Hva er de beste dekkene for en Mercedes E350

MercedesE-klassen har vært den mest populære Mercedes  sedan-modellen  en god stund nå. C-klassen er litt liten,spesielt hvis du planlegger å transportere flere oc-cupants, og S-klassen er myedyr og stor forde fleste.

Den nye E-klassen fra 2021 tilbyr en ekstremt komfortabel tur, og determest på grunn av fjæringen og dekkene. Dekk er en avgjørende del av å kunne nyte bilen din til sitt fulle potensial, og på grunn av dette bør du alltid ta deg tid til å velge riktig  gummi til din E350.

E350 har på seg 245/40R18,  245/45R17  dekk, og alle dekk som samsvarer med disse spesifikasjonene kommer til å passe til E350 uten problemer. De fleste Mercedes-forhandlere og mange ubesluttedeent dekkbutikker er alltid opptatt av å anbefale dekkmerker som Continental, Michelin, Pirelli, Dunlop, Bridgestone, Falken, Hankook, Toyo, Nitto, Nexen  eller Yokohama.

Beste Mercedes E350 sommerdekk

Sommerdekk er laget med spesifikke kjøreforhold i tankene. Varmt vær, solbelagte surfeaces, og svært lite eller ingen fuktighet eller regn er de perfekte kjøreforholdene for sommerdekk. De  tilbyr en mykere forbindelse sammenlignet med vinterdekk, og de tilbyr også spesialiserte slitebanemønstre for økt grep og ytelse.

Sommerdekk er også mye mer komfortable da de produserer mindre rullemotstand og den mykere forbindelsen er mer lydisolerende. Videre er sommerdekk også mer effektive som fungerer til fordel for drivstoffeffektivitetsvurderingene. Sommerdekk skal ikke brukes om vinteren, da de fleste sommerdekk blir harde og sprø under 45 grader Fahrenheit.

Det beste sommerturdekket for E350 er Michelin Primacy 3-dekket eller Pirelli Cinturato P7. Hvis du vil ha et mer ytelsesorientert sommerdekk, er de beste alternativene for E350 Hankook Ventus RS4, Continental ExtremeContact DW, Toyo Proxes R1R, Bridgestone Potenza RE-71R, Goodyear Eagle F1dekk  eller Falken Azenis RT615K +.

  Hvilken Mercedes har PARKTRONIC

Beste Mercedes E350 vinterdekk

Valg av det perfekte settet med vinterdekk for din Mercedes E350 avhenger av mange forskjellige aspekter som mengden snø, temperaturområde, mengde is på veien, hvor ofte planlegger du å kjøre  bilen din, korte turer kontra lengre reiser,  eller andre.

Vinterdekk er etviktig stykke  motorutstyr, og de fleste teller  ries krever at du utstyrer vinterdekkene dine i vintersesongen. Kjøring uten skikkelige vinterdekk utgjør en stor helse- og sikkerhetsbekymring da sommerdekk ikke er i stand til å krysse noen alvorlige værforhold knyttet til vintersesongen.

De beste vinterperf-ellermance-orienterte dekkalternativene for E350 er: Continental ContiWinterContact TS830 P, Pirelli Ice Zero Fr, Michelin Winter Sottozero Serie II, Goodyear Ultra Grip 8 Performance, Hankook Winter icept evo2, Falken Euro Winter HS449eller  Yokohama BlueEarth Winter V905’s.

For moderat snødekte og isete forhold kan ikke performance vinterdekk matche dedikerte snø- og isdekk, og de beste,  dedikerte snø- og isdekkalternativene er Continental WinterContact SI, Continental Viking Contact 7, Yokohama IceGuard Ig53, Dunlop Winter Maxx 2, Michelin X-ice  eller Bridgestone Blizzak WS80 eller WS90-serien.

 

Beste Mercedes E350-dekk i hele sesongen

Dekk i hele sesongen er det perfekte alternativet for folk som bor i moderate klimaregioner. Regioner som ikke opplever mye snø og is, og som heller ikke får ekstremt høye temperaturer om sommeren. Formålet med helårsdekk er som navnet kan antyde – år-lang bruk uten behov for utskifting.

  Hvor kan jeg få min Mercedes olje Change?

Dekk i hele sesongen er høyere og mindre komfortable sammenlignet med sommerdekk i løpet av en brennende sommer, og de er heller ikke så trygge eller grippy som vinterdekk er i snø eller is. Men hvis du tror at dekksettet i hele sesongen kan passe perfekt til dine behov, bør du sjekke din lokale Mercedes-forhandler eller en pålitelig dekkbutikk for riktig konsultasjon om emnet.

De beste turdekkalternativene for hele sesongen for E350 er Pirelli Cintaruto P7 All-season, Michelin Pilot MXM4, Continental ProContact GX, Bridgestone Potenza RE97AS, Goodyear Eagle LS-2, Toyo Celsius, Yokohama Avid Ascend GT, Michelin Premier A/S.

Beste dekkalternativer for hele sesongen er: Yokohama Avid Envigor ZPS, Dunlop Signature HP, Toyo Extensa HP II, Hankook Ventus V2 Concept2, Continental PureContact LS, Dunlop SP Sport 5000, Goodyear Eagle Sport All-season.

Delen Vanlige spørsmål

Hva er de beste ultraytelsesdekkene for E350?

Mercedes E350-modeller er først og fremst rettet mot å gi komfort og enkel reise, men,  hvis utstyrt med AMG sporty trims og alternativer, disse sedans er også i stand til å levere anstendig athlaic  evner. Hvis du vil maksimere ytelsen og håndtere abilities av din Mercedes E350, kan det være lurt å se på disse.

De beste ultraytelsesdekkene for Mercedes E350 er: Michelin Pilot Sport Cup’s, Toyo Proxes R888R dekk, som til og med er banerangert, men de slites ut raskere. Hvis du vil ha et mer dempet, men likeveldyktig ultraytelsesdekk, kan dusjekke ut Bridgestone Potenza RE980AS, Dunlop SP Sport 5000, Goodyear Eagle Exhilarate, Continental Extreme Contact DWS06.

  Hva er forskjellen mellom AMG og vanlig Mercedes?

Hva er de beste piggdekkene til Mercedes E350?

Hvis du lever i ekstremt kaldt og snødominert klima, er piggdekk rettet mot å gi maksimalt grep under de icest forholdene. De er ikke egnet for asfalterte overflater, men de er det beste alternativet når det gjelder snødekk.

De beste piggdekkene for Mercedes E350 er Nexen Winguard Winspike WH62 eller Toyo Observ G3-Ice.

 Hvor mye koster Mercedes E350 dekk?

For et sett med dekk i hele sesongen ser du på rundt $ 637 i gjennomsnitt, men området er for det meste mellom $ 525 til $ 725. Hvert enkelt dekk kan koste deg $ 100 -$200 i gjennomsnitt, men noen ultra-ytelsesdekkalternativer kan koste deg mye mer.

Å legge pigger på bildekk koster vanligvis rundt $ 15 – $ 30 per dekk. Sommerdekk er vanligvis litt dyrere sammenlignet med vinterdekk, men alt avhenger av produsenten og avtalen du ender opp med å få.

Dekk i hele sesongen kan spare deg for penger i det lange løp, men de vil ikke gi anstendig grep under de kaldeste forholdene, og de vil heller ikke tilby den mest komfortable og atletiske opplevelsen om sommeren.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter