Hva er den beste første bilen å kjøpe?

En første bil må rimelig, billig å kjøre, billig å forsikre og lett å håndtere. For en bilentusiast,  en første bil bør også være en spennende, en som danner et følelsesmessig forhold mellom mannen og maskinen.

Men du bør også være rimelig, da noen biler gir mer mening enn andre som første biler. En kompakt hatchback eller  en SUV virker som det perfekte utgangspunktet for en ung sjåfør, da begge disse tilbyr alle teknologifunksjonene alle ønsker, men de er ikke så dyre som deres større kolleger.

En første bil bør også være pålitelig, trygg,  og godt equipped som de fleste yngre sjåfører er oppdatert med mest moderne teknologi. Videre bør en første bil også være ganske enkel å kjøre. Biler som VW Polo, Ford Fiesta, Subaru Impreza  eller en VW Golf er flotte første bilalternativer.

Hvis du vil ha et mer interessant første bilalternativ en Jeep Wrangler, Ford Mustang, Mazda MX-5, Fiat 500 Abarth, Hyundai Velostereller  en Subaru BRZ / Toyota 86 er alle gode alternativer. Velg bilen du ønsker, men vurder også  alle de nevnte egenskapene.

VW Polo

VW Polo er en  Volkswagens oppføring-nivå bil, men det betyr ikke at Polo føles billig eller underutviklet. Tvert imot er forskjellene mellom Golf og Polo for det meste det faktum at Polo er en mindre bil.

Både Polo og Golf bruker lignende motorer, teknologifunksjonerog  interiør- og eksteriørutstyr. Du kan også få en Polo GTI som tilbyr alt du kan forvente av en Golf GTI. Poloens størrelse er imidlertid etdobbeltkantetsverd, så hvis du  trenger en større bil, kan Polo være litt for liten.

  Hva er det mest upålitelige bilmerket?

Ford Fiesta

Hvis duikke liker VW, og du er amerikansk, bør du vurdere zippy Ford Fiesta. Både VW Polo og Ford Fiesta er plassert som inngangsbilerfra sine respektfulle produsenter, men akkurat som Polo, er Fiesta på ingen måte begrenset som eninngangsnivåbil.

Fiesta er uten tvil en bedre-utseende bil sammenlignet med Polo GTI, og den sparkede-opp Fiesta ST-versjonen er den beste førerbilen mellom de to. Fiesta er også ganske billig å forsikre, men hvis du vil ha alle funksjonene, koster de litt ekstra.

VW Golf

Hvis du liker VW Polo, men vil ha en større bil, er en VW Golf et flott alternativ. Uansett hvordan du ser på det, er en VW Golf alltid et flott alternativ, da det tilbyr god plass, god sikkerhet  og teknologi, og det er utroligenkelt å kjøre ogleve med.

Noen anser kanskje VW Golf som standardbilen i moderne tid, ogdeter lett å se hvorfor. Den nyeste Mk8 Golf er en teknologi-pakket hatchtilbake, men en velutstyrt Mk7 Golf er et flott alternativ akkurat nå som prisene er like sjenerøse som alltid.

Jeep Wrangler

Hvis du er en adventurous type og du elsker SUVer du er naturlig kommer til å like Jeep Wrangler. Selv om Wrangler ikke akkurat er den første bokstaven i luksus, kan ingen benekte at Wrangler er alt annet enn kjedelig.

En Jeep  Wrangler kan ta deg steder en Golf aldri kunne. Hvis du elsker villmarken og utendørs, er en Jeep Wrangler det åpenbare valget. Modifisert eller ikke, en Wrangler er en ekstremt dyktig maskin. Videre er det bare noen få biler der ute som ser like ikoniske ut som Wrangler gjør.

  Hva er den beste bilen for transport av kajakker?

Ford Mustang

En Ford Mustang er for mange mennesker der ute, en perfekt eller en drøm første bil. Mustang koster mer enn alle de allerede nevnte bilene, men hvis du velger en 6-sylindret Eco-Boost-motor, er prisene ikke så overdrevne som du kanskje tror.

En Ford Mustang er en ikonisk bil, men hvis du strekertch til 5.0L V8, ser du på en opplevelse av livet ditt. Men deter verdt å nevne at en 400hp + Mustang og en ung sjåfør er en flott oppskrift på høye forsikringspremier. Så du bør velge EcoBoost V6, og senere gå for V8.

Mazda MX-5

Når det gjelder ikoniske biler, bør MX-5 være helt øverst på  listen over de mest ikoniske bilene. MX-5 er en utrolig kvikk og smidig liten lommerakett som også tilbyr anstendig levels utstyr og sikkerhet til enattraktiv pris.

Hvis du parer det med et alternativ for ovenfra og ned-kjøring, virker MX-5 som en perfekt første bil. Men hvis du er høy, og du elsker å ta vennene dine med deg, er MX-5 et visst nei-go, da det gir veldig lite plass til 2 occupants maks.

Delen Vanlige spørsmål

Hvor mye penger skal jeg bruke på en første bil?

Når du kjøper din første bil, er bilkjøpskostnadene bare selve tiggerenining. Du må betale mange registrerings- og forsikringsavgifter, dedikerte skatteavgifter, driftskostnader som drivstoff, parkering, vedlikehold, dekk, billetter  og så videre.

Prøv å være litt konservativ når du kjøper den  første bilen, da det gjør det mye lettere å hoppe inn i en bedre bil nedover linjen. Du må først samle litt erfaring med en mindre verdifull bil, og senere, hvis du vil og har midler til det, gå for en dyrere vogn.

  Er biler med turbo pålitelige?

Hvordan fungerer forsikring for yngre sjåfører?

Yngre sjåfører anses som mye mer risikable sammenlignet med mer erfarne sjåfører. Statistisk sett betyr dette at forsikringspremiene til yngre sjåfører er langt høyere sammenlignet med en mer erfaren sjåfør. På grunn av dette bør du kjøre så trygt som mulig i løpet av de første årene med bileierskap.

Forsikringsselskaper vil bestemme premiene dine avhengig av deg og resten av aldersgruppen din. Så hvis du vil senke premienebetydelig,ikke oppfør deg som mange yngre sjåfører gjør, og etter noen år vil forsikringsselskapene legge merke til det.

Er en elbil et godt første bilalternativ?

Hvis du vil hoppe helt over forbrenningsmotoren (ICE) helt, bør du være godt klar over alle kompromissene du skal gjøre. Elbiler er litt av en håndfull sammenlignet med ICE-biler fordi de tar myetid å lade, og rekkevidden du får ut av dem er også begrenset.

Hvis du vil ha en elbil, bare kjøp en hybrid. En hybrid er en perfekt mellomgrunn mellom en elektrisk og enn  intern kombustion-motor fordi en hybrid vanligvis tilbyr dem begge. Hvis du elsker å kjøre på strøm, så gå videre og kjøp deg en elbil.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter