Hva er den beste bilen for eldre sjåfører?

En bil for en eldre person bør  ha høyere bakkeklaring slik at den eldre personen kan få tilgang til bilen lettere. Videre bør en bil for eldre mennesker også være lett å kjøre, lett å se ut av, og viktigst trygt og pålitelig.

Avhengig av priskategorien, kan du enten velge en mindre SUV, eller du kan strekke deg dypt inn i mellomstor og full størrelse SUV-segmentet. En minivan eller en subcompact SUV er også gode valg for eldre mennesker, da de også tilbyr en hevet kjøreposisjon og økt synlighet.

Hvis du ikke er en fan av SUV-plattformen, er noen sedans som VW Passat, Hyundai Sonata, Mercedes Benz E-Klasse, AudiA6  eller Lexus LS alle ganske populære blant eldre. SUV-vis, volvo XC90 er den mest populære mellomstore SUV og Honda CR-V er et populært kompakt SUV valg.

Hvis du vil ha en SUV i full størrelse, virker Kia Telluride som det beste valget av gjengen når det gjelder verdi, men den generelle beste luksus-SUV-en i full størrelse for eldre er utvilsomt BMW X7.

Beste kompakte/subkompakte SUV-er for eldre

Subcompact og kompakte SUV-segmenter er lastet med mange gode alternativer for alle typer kjøpere og spesielt eldre. Noen SUV-er som Mercedes GLA/GLC, Kia Soul, Audi Q3/Q5  eller Volvo XC40 tilbys med en rekke seniorvennlige funksjoner.

Hvis du velger en Mercedes, ser du på en teknologi-pakket, trygg og kjekk SUV som er lett å se ut av, utrolig lett å kjøre, da den bare tilbys med en automatisk girkasse og motorvalgene er rikelig.

Kia Soul kan være det beste allround senior SUV-alternativet, da den rimelige prisen, enkel inngang og klasseledende synlighet er viktig for en god bil for de eldste. Hvis du foretrekker Audis, ser du på to mindre SUV-er som er utrolig enkle å kjøre og bli komfortable i.

  Hvilke biler er bra for overvektige sjåfører?

Men den perfekte mindre SUV for eldre mennesker er utvilsomt Volvo XC40 som denne SUV tilbyr en relativt god-ser utvendig, en velproporsjonert, og enda viktigere enkel å bruke interiør og klasse-ledende sikkerhet. Alle disse mindre SUV-alternativene er mer enn nok for 99% av seniorbefolkningen.

Beste mellomstore / full størrelse SUVer for eldre

Hvis du har mange barnebarn eller du elsker følelsen av å pilotere en stor SUV, er en mellomstor eller en SUV i full størrelse den som får. Det er verdt å nevne at en SUV i full størrelse bare gir mening hvis du virkelig planlegger å bruke all tilgjengelig plass som tilbys, hvis ikke, bør du heller velge en høyere trim mellomstor SUV.

Og den åpenbare mellomstore SUV-mesteren er nok en gang en Volvo, nærmere bestemt Volvo XC90. Denne SUV tilbyr effektive motorer, og enn  enda mer romslig innsiden som er laidut intuitivt og dermed er enkel å bruke og å forstå.

Hvis du vil ha den største SUV-en der ute for allebarnebarnas   transportkrav,er Kia Telluride verdivalget, Land Rover Discovery er det  populære  valget, og BMW X7 er luksusmannens valg.

Alle disse tre er enorme og tilbyr opptil 7 seter som lett kan tilmerkeminst5 voksne og 2 barn. Hvis du planlegger å ta barnebarna dine off-roading Discovery er den  som får, hvis du for det meste planlegger å kjøre påglatt asfalt, er X7 den beste, mest luksuriøse SUV i full størrelse.

  Hva er de enkleste bilene å jobbe med?

Beste sedans for eldre

Noen mennesker liker bare ikke SUVer, og det er en ikke overraskelse, da SUV-galskapen for det meste er forbundet med de yngre generasjonene. Noen eldre tror at en sedan faktisk er det beste bilsegmentet der ute, og resonnementet bak slike påstander er  ganske åpenbart.

Hvis du vil ha et rimeligere sedanalternativ, kan du gå til Hyundai Sonata eller VW Passat. Begge disse tilbyr god plass, er enkle å kjøre og se ut av,  og er også ganske priset. Det er verdt å nevne at Sonata tilbyr masse førertak og benplass også.

Men hvis du vil ha den beste sedanen for eldre, vil det være Mercedes E-klasse eller riktig kalt Mercedes Elder-Class. Grunnen til at E-klassen er så populær blant seniorbefolkningen er at  E-klassetilbudeter en ekte voksen kjøreopplevelse.

Alle E-klasse modeller bortsett fra AMG-variantene er komfortable, rolige, stille, enkle å kjøre, og de ser bra ut uansett hvor du parkerer dem. Det er mer eller mindre den samme historien med Audi A6 og Lexus LS som begge disse er de vanlige E-klasse konkurrenter.

Delen Vanlige spørsmål

Hva er den beste bilen for nyere sjåfører?

Hvis du kjøper din første bil, bør du være godt klar over at din første bil skal være begrenset, billig å kjøpe og kjøre,  og billig å vedlikeholde. Og for slike formål, en Ford Fiesta ST, VW Polo, Fiat 500, eller Mini Cooper er de å få.

Det er enkelt å oppgradere senere, og denne typen biler vil gi deg en større forståelse av  hva det betyr å eie en bil. Det er aldri en god idé å kjøpe en dyr bil i det øyeblikket du kjøper førerkortet ditt. Og hvis du sjekker forsikringspremiene, vet du hvorfor.

  Hva er den raskeste elbilen

Beste high-end bil for eldre mennesker?

La oss forestille oss at du har jobbet hardt hele livet, og nå kommer du til de senere periodene i livet ditt. Du har lykkes med å oppdra barna dine, sendt dem på college,  og giftet dem, og nå vil du kjøpe deg en helgecruiser  som en påminnelse om at du faktisk lever  et  bedre liv.

Sannsynligvis er de mest kjente eldre-menn høy-sluttbiler kabrioleter og grand tourers. Merker som Bentley, Aston Martin, Mercedes  og BMW er de som kommer til tankene. Men hvis du foretrekker italiensk, kan dette være et perfekt tidspunkt å vurdere noe som en Ferrari Portofino.

Hvordan påvirker alderdommen bilforsikringen?

Bilforsikringssatsene avhenger sterkt av alderen til den forsikrede. I 20-tallet vil du sannsynligvis se de høyeste premiene, etter at du har nådd 40-tallet, bør disse være litt bedre, og etter at du når50-tallet, vil du sannsynligvis se de beste prisene du noen gang vil få.

Etter at du har nådd 60, vil forsikringssatsene sakte begynne å øke. Når du når 70, vil forsikringsprisene dine sannsynligvis øke enda brattere ettersom risikonivåene til 70+årgamle sjåfører ermye større.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter