Hva er BMW Premium-pakken?

BMW premium pakken er et populært valg blant BMW fans. Den gir deg eksklusive funksjoner som komfortable seter med innebygd massasjefunksjon, elektrisk bakluke og elektrisk takluke. Premium-pakken varierer sterkt, avhengig av modellen til BMW-en som er kjøpt.

BMW Premium-pakken varierer mellom BMW-modeller

Et godt eksempel på premiumpakken er premiumpakken i en BMW 328i eller 328d som har komforttilgang, komfortseter, LED-frontlykter, moonroof, lumbalestøtte og satellittradio med et gratis abonnement i løpet av ett år.

Noen BMW-modeller som BMW 340i har BMW Premium-pakken som standard innkjøpsalternativ. Det avhenger også sterkt av hvilken region du bor i når du kjøper BMW. Ulike regioner har en tendens til å ha forskjellige pakker.

Vanlige premiumfunksjoner

De fleste nyere BMW-modeller som inkluderer BMW Premium-pakken kommer med følgende funksjoner:

 • Automatisk fører og passasjerdør speil
 • Garasje ved åpner
 • Kompass
 • Elektrisk justerbare passasjer- og førerseter med lumbalestøtte og justering
 • Moonroof
 • BMW Assist-system med Bluetooth
 • Dakota lær
 • Alternativer for førerseteminne

Sport-pakken

Som en sammenligning for BMW Premium-pakken, bør vi se på listen over forskjeller mellom BMW Premium-pakken og BMW Sport-pakken. Sport-pakken gir følgende fordeler:

 • Forbedre sport alternativ suspensjon
 • Skyggelinje-trim
 • Sport ratt
 • Økt fartsgrense på toppen
 • Forskjellige 17» hjul med bedre ytelsesdekk.
 • 6-trinns Steptronic girkasse

Som du tydelig kan se, fokuserer den ene pakken på komfort og luksus, og den andre på ren kjøreglede og forbedret hastighetsytelse. Som er bedre egnet for dine behov er helt opp til deg. Husk at premiumpakken også har en sportskjøringsmodus, som viser seg å være mer enn nok for noen sjåfører.

  Har BMWs reservedekk?

Sportspakker har alltid en tendens til å ha en stivere og sportsjustert fjæring, noe som gir gode resultater når du kjører i høye hastigheter, men kan være mer plagsomt når du går gjennom fartshumper eller jettegryter i byen.

BMW Premium-pakke på tvers av forskjellige BMW-serier

Typiske BMW 3-serien Premium pakke tillegg og kostnader

BMWs bestselgerserie av bilmodeller er BMW 3-serien. Hva BMW Premium-pakken legger til disse kjøretøyene er oppvarmet foran og bak seter, et oppvarmet ratt, sanntid trafikkoppdateringer, navigasjon GPS og oppgraderinger fra 10.25 » infotainment system til en enorm 12.3-tommers en. Du får også spille med en head-up skjerm.

For 2021-kjøretøy koster premiumpakken rundt $ 3,500 ekstra, men bringer inn funksjoner som en kjøreassistansepakke, kjørefeltavgang, blind-spot-deteksjon og praktiske funksjoner som parkassistanse.

BMWs pakke kommer med krav, for eksempel hvis du vil kjøpe $ 4,500 Executive-pakken, må du allerede ha dekket driving assistance-pakken som kommer på rundt $ 700.

BMW 5-serien Premium pakke funksjoner

Premium-pakken i BMW 5-serien i 2021 koster $ 2700 og inkluderer skinnseter, firehjulsdrift, oppvarmede bakseter og en head-up-skjerm. Videre inkluderer det Wi-Fi-hotspot, et strømlokk, ekstern start og lading av trådløse enheter. Du vil også få en oppgradert versjon av 16-høyttaleres Harman Kardon stereosystem og gestbasert infotainment.

Neste nivå oppgradering for BMW 5-serien er Executive-pakken, som koster $ 3,600 mer og inkluderer alle de ovennevnte funksjonene, pluss skyggefulle bakvinduer og keramiske kontroller. Bortsett fra det, kan du også få massasje forseter for $ 1,000.

  Det beste stedet å kjøpe en brukt BMW

BMW 7-serien Premium pakke funksjoner og kostnader

Morsomt nok lar dette full-on vakkert laget luksuriøse kjøretøyet også klienten oppgradere til en premiumpakke, som om den ikke er premium nok i utgangspunktet.

Premium-pakken med BMW 7-serien er tilgjengelig for 740i-, 740i xDrive- og 750i xDrive-modellene og inkluderer en kraftig bakre parasoll og bakre sidevindu nyanser. Den har også en head-up skjerm og vakre Nappa skinn interiør.

Autobahn-pakken er også tilgjengelig for de samme modellene og har et aktivt Comfort Drive-system, Road Preview og et integrert aktivt styresystem.

BMW 7-serien Premium-pakken bringer også inn massasjeseter og laminert glass som regulerer interiørets temperatur og fungerer også som et lydisolert materiale. Du får også dra nytte av duftende luft.

Andre pakker

Hvis du velger å utvide BMWs komfortable kjøreegenskaper til neste nivå, kan du få teknologipakken som legger til kjørehjelpemidler.

Hvis du bestemmer deg for å øke tilfredshetsnivået til passasjerene dine, kan du nå ut for å få bakre sete komfortpakke, som oppgraderer baksetene på kjøretøyet ditt til førsteklasses. Den legger til oppvarmede seter, samt store 10-tommers skjermer på baksiden av begge forsetene. Ikke bare det, men du får også en Blu-ray-spiller og en TV inne i bilen.

Flere spørsmål om BMW-pakker

Er BMW Premium-pakken verdt det?

Avhengig av modell og region du er i, BMW premium pakken gir forskjellige fordeler til bilen din. Det er mer verdifullt for noen modeller som BMW 3-serien siden den legger til mange funksjoner, og mindre verdi for pengene på andre modeller som BMW 7-serien, som allerede har mye luksus og funksjoner.

  Hva er den mest pålitelige BMW-modellen?

Hva inkluderer BMW-teknologipakker?

Alle BMW-pakker er forskjellige for de forskjellige BMW-modellene, men på generelt grunnlag inkluderer BMW-teknologipakken trådløs lading, LCD-skjermnøkkel, en 12,3-tommers infotainmentskjerm med bevegelseskontroll, en head-up-skjerm og en parkeringsassistent som kan parkere bilen automatisk på et mulig sted ved å skifte gir, bremse og bevege seg på egen hånd.

Hva er BMW executive-pakken?

BMW executive-pakken er ikke tilgjengelig for alle kjøretøy og krever at du allerede forhånds eier visse pakker som BMW Premium-pakken. Det er en oppgradering til kjøretøyet ditt som er spesielt designet for bedriftsledere og ledere. Det gir ekstra funksjoner som ekstern motorstart, oppvarmede og avkjølte koppholdere, skyggefulle bakvinduer, myke dører, adaptive LED-frontlykter og mange andre.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter