Er Volvo mer pålitelig enn Audi?

Ifølge flere kilder, inkludert Storbritannias Driver Power, NHTSA, IIHS og Reliability Index, er Volvo langt mer pålitelig enn Audi.

Nesten alle bilvurderingsplattformene rangerer Volvo bedre enn Audi. Dette skyldes Audis enorme reparasjonsregninger, som i gjennomsnitt koster $ 987 årlig. Mens Volvos gjennomsnittlige årlige reparasjonsregning koster rundt $ 769. Volvo rangerer også bedre i hvor ofte bilen bryter sammen og krasjer sikkerhet, sammenlignet med Audi.

Hva er pålitelighet?

Påliteligheten til en bil avhenger av ulike faktorer, inkludert:

 • Krasjsikkerhet
 • Reparer regninger
 • Antall ganger bilen må repareres
 • Folks tilfredshet
 • Kjørelengde
 • Hvor lenge bilen varer

Når det er å kjøpe en ny bil, ser folk ofte etter lave reparasjonsregninger. En annen ting som er viktig er hvor mange ganger en bil bryter sammen eller må repareres fordi det er en ulempe folk ikke vil takle. Påliteligheten avhenger også av hvor godt bilen er tatt vare på.

Har pålitelighet virkelig noe å si?

Pålitelighet i biler er et synonym for konsistens og tillit. Du vil ikke bare at bilen din skal være rask og skinnende, men også pålitelig. Folk vil bare starte bilene sine og fortsette med dagene sine, uten å bekymre seg for en tur til mekanikeren.

Forbrukervurderinger for pålitelighet spiller kanskje ingen rolle så mye for nyere biler, eller hvis du bare beholder bilen i en kort periode, men de betyr mest når bilens verdi reduseres. Hvis du kjøper en bruktbil, er det en veldig god ide å sjekke pålitelighetsvurderingene.

Problemer med Audi

Folk forbinder ofte pålitelighet med tyskproduserte biler, men det er ikke tilfelle med Audi. Audi har gjort sitt navn i motorsportindustrien og luksusbiler; Imidlertid må den jobbe med pålitelighetspoengene.

  Volvo vs BMW pålitelighet - som er bedre?

Problemene Audis har når det gjelder pålitelighet er i motoren, kjøle- og varmesystemet, drivstoffsystemet og elektronikken, som også er de dyreste delene å reparere.

Folk får ofte blandede anmeldelser når det gjelder å kjøpe en Audi. Bilanmeldere som Driver Power, Reliability Index eller JD Power rangerer ofte Audi veldig langt bak sine andre konkurrenter.

Volvos rykte for pålitelighet

Selv om Volvo kanskje ikke er så sporty som Audi, er det langt foran Audi i pålitelighet. Pålitelighet virker ofte for kjedelig for noen sjåfører som ønsker spenning og fart, men sikkert trenger folk det hvis de vil at bilene deres skal vare lenger.

I følge det sertifiserte forhåndseide (CPO) kjøretøyprogrammet, som indikerer levetiden til kjøretøyet, tilbyr Volvo og Audi begge sine kunder CPO. Likevel vinner Volvo fortsatt over Audi totalt sett.  Funksjoner som en 170-pluss punkt inspeksjon og en fem års, ubegrenset kilometer garanti sette Volvo på toppen.

Sikkerhetsfunksjonene i Volvo har alltid vært helt topp. Det har vært i markedet siden 1927. De kom først til USA i 1944, som er tidligere enn Audis ankomst, så Volvo markerte seg tidligere. De første PV444-ene, laget i 1944, var ekstremt pålitelige. De var så gode at vi bokstavelig talt fortsatt kan se de bilene på landsbygda i Sverige den dag i dag.

Volvos rangeringer

I 2020 ble Volvo XC40 rangert som nummer én pålitelig bil av Driver Power. Pålitelighetsindeksen og JD Power rangerer også Volvos veldig bra. Ved å lese kundenes vurderinger, kan vi også fortelle at Volvo er veldig pålitelig fra føreruttalelser. Volvos sikkerhetsfunksjoner gir dem ofte en fordel over de andre bilmerkene.

  Er Volvo-deler dyre?

I 2019 rangerte Pålitelighetsindeksen Volvo som nummer 23 av 40 bilprodusenter, noe som ga dem en total poengsum på 127. Mens Audi kom inn på 34th av 40 i Pålitelighetsindeksen rangeringer.

Volvo er den klare pålitelighetsvinneren over Audi

Ved å se på undersøkelsene og rangeringene fra flere nettsteder og selskaper, er det klart at Volvo er mye mer pålitelig enn Audi. Men når det er sagt, foretrekker noen fortsatt Audi fremfor Volvo på grunn av sin høye ytelse, sportier utseende og eiertilfredshet.

FAQ

Hvilke sikkerhetsfunksjoner tilbyr Volvo?

Volvo har alltid vært veldig kjent for sin sikkerhet. Den har aktiv og passiv sikkerhet. Aktive sikkerhetsfunksjoner er Lane Keeping Aid, Blind Spot Information System, Active High Beam Control, Driver Alert Control og City Safety med sine passive sikkerhetsfunksjoner inkluderer Pedestrian Airbag, Collapsible Steering Column og Collision Mitigation Support.

Hva er de mest pålitelige nettstedene for bilanmeldelser?

Ifølge en undersøkelse fra 2016 bruker folk 60% av bilkjøpsprosessen sin på å gjøre online forskning og lete etter den beste bilen for deres behov. Noen av de beste nettstedene for bilanmeldelser er:

 • Edmunds
  • Car.com
  • JD-strøm

Er Audis dyrere enn Volvoer?

Audis koster mye mer sammenlignet med Volvos. Volvos dyreste bil varierer rundt en million, mens Audis dyreste bil er rundt 3 millioner. Audi billigste bil er Audi A3-sedan med en basispris på $ 33,300. Volvos billigste bil er imidlertid XC40 med en basispris på 33 700 dollar.

  Er Volvo god å lease?

Hva er den raskeste Audi-bilen?

Audis raskeste bil er 2019 Audi R8 V10 som kan gå 0 til 60 mph på bare 2.8 sekunder. Den har en V10-motor med 562 hestekrefter. Bilen er bakhjulsdrift, noe som gir den høy ytelse. Det er en syv-trinns autooverføring.

Hva er de viktigste funksjonene i Audi biler?

Audi er en av de mest berømte tyske bil selskaper. De er kjent for sine:

 • Sporty utseende
 • Komfort
 • Prestasjon
 • Elegant interiør

Hvor kommer Audi fra?

Audi ble grunnlagt i 1932 av et tysk selskap Auto Union, som senere ble kjøpt og fusjonert med Volkswagen på 1960-tallet. I 1965 ble det lansert som Audi F103 som i utgangspunktet dannet det moderne Audi-selskapet. Det er en av de største tyske bilprodusentene i verden.

Hvor kommer Volvo fra?

Volvo er et svensk merke laget av et svensk selskap SKF. Opprinnelig pleide den å lage kulelager. De startet Volvo som et førsteklasses kulelagerfirma for å eksportere over USA. Til slutt endret de seg og begynte å lage biler. Volvo er ganske kjent for sin sikkerhet og pålitelighet over hele verden.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter