfunksjoner for fotgjengere
 • Laminert glass
 • Bedre fjæringssystem

Hva gjør en bil bedre?

Det er mange funksjoner som er nyttige når du dømmer en bil. Alle kjøper en bil i henhold til egne behov og preferanser. Det er imidlertid noen funksjoner som gjør en bil «bedre» enn andre, som inkluderer:

 • Topp sikkerhetsfunksjoner
 • Folks tillit
 • Overkommelig pris
 • Lave reparasjonskostnader
 • Bedre drivstoffeffektivitet

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter