Hva er de vanskeligste bilene å jobbe med?

I motsetning til tidligere er dagens biler ganske utfordrende å jobbe med. Så før du kjøper en bil etter eget valg, bør du finne ut om bilen er enkel eller vanskelig å jobbe. Men hvilke biler er vanskeligst å jobbe med?

De vanskeligste bilene å jobbe med inkluderer Mini Cooper, Toyota MR2, Renault Le Car, Mercedes-Benz 600 Grosser og Ford F-250. Disse bilene er vanskelige å jobbe med, da de trenger mye tid, engasjement og innsats for å reparere og vedlikeholde dem.

 På toppen av det har de fleste av disse bilene en liten eller dårlig designet motor som trenger stor oppmerksomhet å jobbe med. Som et resultat kan GJØR-det-selv-entusiaster eller oppstartsmekanikere finne en veldig vanskelig tid å reparere selv de enkleste rettelsene.

Her er de vanskeligste bilene å jobbe med:

Mini Cooper

Det er ingen overraskelse at Mini Cooper er blant de vanskeligste bilene å jobbe med. Dette er fordi Mini Cooper er blant de mest upålitelige bilene på markedet. På toppen av det har den en liten motor som er vanskelig å få tilgang til. Dette gir mekanikken vanskelig for å få tilgang til den selv for enkle reparasjoner.

Dessuten har Mini Cooper deler som har en tendens til å bryte ned oftere. Uheldigvis påvirker dette problemet nesten alle Mini Coopers, noe som gjør det til en av de vanskeligste bilene å jobbe med. Bilen er også veldig upålitelig.

Toyota MR2

Ingen ville noen gang tro at en Toyota ville komme på listen over de vanskeligste bilene å jobbe med. Toyota MR2 gjorde det imidlertid nettopp. Selv om andre Toyota-modeller er pålitelige og enkle å jobbe med, er ikke denne modellen det.

Toyota MR2 leveres med en mellommotor, turboladere og forhjulsdrift system. Som et resultat gjør dette det vanskelig å kjøre og vedlikeholde drivverket. Dessuten har disse bilene vanligvis problemer med vannlinjen som kjøler ned turboladeren, noe som er ekstremt utfordrende å jobbe med.

  Beste bil for ryggsmerter

Renault Le Bil

Renault Le Car er kanskje ikke et populært navn i USA, men det var i Europa på 1970-tallet. Denne bilen konkurrerte med Honda Civic og VW Rabbit for den beste drivstofføkonomien. Denne modellen kan imidlertid ikke bli funnet noe sted på grunn av problemene den hadde.

Det som gjør Renault Le Car vanskelig å jobbe med er den lille motorbrønnen. Dette er et mekanikk mareritt,  og de er svært kostbare å reparere.

Mercedes-Benz 600 Grosser

Mercedes-Benz, BMW og Audi topper listen over noen av de vanskeligste bilene å jobbe med. Mercedes-Benz 600 Grosser er den vanskeligste Benz å jobbe med. I motsetning til andre Mercedes-modeller, er denne bilen ikke avhengig av elektronikk, i stedet avhenger det av et hydraulisk trykksystem som gjør det komplisert å reparere og vedlikeholde.

Range Rover Velar

Land Rover Range Rover produserer noen av de vakreste og mest avanserte SUV-ene på markedet. Likevel er dette de vanskeligste SUV-ene å jobbe med, da et lite problem kan kreve demontering av hele bilen. For eksempel trenger skiftende olje alene datasystemer.

Ford F-250

Ford F-250 kan være vakker og kraftig, men  å jobbe med det er ingen spøk. Hvis du vil utføre en enkel reparasjon på denne bilen, må du fjerne hele førerhuset fra rammen. Dette  i seg selv er et mareritt og en tungvint oppgave.

Audi Allroad

Audi er en av de vanskeligste luksusbilene å jobbe med. Det er enda vanskeligere å jobbe med enn BMW og Mercedes. Audi Allroad  er et mekaniker mareritt. Du vil være nødvendig for å sette bilen i «Serviceposisjon» for å reparere den og fjerne fronten    for alle slags vedlikeholds- og reparasjonsarbeid.

  Hvordan hindrer jeg bilen i å ruste?

Dodge Stratus

Hvis du tilfeldigvis eier Dodge Stratus som din første bil, kan du aldri eie en bil igjen i livet ditt. Ikke bare er Dodge Stratus vanskelig å jobbe med, men å starte denne bilen er også et mareritt. En enkel ting som å bytte batteri på bilen er veldig utfordrende.

Aston Martin Lagonda

En annen vanskelig bil å jobbe med er Aston Martin Lagonda. Denne klassiske bilen var en av de mest populære luksusbilene på 80-tallet. Imidlertid fungerer det også som en av de vanskeligste bilene å jobbe med. Selv på 80-tallet var det vanskelig å finne reservedelene, og mekanikerne hadde en utfordrende tid med å reparere den.

Jaguar XJS V12

Selv om Jaguar XJS V12 kan være den billigste V12-bilen du noen gang lander på, unngå det som du ville et virus. XJS V12 har en komplisert motor, og tilgang til enkle deler er et ganske mareritt. Du kan bruke timer eller til og med dager på å jobbe med denne bilen.

FAQ

Hva er de enkleste bilene å jobbe med?

Hvis du er lei av å vente i flere dager på at bilen din skal fikses, vil det å ha en av disse bilene spare deg for tid og penger. Disse bilene kan fikses i løpet av få timer. I tillegg kan du til og med løse små problemer. De inkluderer Toyota Corolla, Honda Accord, Jeep Wrangler, Subaru BRZ og Chevrolet Cruze.

Hva er det vanskeligste på en bil å fikse?

Det er ikke noe spesifikt svar som de forskjellige bil merker og modeller har forskjellige deler å fikse. Det vanskeligste på de fleste biler å fikse er imidlertid motoren, overføringen, clutchen, tennpluggene, klimaanlegget og karosseriet. De fleste av disse delene vil ta deg flere timer å fikse.

  Kan du bruke en hundekasse i bilen?

Hva er den enkleste bilen å vedlikeholde?

Den enkleste bilen å vedlikeholde bør ikke ha mange problemer, og den skal være drivstoffeffektiv. Hvis du vil bruke mindre penger på å vedlikeholde bilen din, er dette bilene du bør vurdere. De inkluderer Honda Civic, Toyota Corolla, Honda Fit, Nissan Altima og Toyota Camry.

Hvilke biler varer lengst?

Ifølge mange forbrukere er biler som varer lengst, vanligvis fra merker som Toyota, Honda, Lexus, Mazda og GMC. Bilmodeller som Toyota Corolla, Honda Accord, Mazda MX-5 Miata, Honda Fit og Subaru Forester varer lengst. Takket være deres utmerkede bygget og de er også pålitelige. 

Konklusjon

Før du bruker dine hardt opptjente penger på noen av de ovennevnte bilene, bør du være klar til å dedikere tid og penger til å jobbe med disse bilene. Og hvis du elsker å fikse biler, sørg for å holde deg borte fra noen av de ovennevnte bilene.

Ikke bare er disse bilene vanskelige å fikse, men de bryter også lett ned og er kostbare å fikse. Så ikke bli overrasket når en mekaniker belaster deg mer enn den gjennomsnittlige kostnaden for å fikse en standardbil.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter