Hva er den beste Mercedes for høye sjåfører?

Å handle en ny bil som en høy person kan være litt vanskeligere enn du kanskje tror. Bilen skal være stor nok til at du kan sitte komfortabelt for lengre reiser uten å føle deg trang eller legge belastning på ryggen.

Heldigvis, siden Mercedes er en europeisk produsent, lager de vanligvis biler med den gjennomsnittlige europeiske i tankene. Gitt det faktum at tyskere vanligvis rangerer i de høyeste menneskene i verdenskartene, bør det ikke være et problem å finne en Mercedes som tilbyr nok kabinplass til at du kan sitte komfortabelt for en lang reise.

Høye sjåfører skal kunne passe komfortabelt og trygt inn i kjøretøyet, uansett hvor lenge turen går. De beste Mercedes-kjøretøyene for høye sjåfører inkluderer SUVer som GLE og GLS, samt sedans som E-klasse og S-klasse.

SUV-er

Først og fremst er SUVer gode for høye drivere. De er designet for å imøtekomme større individer, flere passasjerer og mer praktiske funksjoner for alle som sitter i bilen. Mercedes lager 9 forskjellige SUV-er, alt fra mindre crossover SUVer som GLB, helt opp til den hule GLS, som har plass til 7.

G-klasse

G-klassen er en veldig populær SUV av Mercedes, men størrelsen kan lure deg til å tro at det er noe mer enn anstendig romslig. G-klasse Mercs ble laget med militær bruk i tankene på 70-tallet, og først senere vedtatt i et mer luksuriøst kjøretøy da bilen nådde en kultstatus i overklassesamfunn.

GLE og GLS

De beste SUV-ene for høye mennesker laget av Mercedes er GLE og GLS. De tilbyr romslige hytter og er mer enn i stand til komfortabelt å passe selv de største individer der ute.

Mercedes GLE kupé er en mer stilig variant av den vanlige GLE, laget for å konkurrere med BMW X6 i den ganske nylige Coupe SUV trenden. Selv om bilen kan se mer attraktiv ut sammenlignet med den vanlige GLE, er den mye mindre praktisk, spesielt for de bakre passasjerene på grunn av den skrånende taklinjen som spiser i takhøyde.

  Hvilken Mercedes har blind flekk assist

Sedans og eiendommer

E-klasse

Noen tror kanskje SUVer er det eneste alternativet for høye sjåfører, men det er faktisk mange sedans som høye mennesker komfortabelt kan kjøre. E-klasse eiendom (stasjonsvogn) har 1005 mm takhøyde, som bare er ca 90 mm sjenert av den kolossale GLS, og GLS er en full størrelse SUV og den største SUV i Mercedes katalogen.

Hvis du ikke har behov for så stor bagasjerom, tilbyr E-klasse sedan lignende takhøyde i forsetene og litt mindre bak. Så hvis du transporterer høyere voksne eller tenåringer i baksetene, kan eiendomsversjonen være et bedre alternativ.

S-klasse

S-klassen regnes vanligvis som målestokken når det gjelder luksuslandyachter i full størrelse. Og som sådan tilbyr S-klassen 1066 mm takhøyde foran og rundt 990 mm i andre rad. Benplassen som tilbys i S-klassen avhenger av den aktuelle modellen.

Vanlige S-klasser med kort akselavstand tilbyr 1040-1090 mm benplass foran til bak. Men de lange hjulbaserte S-klassene, spesielt Maybach-modellene, er helt enorme og ekstremt komfortable, selv for den gjennomsnittlige NBA-spilleren.

Hatchbacks og Crossovers

Etter hvert som Mercedes fortsetter å komme ut med nyere modeller og forfriskende dagens utvalg, blir biler laget med mer effektive materialer av høyere kvalitet. Som sådan får bilene ingen betydelig vekt, men de blir større. For eksempel tilbyr en 10-15 år gammel E-klasse innvendig plass som kan sammenlignes med en moderne C-klasse.

Når det gjelder hatchbacks og crossovers, avhenger det av modellen. A-klassen er den mest populære hatchback Mercedes tilbyr for tiden, og GLA er den mest populære crossover for øyeblikket. Disse mindre kjøretøyene kan tilby nok plass til en høyere sjåfør, men det avhenger av hvor mange passasjerer du planlegger å transportere.

  Mercedes lease VS. Kjøpe

Hvis du for det meste kjører alene, kan du gjøre deg komfortabel ved å ofre baksetet. Når det er sagt, hvis du planlegger å transportere flere mennesker, enten det er voksne eller barn i bilbarnestoler, vil det kutte inn i førerplassen og strekke kabinegenskapene til A-klassen, samt GLA.

Kjøpe bil når du er høy

Hva er funksjonene en høy person må vurdere når du kjøper en ny bil?

Når du plukker ut en ny bil, bør høye sjåfører vurdere kabinplassen, spesielt benplass, takhøyde og skulderrom. Noen funksjoner er laget med høye drivere i tankene, for eksempel den uttrekkbare lårstøtten som gir mer hvileplass for lårene dine, noe som gjør det mye mer behagelig for lengre turer.

Du bør også nøye vurdere biler med takluker og panoramaglasspaneler. Noen av dem ofrer takhøyde, andre ikke. Alt avhenger av den aktuelle modellen, så du bør undersøke grundig før du tar noen kjøpsbeslutninger.

Hvis du ofte bruker lue mens du kjører, må du sørge for at du har en på for prøvekjøringen.

Videre er bilbredde også viktig. Hvis du planlegger å transportere høyere mennesker, trenger du også mer plassbredde.

Er det noen sikkerhetsproblemer forbundet med høye sjåfører?

Høy førersikkerhet blir vanligvis overskygget av hytteplass, og det er ikke så lurt. Å være litt mer komfortabel bør ikke prioriteres fremfor sikkerhet. Bilsikkerhetspoeng er knyttet til spesifikke avstander mellom føreren og alle de forskjellige mulige slagpunktene.

For at kollisjonsputene skal fungere som annonsert, bør sjåføren være anstendig fordelt, ellers kan det oppstå alvorlig skade. Så hvis du skyver setene dine langt tilbake, spesielt hvis noen sitter i ryggen, kan det føre til uønskede kollisjonsputeutplasseringsskader for de bakre passasjerene.

  Er Mercedes en luksusbil i Tyskland?

Setene er designet for å holde deg på plass i tilfelle krasj. Nakkestøttene var aldri først og fremst ment å gi komfort. De skal forhindre nakkeskader i et bilulykkesscenario. Så hvis du er et høyere individ og ikke passer riktig inn i et sete, kan det vise seg katastrofalt hvis et krasj oppstår.

Hvordan påvirker førerhøyden komfort og tilgjengelighet?

Før du begynner å kjøre, enten du er kort eller høy, bør du justere setet til riktig kjørestilling. Du bør også justere speilene og rattet slik at du kan se alle viktige data på dashbordet.

I den ideelle posisjonen bør du kunne nå pedalene komfortabelt uten å strekke. Det samme gjelder for de fleste bilkontroller, spesielt svingsignalene og fare- og lyskontrollene.

Uansett hvor høy du er, bør du alltid ta ditt potensielle kjøp for en prøvekjøring. Du bør sørge for at du er komfortabel i ønsket kjørestilling, og at synligheten og sikkerheten din ikke blir kompromittert.

Du bør også vurdere disse tingene om andre passasjerer som kan dele bilen. Finn ut hvor mye plass som er igjen når du skyver setet i ønsket posisjon, og om det påvirker benrommet på baksetet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter