Hva er de beste kompakte bilene for sikkerhet og pålitelighet?

Kompakte biler er billigere med lave driftskostnader. Men hvis bilen er upålitelig, spiller det ingen rolle, da du til og med kan ende opp med å bruke mer. Men hvilke kompakte biler er trygge og pålitelige?

De beste kompakte bilene for sikkerhet og pålitelighet er Honda Insight, Mazda 3, Lexus ES, Subaru Impreza, Honda Civic og Kia Soul. Bortsett fra å være pålitelige, er disse bilene også drivstoffeffektive og stressfrie å eie. De fleste av dem passer lett i parkeringsplasser og er rimelige.

For å gjøre livet enklere har vi valgt ut 10 av de beste kompakte bilene for sikkerhet og pålitelighet, slik at du kan ha flere alternativer å velge mellom. De fleste av disse bilene har blitt testet av byråer som Consumer Reports, IIHS og NHTSA for sikkerhet og pålitelighet. Så de er testet og bevist.

Her er en liste over de beste kompakte bilene for sikkerhet og pålitelighet.

Honda Innsikt

Den beste kompakte bilen for sikkerhet og pålitelighet er Honda Insight. Hvis du er lei av å besøke garasjen ofte, vil Honda Insight redde deg. Denne bilen rangerer høyt på de fleste sikkerhets- og pålitelighetsvurderinger fra forskjellige byråer.

Honda Insight er en mellomstor bil som koster rundt $ 24,125. Imidlertid består den av førsteklasses funksjoner som gjør det morsomt å kjøre. Og siden den kan bære opptil 5 passasjerer, er denne enheten en fin familiebil som ikke vil koste deg mye å operere på lang sikt.

Mazda 3

Mazda 3 er en annen kvalitet kompakt bil å kjøre. Dessuten er det trygt og pålitelig; dermed en favoritt blant familier. Utstyrt med en 3,0-liters vanlig blyfri inline-4-motor, fungerer denne bilen bra og er drivstoffeffektiv. Den har en EPA drivstofføkonomi på 26 i byen og 35 på motorveien. 

  Er en brukt Porsche Cayenne pålitelig?

Med en startpris på rundt $ 23,845, er dette blant de sikreste og mest pålitelige kompakte bilene en person kan eie. Den er også utstyrt med sikkerhetsfunksjoner som automatisk nødbremsing, blindpunktovervåking, kjørefeltsassistanse, adaptiv kontroll og mye mer.

Lexus ES

Du kan ikke snakke om trygge og pålitelige kompakte biler uten å nevne Lexus ES. Ikke bare er denne bilen trygg og pålitelig, men den er blant de mest velbygde kompakte sedanene på markedet. På toppen av det oser det luksus, og det har eksepsjonell håndtering, noe som gjør det til en morsom tur å kjøre.

Honda Civic

Honda Civic rangerer høyt på de fleste sikkerhets- og pålitelighetsvurderingsbyråer som Consumer Reports. Totalt sett er det en utmerket bil med jevn håndtering og et romslig interiør. Bilen mangler imidlertid komfort, noe som er det eneste tilbakeslaget som kan påpekes. Det har også en fantastisk drivstofføkonomi.

Subaru Impreza

Subaru Impreza er en av de best presterende sedans på markedet. Med en basispris på $ 21,020, er denne firehjulsdrevne bilen ideell for alt vær. Bilen kan også skryte av flere sikkerhetsfunksjoner som kjørefeltsadvarsel, adaptiv cruisekontroll, kjørefelt holde assistanse og automatisk nødbremsing.

Hyundai Veloster

Hyundai Veloster er blant de mest unike kompakte bilene på markedet. Denne enheten leveres med tre dører – en på førersiden og to på passasjersiden. Siden bilen er kompakt, bruker den mindre drivstoff og det er lett å parkere. Det er også trygt og veldig pålitelig, noe som gjør det egnet for travelt byliv.

  Biler med minst avskrivning

Kia Sjel

Kia Soul blir aldri gammel på grunn av sin unike form. Det som imidlertid gjør denne bilen spesiell, er hvor trygg og pålitelig eierne roser den for å være. I tillegg har denne bilen en romslig hytte som er komfortabel med et brukervennlig infotainmentsystem. Den har en startpris på $ 22,965.

Toyota Corolla

Toyota Corolla har vunnet mange priser i forskjellige kategorier i løpet av tiåret. Men det som gjør det spesielt bortsett fra det komfortable interiøret og håndteringen, er hvor trygt og pålitelig det er. Bortsett fra det, kommer den med forskjellige sikkerhetsfunksjoner som dynamisk radarcruisekontroll, kjørefeltsvarsel og pre-kollisjon med fotgjengerdeteksjon. 

Nissan Blad

Nissan Leaf er en av de rimeligste elbilene på markedet. Den har en lav driftskostnad, forurenser ikke miljøet, og det er stille i drift. Likevel, det mange ikke vet er hvor trygt og pålitelig Nissan Leaf er.

Kia Forte

Hvis du er en daglig pendler eller elsker å reise lange avstander, er Kia Forte bilen for deg. Ikke bare tilbyr denne bilen en komfortabel tur, men den er også drivstoffeffektiv. Videre kommer denne kompakte bilen fullpakket med mange sikkerhetsfunksjoner som holder beboerne trygge så mye som mulig i tilfelle en ulykke.

FAQ

Hva er den mest pålitelige og økonomiske lille bilen?

Skoda Fabia er den mest pålitelige og økonomiske lille bilen på markedet. Dessuten er det morsomt å kjøre og drivstoffeffektive. På toppen av det er det en solid bil som vil vare i mange år hvis den er riktig godt vedlikeholdt.

  Hva er de beste luksusbilene for sikkerhet og pålitelighet?

Hvilken kompakt bil har den beste sikkerhetsvurderingen?

Hvis du er en familie person og ønsker den sikreste bilen for familien din, Nissan Sentra er et utmerket valg. Utstyrt med flere sikkerhetsfunksjoner, vil denne bilen holde deg trygg i en ulykke. Den leveres med funksjoner som kjørefelt avreise advarsel, bakre automatisk bremsing, og automatisk nødbremsing.

Hvilke små biler har en 5-stjerners sikkerhetsvurdering?

Ikke alle biler er trygge å kjøre. Så hvis du vil finne ut hvilke biler som er trygge å kjøre, se på sikkerhetsvurderingene deres. Noen biler er veldig trygge, da de har blitt vurdert med en 5-stjerners vurdering. Slike biler inkluderer Kia Rio, Ford Fiesta, Nissan Micra, Toyota Yaris og VW Polo.

Avsluttende tanker

Kompakte biler er ikke bare rimelige, men også enklere å vedlikeholde. De er også drivstoffeffektive, enkle å parkere og komfortable å sykle. Imidlertid er ikke alle av dem trygge og pålitelige. Men med listen vår ovenfor trenger du ikke å bekymre deg for å eie en upålitelig kompakt bil.

Den sikreste og mest pålitelige kompakte bilen er Honda Insight. Det følges tett av Mazda 3 og Lexus ES. Selv om disse bilene er kompakte, kommer de fullpakket med avanserte funksjoner og er komfortable. Som et resultat utgjør de gode familiebiler.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter