Hva er den beste Mercedesen for en taxi?

Det er ingen hemmelighet at Mercedes sedans og eiendommer mange steder i verden er det åpenbare valget for taxiselskaper og private sjåfører. Mercedes har bygget et rykte for å levere en komfortabel opplevelse for hver beboer i bilen.

Mercs er også populære blant drosjesjåfører og taxikunder. Ikke mange andre biler er like ikoniske som Mercedes-taxien. Det er noe den europeiske versjonen av den legendariske NY gule drosjen, eller den diskrete perioden korrigert London Cab.

Som et kulturelt symbol er London-drosjer og New York gule drosjer helt sikkert veien å gå, men når det gjelder komfort, vinner Mercedes med et skred. Den beste Mercedes-bilen til å tjene som taxi er E-klasse, men den mer luksuriøse S-klasse eller den mer beskjedne C-klasse er også gode alternativer.

Hva gjør en god taxibil?

Drosjebiler brukes først og fremst til å transportere mennesker og bagasje. Så drosjer må være romslige og i stand til å montere flere beboere komfortabelt. De bør ses på som et bedre alternativ til offentlig transport.

Drosjekulturer varierer fra en del av verden til en annen. I USA tjener ikke drosjer nødvendigvis noe annet formål enn som transportmiddel for å komme fra punkt A til punkt B. Så det er ikke så mye behov for en stor luksuriøs Mercedes sedan. Det samme gjelder for britiske byer som London.

I Tyskland ble imidlertid drosjer først og fremst laget for rikere individer, og det er likt i dag. Tyskere som tar en drosjetur forventer en komfortabel tur, komfortable seter og en høflig sjåfør. Drosjer tjener også på pålitelighet, da de jobber døgnet rundt og har en tendens til å komme inn i ulykker. Så det hjelper for delene å være lett tilgjengelige.

La oss ta en titt på den beste Mercedesen som fungerer som drosjer.

  Hvorfor sluttet Mercedes å lage GLK?

E-klasse

Det er ganske umulig å vurdere en Mercedes-taxi uten å vurdere modellen som hele fenomenet er basert på. E-klasse som drosje trenger ingen introduksjon. Spesielt i Tyskland.

E-klasse brukes som taxi av flere forskjellige grunner, effektivitet og driftskostnader er de viktigste. Mercedes biler er godt bygget og tilbøyelig til å samle store miles på klokken uten å bryte, hvis opprettholdt riktig.

Mercedes som selskap utfører også forskjellige typer avtaler for e-klasse drosjer. E-klasser brukes som drosjer over hele verden. Så hvis en E-klasse starter sitt liv som en taxi, er det ganske sannsynlig at det vil forbli en taxi til den ikke tjener noe formål i tillegg til skrapmetall.

Mercedes innser at hver E-klasse taxi er en E-klasse solgt, så Mercedes har en tendens til å levere den beste prisen og servicepakker.

S-klasse

Å velge E-klasse sedan som en taxicab er et opplagt valg. Men hvis du vil levere en mer avslappende, eksklusiv drosjeopplevelse som er perfekt skreddersydd for sporadiske VIP-er, er S-klasse den mercedesen du velger.

Det er ingen hemmelighet at de fleste S-klasser brukes til sjåføroppgaver. Derfor tilbyr Mercedes S-klasse i to forskjellige størrelser. Den mer «vanlige» wheelbase S-Klasse eller den kolossale langhjulsbasen S-Klasse, som tilbyr ekstremt romslige lugarer for flere passasjerer.

S-klasse er et allsidig mer raffinert kjøretøy sammenlignet med E-klasse. Det er større, mer luksuriøst og mer behagelig. E-klasse er imidlertid mer enn i stand til å levere en førsteklasses reiseopplevelse, og det koster mye mindre også.

C-klasse

C-klassen er den minste vanlige sedan Mercedes tilbyr. Mens drosjeavgiften Benzes for det meste er E-klasser med en og annen S-klasse, kan C-klassen tjene deg enda bedre i noen tilfeller.

  Hvilken Mercedes-modell er relatert til Chrysler Crossfire?

Størrelsen på C-klassen er den største ulempen, men det kan også være en åpenbar fordel. Europa er kjent for sine byer med utrolig overfylte gater, og under disse forholdene kan C-klassen vise seg bedre enn S- eller E-klassen.

C-klasse er også i stand til å transportere flere beboere og har fortsatt en anstendig størrelse bagasjerommet plass. Hvis det er en overfylt europeisk by, er det mye mindre stressende å skade en C-klasse enn å skade en S-klasse.

Vanlige spørsmål om valg av taxibil

Bør jeg vurdere SUV-er for drosjer?

SUV-er blir mer og mer populære. Så hvorfor brukes ikke SUV-er til drosjer så mye? Vel, det er ganske enkelt. SUV-er er langt mindre drivstoffeffektive. De er også vanligvis dyrere å vedlikeholde og betjene.

SUV-er er i stand til komfortabel kjøring over mange forskjellige typer terreng, men drosjer brukes for det meste som byløp. Så å kjøre en stor lekter på 4 hjul i små bygater overfylt med mennesker, sykler, biler og offentlig transport er ikke så lurt.

Finnes det noen bedre alternativer til Mercedes taxi sedans?

Vel, det kommer an på. Når du velger en Mercedes som en pakke avtale Mercedes, er det vanligvis det beste valget man kan få. Men når du kjøper uavhengig, uten noen produsent avtaler, kan du hevde at det er bedre alternativer til Mercedes sedans.

En av dem kan være Škoda Superb. Det er en stor, middels til full størrelse sedan fra VWs undermerke Škoda. Nå Škoda tilbys ikke i så mange markeder som Mercedes sedans, men ting kan endre seg fordi Škoda kryper opp i popularitet raskt.

The Superb tilbyr god plass, stor pålitelighet, deler er enkle å komme forbi, og de kommer til en mer fornuftig pris. Man kan til og med si at Superb tilbyr den beste verdien for pengene, så langt som dette segmentet vurderes.

  Best brukte Mercedes Hatchback

Hvis markedet ditt ennå ikke tilbyr en Škoda, bør det definitivt tilby den all-mektige Toyota Prius. Nå er det kanskje ikke en looker, men det gjør opp for det ved å være en hybrid Toyota. Toyota er kjent for sin fantastiske pålitelighet, og hybridaspektet gjør det enkelt å gå inn i stort sett alle lavutslippssoner.

Hva bør du unngå når du handler en drosjebil?

Vel, du bør unngå ineffektive biler. Målet med taxikjøring er å tjene penger, så du bør nøye vurdere alle forskjellige typer utgifter noen biler kan være forbundet med.

Du bør unngå to-seters biler. Å bruke en Lamborghini for en Uber gir deg mange Youtube-visninger, men som uber selv er det meningsløst. Enhver superbil i disse tilfellene er meningsløs. Det samme gjelder upålitelige biler, eller biler som ikke er anstendig godt dekket med garantier og servicepakker.

Du bør også unngå gass-guzzlers fordi de sakte blir forbudt i sentrum. Du bør være oppmerksom på størrelsen på bilen. Alt avhenger av hvor du planlegger å operere.

Å velge en trygg bil er en topp prioritet. Hvis du planlegger taxikjøring, vil du sannsynligvis tilbringe mange timer bak rattet. Som sådan bør du sørge for at du og passasjerene dine er så trygge som mulig.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter