Hva er den best brukte Mercedes kabrioleten å kjøpe?

En kabriolet er en klassisk bil som lar deg slippe taket på bilen og nyte utsikten, sollyset og frisk luft. Som et luksusmerke tilbyr Mercedes også kabrioleter til salgs. Men hva er den best brukte Mercedes kabrioleten å kjøpe?

Den best brukte Mercedes kabriolet å kjøpe er 2018 Mercedes-Benz E-klasse cabriolet. Takket være påliteligheten og den elegante designen. Dessuten oser denne bilen av overflod, og den er fullpakket med mange avanserte funksjoner. Fremfor alt selges det til en uslåelig pris.

Bortsett fra 2018 Mercedes E-klasse cabriolet, er det også andre verdige omtaler, for eksempel Mercedes-Benz CLK-klasse Cabriolet, Mercedes-Benz SLK-klasse og Mercedes-Benz SL-klasse. Alle disse bilene er vakkert laget og lar deg nyte naturen og solen mens du cruiser på motorveien.

Funksjoner av 2018 Mercedes-Benz E-klasse E400 Cabriolet

Utseende

Mercedes-Benz E-klasse cabriolet kommer med et fortryllende utseende som befaler oppmerksomhet på veien. Det ser ut som E-klasse kupé, men med en myk topp som gir den en unik og avslappende følelse. Når den myke toppen slippes, kan du nyte utsikten, sollyset og en avkjølende bris.

I motsetning til de fleste kabrioleter som har to seter, har E-klasse cabriolet fire seter, selv om baksetene er litt trange. Så de er ikke egnet for høyere individer. På toppen av det kommer det med et noe større lasterom sammenlignet med konkurrentene. Derfor kan du bære familien din og holde noen slags ting på baksiden.

Noen av funksjonene som gjør at E-klasse cabriolet skiller seg ut er 18-tommers legering hjul, inspirerte frontlykter med to LED-striper, en A-formet støtfanger, og større griller. Bortsett fra det, kommer E-klasse E400 cabriolet også med mange teknologiske funksjoner, som inkluderer varmereflekterende skinnseter, justerbar 64-skygge omgivelsesbelysning, massasjeseter og et aromaterapisystem.

  Er det en dårlig idé å kjøpe en brukt Mercedes?

På grunn av sin lange design er forsetene komfortable og har plass til fire personer komfortabelt når den myke toppen er åpen. Når den myke toppen er på, blir bilen trangt opp. Likevel vil beboerne nyte de komfortable Nappa-skinnsetene og brukervennlige interiørfunksjonene.

Dessuten har interesserte kjøpere to alternativer å velge mellom, E400 bakhjulsdriftssystem eller E400 4matisk firehjulsdriftssystem. Dette gir interesserte kjøpere et utvalg av å velge en jevn og rolig tur eller en høy ytelse tur. Vær oppmerksom på at et brukt E400 4Matic AWD-system er litt dyrere.

Prestasjon

Som nevnt ovenfor kommer denne modellen med to alternativer, et bakhjulsdriftssystem og et 4mati firehjulstrekksystem. Begge bilene er utmerkede, men 4Matic AWD-systemet fungerer bedre enn RWD-systemet. De kjører begge på en 3,0-liters twin-turbocharged V-6-motor som leverer opptil 329-hp og 354-lb-ft dreiemoment.

Med en slik kraft er Mercedes-Benz E-klasse kabriolet blant de kraftigste luksuriøse kabrioletene på markedet. På toppen av det kan den akselerere fra 0 til 60 mph på bare 5,3 til 5,5 sekunder. Den har en toppfart på 130 mph, noe som er utmerket for sin størrelse. Og med en 9-trinns automatgirkasse, er det å kjøre denne bilen fond og glatt.

Det som gjør det enda mer spesielt er at det er drivstoffeffektivt, da det har en EPA-vurdering på 25 mpg i byen, 21 mpg på motorveien og en kombinert mpg på 24. Dette er bedre enn de fleste Mercedes-modeller, som bruker mer.

Hvis du lander på de sist brukte modellene, vil du til og med spare mer drivstoff, da du kan bytte til strøm. Takket være den elektrisk forsterkede motoren. Bilen er imidlertid ikke helelektrisk, da den er utstyrt med et 1 kWh batteri, som ikke er veldig kraftig.

  Hva er den beste Mercedesen for vinterkjøring?

Sikkerhet

Som forventet er Mercedes E-Klasse Cabriolet en trygg og pålitelig bil på veien. Siden det er en kabriolet, kan vinden bli uutholdelig, og det er derfor den har funksjoner som AIRCAP elektrisk trekkstoppsystem og AIRSCARF halsvarme. Disse funksjonene vil holde deg komfortabel selv når stoffplaten er nede.

I tillegg kan du kjøre denne kabrioleten med mye letthet, da den er utstyrt med mange sikkerhetsfunksjoner. Disse inkluderer stabilitetskontroll, anti-whiplash, sikkerhetssystem, frontkollisjonsvarsler med automatisk nødbremsing, aktiv bremseassistent og dynamisk svinghjelp. En brukt 2018 Mercedes-Benz E-klasse 400 cabriolet koster mellom $ 12,000 og $ 70,000.

FAQ

Hva er den mest pålitelige Mercedes kabrioleten?

Den mest pålitelige Mercedes-Benz kabrioleten er 2020 Mercedes-Benz SL. Ja, E-klasse cabriolet er pålitelig, men 2020 Mercedes SL er mer pålitelig. Bortsett fra det, er denne kabrioleten vakkert designet og kompakt. Den kommer også med to seter, i stedet for fire seter som E-Klasse cabriolet.

Hvilken er bedre – BMW Z4 kabriolet eller Mercedes E-klasse cabriolet?

Mercedes E-klasse Cabriolet er ideell for de som leter etter et luksuriøst og komfortabelt interiør. Det er også tryggere og med svært avansert teknologi. På den annen side ser BMW Z4 kabrioleten vakrere og kraftigere ut enn E-klasse cabriolet. Den har også bedre håndtering og yter bedre.

Hva er den beste generelle konvertible på markedet?                                                

Den beste generelle kabrioleten er Mazda MX-5 Miata. Denne bilen er ikke bare ikonisk og pålitelig, men den er også enkel å vedlikeholde og utvikler ikke problemer enkelt. Dessuten er den elegant designet og gir en herlig kjøreopplevelse. Derfor er det blant de bestselgende kabrioletene som noen gang er laget.

  Best brukte biler for en første bil

Hvilken er bedre – hard topp eller myk topp?

Ulike kabrioleter kommer med forskjellige topper. De fleste kjøretøy har myke topper fordi de er enklere å vedlikeholde og billigere å erstatte. Tvert imot er harde topper gode på grunn av deres holdbarhet og evne til å motstå vær og minimere støy.

Etter hvor lenge må jeg endre min Mercedes-Benz kabriolet topp?

Hvis du kjøper en brukt Mercedes-Benz-modell, er det godt å vite hvor lenge eieren har kjørt bilen. I de fleste tilfeller varer Mercedes-drop-top mellom 5 og 7 år. Derfor kan det vare lenger eller kortere, avhengig av hvordan du vedlikeholder bilen og toppen.

Konklusjon

Den beste totalt brukte Mercedes kabriolet å kjøpe er 2018 Mercedes-Benz E-klasse cabriolet. Den mest pålitelige Mercedes kabrioleten er imidlertid 2020 Mercedes SL kabriolet. Begge disse bilene er elegant konstruert for å tilby komfort, ytelse og en kvalitetstur.

Selv om andre typer Mercedes har en høy avskrivningsverdi, prøver Mercedes-kabrioletene å holde verdien godt. Dette er forståelig ettersom de fleste konvertible eiere ikke kjører disse bilene regelmessig. Som et resultat opplever de færre problemer enn vanlige modeller som brukes daglig.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter