Hva er de beste dekkene for Mercedes GLC300?

Når det gjelder valg av dekk, er det viktig å vite hvilke dekk som er bra for vær- og kjøreforholdene. Derfor er det viktig å velge de riktige dekkene for din Mercedes-Benz hvis du ønsker enestående ytelse og sikkerhet. Men hva er de beste dekkene for Mercedes GLC300? 

De beste dekkene for Mercedes GLC300 er Pirelli Scorpion Verde All Season Plus, Nitto NT 421Q og Michelin Latitude Sport dekk. Vær oppmerksom på at alle disse tre dekkene er til forskjellige formål. Pirelli Scorpion-dekket er for touring hele sesongen, Nitto-dekket er for høy ytelse hele sesongen, og Michelin-dekket er for høy ytelse om sommeren. 

Det er imidlertid også viktig å merke seg dekkstørrelsene når du plukker, slik at du ender opp med riktig dekkstørrelse for Din Mercedes-Benz GLC300-modell. Dekkene vi har listet opp har alle størrelsene som trengs for GLC300 SUV Base, SUV Sport, 4Matic Coupe, 4Matic Coupe Sport, 4Matic SUV Base og 4Matic SUV Sport modeller. 

Hva er de beste dekkene for Mercedes GLC300 og hvorfor?

Når du plukker dekk til Din Mercedes GLC300, er det viktig å vurdere flere ting som dekkytelse under forskjellige forhold, dekkveisstøy, slitebanelevetid, rullemotstand, hastighetsklassifisering og lastklassifisering. Tatt i betraktning disse faktorene hjelper deg å velge de beste ytelsesdekkene som også vil forbedre kvaliteten på turen. 

Uten mye ado, her er de beste Mercedes GLC300 dekkene og hvorfor du bør velge dem: 

Beste dekk i hele sesongen: Pirelli Scorpion Verde All Season Plus-dekk

Pirelli Scorpion Verde All Season Plus-dekket er designet for SUV-er, crossover og pickups. Så det er den perfekte Mercedes-Benz GLC300. Dessuten gir dette dekket en miljøvennlig og drivstoffbesparende kjøreopplevelse, samtidig som det gir touring hele sesongen ytelse og en komfortabel tur. 

  Hvilken Mercedes har en aktiv bakre spoiler

Siden dette dekket har fire brede omkretsspor, er det enkelt å kjøre under våte forhold, da det blir kvitt vannet raskt og effektivt. På toppen av det har den langsgående sipes og laterale sipes med høy tetthet som sikrer enkel kjøring i vintersesongen og leverer stabilitet ved høye hastigheter. 

I tillegg er disse dekkene langvarige da de inneholder to stålbelter med høy strekk og en polyesterledningskropp. Og med et bredt spekter av størrelser, som faller mellom 16-tommer og 22-tommer, kan du få riktig dekkstørrelse for Din Mercedes GLC300-modell. Dessuten tilbyr produsenten en 65 000 kilometers slitebanegaranti. 

Beste høyytelsesdekk i hele sesongen: Nitto NT 421Q dekk 

Hvis du vil ha et dekk med høy ytelse for Din Mercedes GLC300, er Nitto NT 421Q ytelse hele sesongen dekket det riktige valget. Dette dekket kan enkelt cruise i våte, tørre og vinterforhold. Det gir en av de beste trekkraftene. Dessuten leverer den også eksepsjonell håndtering og svinggrep. 

Dessuten tilbyr Nitto NT 421Q en komfortabel og rolig tur, takket være Quiet Serration Technology som dette dekket kommer med i dekksporene. Dessuten er dekket robust konstruert, da det også har to stålbelter med nylonforsterkning for ekstra styrke. 

Et unikt trekk ved dette dekket er Intelligence Maintenance Indicators som viser hvordan dekkene slites ut til enhver tid. Og med flere områder av dekk størrelser å velge mellom, som spenner fra 17-tommer til 22-inches, kan du alltid finne dekk som passer din Mercedes GLC300. 

Sist, men ikke minst, kommer Nitto NT 421Q med en slitebanegaranti på 75 000 eller 60 000 kilometer, som er en av de beste på markedet. Totalt sett er dette de beste ytelsesdekkene for Mercedes GLC300, da de tilbyr fantastisk håndtering og en jevn og komfortabel tur. 

  Hva er den billigste Mercedes-bilen?

Beste sommerdekk med høy ytelse: Michelin Latitude Sport-dekk 

Hvis du liker racing eller hastighet, er Michelin Latitude Sport-dekkene det beste alternativet for din Mercedes GLC300. Selv om disse dekkene kan passe på alle Mercedes GLC300-modeller, er de best egnet for GLC300 Crossovers og SUVer. 

Videre er disse dekkene gode på alle overflater, inkludert tørre og våte overflater. Takket være det utmerkede grepet, trekkraften og bremsingen. I tillegg har den en unik slitebanedesign og tre omkretsspor som gir hjelp i trekkraft og reduserer faren for hydroplaning. 

Med dekkstørrelser fra 17 tommer til 21 tommer er det forskjellige dekkstørrelser for forskjellige Mercedes-Benz GLC300-modeller. Og med hastighetsvurderinger av V, W og Y, er dette ekte ytelsesdekk. Disse dekkene tråkker imidlertid raskere, og det er derfor de har en 20 000 kilometers slitebanegaranti. 

FAQ

Hvilke dekk anbefaler Mercedes?

Mercedes anbefaler sine kunder å ta på seg høyytelsesdekk i hele sesongen som har MOE-signaturen på sideveggen. Du kan imidlertid ta på deg et hvilket som helst dekk så lenge det er riktig størrelse og passer til bilen din. Men hvis du vil ha utmerket ytelse og komfort, kan du vurdere å velge fra merker som Pirelli, Michelin og Continental. 

Vær oppmerksom på at hvis du installerer dekk som Mercedes ikke har anbefalt på din Mercedes GLC300, kan du ha problemer med stabilitet, komfort, støy, sikkerhet og ytelse. Derfor bør du vurdere å installere dekk som aksepteres eller anbefales av Mercedes. 

Hvor lenge varer Mercedes GLC300-dekkene?

Dette avhenger vanligvis av typer dekk, kjørevaner og miles du kjører årlig. I gjennomsnitt bør slitebanen slites ut om 3 år. Men hvis du har gode kjørevaner, kan det til og med ta lengre tid. Tvert imot, hvis du har dårlige kjørevaner, kan det også trå raskere. 

  Krever Mercedes premium gass

Så hvis du kjører mellom 12 000 og 15 000 miles årlig, kan du forvente å bytte dekk hvert tredje år. Men hvis du har mer holdbare dekk og ikke kjører aggressivt, kan du forvente at dekkene dine varer litt lenger. 

Hvilke typer dekk følger Mercedes-Benz GLC med?

Mercedes GLC300 leveres med 255/45R20, 235/55R19 og 235/60R18. På den annen side leveres Mercedes GLC300 4Matic med 235/55R19, 255/45R20 og 235/60R18. Sist men ikke minst har Mercedes-Benz GLC300 4Matic Coupe 235/55R19, 255/45R20 og 285/40R20. Pass alltid på at du velger riktig størrelse på dekket når du bytter dem ut. 

Konklusjon 

Hvis du søker etter de beste dekkene for Mercedes GLC300, trenger du ikke lete lenger enn Pirelli Scorpion Verde All Season Plus-dekkene for de beste helårsdekkene, Nitto NT 421Q-dekk for de beste høyytelsesdekkene gjennom sesongen og Michelin Latitude Sport-dekk for best høy ytelse gjennom sommerdekk.

Likevel er det viktig å velge riktig type og dekkstørrelse for din Mercedes GLC300-modell. Vurder også kjørevaner, slitebaneliv, komfort, støy, vannplanmotstand, rullemotstand, hastighetsklassifisering og belastningsklassifisering. Tatt i betraktning alle disse faktorene vil hjelpe deg å lande best mulig dekk. 

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter