Hva er den beste Mercedes for langdistanse?

Hvis du er i markedet for en langdistanse cruiser, er en Mercedes et godt alternativ. Mercedes har fått sitt rykte som en bil tungvekt primært ved å konstruere langvarige og pålitelige grand tourers. Grand tourers er sportsbiler som er laget for langdistansekjøring og høye hastigheter.

I disse dager er den mest populære måten å dekke store avstander definitivt med fly. Men hvis du foretrekker å tilbringe tid bak rattet i stedet for på overfylte flyplasser, har Mercedes deg dekket. Grand Tourers er biler designet for cross-continental turer på den komfortable, mest hyggelige måten mulig.

Enten du velger en eksklusiv flat ut grand tourer av Mercedes som S-klasse kupé, eller en mer oppnåelig E-klasse sedan, en ting er sikkert, vil du definitivt få pengene dine verdt ved å velge en av disse langdistanse sofistikerte maskiner.

Nødvendigheter på lang avstand

I tillegg til kaffe, sporadiske snacks og baderomspauser, trenger du et komfortabelt og pålitelig kjøretøy for enhver langdistanse biltur. Så, hva gjør en god langdistansebil?

Komfort

Først og fremst må bilen din være komfortabel. Hvis du velger å kjøre i motsetning til å fly, bør du kunne føle deg uthvilt mens du kjører, da langdistansereiser kan være ganske slitsomme.

Moderne Mercedes-modeller har seter skulpturert for maksimal komfort og avslapning, og tilbyr forskjellige oppvarmings-, ventilasjons- og massasjefunksjoner. Alt ment å holde deg revitalisert og avslappet slik at du kan nyte bilturen uten å føle deg utslitt.

Drivstoffeffektivitet

Langdistansekjøretøy bør også være drivstoffeffektive, da langdistansereiser ikke kommer billig. I dag tilbyr Mercedes flere valg når det gjelder strømkilden, alt fra rene elbiler og hybrider, helt til de gode gamle bensin- og dieseldrevne motorene.

En tydelig fordel med en dieseldrevet motor sammenlignet med en hvilken som helst annen motortype er det lavere drivstofforbruket mens du reiser i et anstendig tempo på en motorvei. Dieseldrevne biler tilbyr mer dreiemoment og produserer mesteparten av kraften lavere i kraftbåndet, noe som tjener godt for langdistanse cruising.

  Hvilken Mercedes er V8?

Mange forskjellige moderne bilfunksjoner er laget for å gjøre kjøringen enklere og enklere. De nyeste cruisekontrollsystemene tilbyr lite førermedvirkning mens du reiser i et jevnt tempo. Moderne bildesign tilbyr glatte biler laget for å skjære gjennom luften med så liten motstand som mulig. Dette forbedrer støyreduksjon og drivstoffeffektivitet også.

Beste Mercedes sedans for langdistanse reiser

Til tross for en og annen eksotisk av Bentley, Aston Martin eller Rolls Royce, dominerer tyske sedans langdistanse cruiser markedet, og det er lett å se hvorfor. Tyske luksus sedans tjene som det beste alternativet når du velger en komfortabel bil som kan holde deg avslappet og underholdt, uansett miles.

E-klasse

Mercedes Benz E-klasse er en stift når det gjelder mellomstore luksus sedans. Det er det valgte kjøretøyet for mange individer som jobber i persontransportvirksomheten. Det tilbyr en romslig hytte, mange skapningskomfort og et stort utvalg av forskjellige motorer som passer for langdistansereiser.

S-klasse

Men hvis du er ute etter den beste tyske sedan, i stand til å tygge opp miles uten å bryte svette, Mercedes S-klasse er vanskelig å slå. Det er en bil med mer enn 6 tiår med overlegen ingeniørarbeid satt opp for ikke bare å overholde standardene til luksusbiler, men å sette standarden for langdistanse cruising.

S-klassen kommer i et stort utvalg av trims og konfigurasjoner. Motorer starter fra 6-sylindrede varianter og går helt opp til de mektige V8-ene. S-klassen tilbys som en «kort» wheelbase bil med mer enn god plass, eller den kolossale long-wheelbase varianten som er i stand til komfortabelt å transportere selv de mest krevende VIP-ene.

Beste Mercedes SUVer for langdistansereiser

Som den stadig voksende SUV craze fortsetter ramping opp, er det vanskelig å snakke om ønskelige Mercedes-modeller og ikke nevne SUV-tilbudene. Men saken er, sedans gir mye mer mening når det gjelder langdistanse kjøring.

  Hvilken er bedre - Infiniti eller Mercedes?

SUV-er drar nytte av mer allsidig brukbar plass sammenlignet med sedans, og de tilbyr en mer kompatibel tur på uberørte veier. Men de er mye mindre drivstoffeffektive siden de er mye større og mye tyngre enn sedans.

SUVer har også en tendens til å være mye mindre glatte. De produserer mer drag reiser i høyere hastigheter, noe som igjen betyr mer veistøy, noe som kan utgjøre et problem på lengre reiser. Og det er viktig å nevne at SUV-er er mye mindre stabile eller manøvrerbare som følge av et høyere tyngdepunkt.

Men hvis du foretrekker SUVer til sedans, bør GLE- og GLS-modellene være mer enn tilstrekkelige til å tjene som pålitelige cruisere, til tross for ulempene ved langdistanse SUV-kjøring.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe en ny eller brukt langdistanse luksusbil?

Vel, det kommer for det meste ned på budsjettet ditt, og viljen til å akseptere den tunge avskrivningen som er rammet av luksusbiler. Denne typen biler er dyre, og det er ingen vei rundt det. Langdistansereiser samler også mange miles på kilometertelleren, noe som vil øke de negative effektene forbundet med avskrivning.

Selv om det å kjøpe en ny bil kan spare deg for penger på service og reparasjoner, koster det mye mer å forsikre deg, spesielt hvis du planlegger å kjøre bilen lange avstander regelmessig. Det er mange gode tilbud i bruktbilmarkedet, så det har potensial til å gi mye mer mening for en så dyr bil. Bare sørg for å få en komplett kjøretøyhistorikk og få bilen grundig sett på av en mekaniker.

  Den beste måten å rengjøre Mercedes-skinnseter på

Lager Mercedes bedre langdistansebiler sammenlignet med Audi og BMW?

Som det er tilfelle i mange forskjellige bransjer, er konkurranse en måte å utvikle seg på, og det er gunstig for alle involverte å alltid se etter alternativer fra forskjellige merker.

S-klasse konkurrenten fra Audi er A8. Det tilbyr en mer futuristisk design, et mer moderne interiør, og er litt mindre prangende på utsiden. Når det gjelder BMW, er 7-serien BMWs svar på S-klasse. Det er en bil som ofte brukes av tyske diplomater, som sier mye.

Mercedes S-klasse, Audi A8 og BMW 7-serien er alle gode kjøretøy, så til slutt kommer det ned til smak og personlig preferanse.

Hva er de beste Grand Tourers pengene kan kjøpe?

Rolls Royce, Aston Martin, Bentley og Ferrari er vanskelige å slå. Dette er merkene som spiller på hjertestråene dine når du tenker på de imaginære turene fra London til San Tropez. De tilbyr de fineste materialene som er montert på biler, store glatte kraftplanter med mye trekkraft og fjæringsoppsett som er i stand til å oppnå de fantastiske nivåene av komfort.

Dette er de typer biler som gir liten eller ingen mening i forhold til de nevnte Mercedes sedans for eksempel, da de er ekstremt dyre å eie på alle tenkelige måter. Men folk begjærer fortsatt etter dem. De tilbyr noe ingen mainstream produsent noensinne kunne, og det er følelser, eksklusivitet og ren uhampered kjøreglede.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter