Hva er den beste Mercedesen for pengene?

Mercedes-mottoet i Tyskland er: «Das Beste Oder Nichts» som betyr det beste eller ingenting på engelsk. Så hvis du kjøper en ny Mercedes-Benz, bør du velge den beste modellen for pengene dine.

Mercedes-Benz E-klasse er den beste Mercedesen for pengene. 5-passasjerbilen kan skryte av et vakkert design, luksuriøst interiør, mange sikkerhetsfunksjoner og enestående ytelse. For Mercedes SUV-elskere er Mercedes-Benz GLS-klasse den beste SUV-en for pengene.

 Imidlertid er det forskjellige nære konkurrenter, for eksempel Mercedes-Benz C-klasse og S-klasse. Likevel varierer den beste Mercedesen for pengene i henhold til budsjett og smak. Hvis du har nok penger å bruke, kan du foretrekke S-klasse.

Mercedes bil har vært i bilindustrien i mer enn 125 år. De er populært kjent for sine luksuriøse og pålitelige biler. Men de lager alle slags kjøretøy med inkludering av sports- og racerbiler. Derfor kan det være en ganske skremmende oppgave å velge den beste Mercedesen for penger.

Det populære trestjerners merket tilbyr høyteknologiske og luksuriøse sedans, coupes, SUVer, vogner og kabrioleter. Men hvilken er den beste Mercedesen for pengene?

Mercedes-Benz E-klasse – Best totalt sett

Mercedes-Benz E-klasse ble først introdusert i 1993. På den tiden var det en av de mest berømte utøvende sedans på markedet. I dag er E-klasse fortsatt en av de beste luksus sedans penger kan kjøpe. De viktigste rivalene er BMW 5-serien, Audi A6 og Jaguar XF.

E-klassen kommer i forskjellige modeller, som inkluderer sedans, vogner, coupes og kabrioleter. Men vårt fokus er på Mercedes-Benz E-klasse sedan / saloon. Denne firedørs bilen har nydelig AMG kroppsstil som gjør at den skiller seg ut fra andre mellomstore luksusbiler.

Den kan skryte av to dieselmotorer og to bensinmotorer. E-klasse er en 5-seters sedan som er kjent for sin utmerkede ytelse og pålitelighet gjennom årene. Det kutter gapet mellom C-klasse og S-klasse.

Den har en automatisk girkasse, 4matisk firehjulsdrift og 66L drivstofftankkapasitet. Bilen er også komfortabel med mange sikkerhetsfunksjoner som PRE SAFE Impulse-side, aktiv bremseassistent, fjernkontroll og parkeringsassistent. 

Dessuten har den et luksuriøst design, både internt og eksternt. Panoramataket gir stil og swagger til denne bilen, da det tillater naturlig belysning. Som vanlig kommer det med et frodig interiør som definerer luksus og overflod. Dette er takket være funksjoner som interiør-tre trims og skinn seter.

Prisen på Mercedes E-klasse varierer fra $ 60,000 til $ 118,000, avhengig av modell og produksjonsår. Til en slik pris er denne enheten den beste Mercedesen for pengene. Dessuten er det også den mest pålitelige Mercedes-bilen på veien. Så du får den beste avtalen for pengene dine.

Mercedes-Benz C-klasse – Beste luksusbil i mellomsjiktet

C-klasse er Mercedes beste mellomtone luksusbil. Det er perfekt for enkeltpersoner som ønsker klasse og pålitelighet, men som ikke har penger til å kjøpe E-klasse eller S-klasse, men likevel vil ha noe over A-klasse på begynnernivå.

Denne modellen kommer i tre forskjellige kroppsstiler: sedan, kupé og cabriolet. C-klasse har en kraftig motor, enestående drivstofføkonomi, og den er enkel å håndtere.

Denne bilen kommer også med flere motoralternativer, som inkluderer en dieselmotor og fire bensinmotorer. De mest populære motorene er 2L og 3L turboladede motorer. Den har en automatisk girkasse og kan skryte av flere bekvemmeligheter og sikkerhetsfunksjoner.

  Hvilken Mercedes har den største bagasjerommet?

Den eneste ulempen med denne Mercedes-modellen er at den kommer med mindre romslige bakseter, noe som gjør den litt trang. Interiøret er imidlertid luksuriøst og komfortabelt med høyteknologiske funksjoner. C-klasse i mellomsjiktet vil koste deg mellom $ 29,000 og $ 80,000, avhengig av modellen du velger.

Mercedes-Benz S-klasse – Mest luksuriøse Mercedes-Benz

Når det gjelder klasse og luksus, er Mercedes S-klasse uten sidestykke. Imidlertid er denne bilen også dyr og ideell for folk som er klare til å bruke for å få det beste av det beste. Fra det luksuriøse interiøret og komforten komfortabel tur til fremragende ytelse, er S-Klasse en sann definisjon av overdådighet.

Bilen er også svært avansert for å tilby komfort og bekvemmelighet til brukeren. Den har funksjoner som valgfri magisk kroppskontroll med kurve helling, Luftmatisk fjæringssystem, PRE SAFE og mye mer. Som forventet kommer denne bilen ikke billig. Du bør være klar til å gaffel ut rundt $ 90,000 eller mer.

Mercedes-Benz A-klasse – Best for nye sjåfører og folk på budsjett

Ikke alle mennesker har råd til Mercedes-Benz S-klasse eller E-klasse. Hvis du er forelsket i Mercedes, men mangler kontanter som trengs for deres høyere luksusbiler, er Mercedes A-klasse det beste valget for pengene. Den har også flere alternativer å velge mellom, som inkluderer en sedan, kupé og hatchback.

Nye sjåfører som ikke kan håndtere de kraftige maskinene til andre Benz-modeller, blir heller ikke etterlatt med A-klassen. Mercedes-Benz A-klasse er et ideelt alternativ for dem. Ikke bare er disse bilene rimelige, men de er også trygge, komfortable, pålitelige og presterer på et høyt nivå.

Mercedes A-klasse har flere alternativer, som inkluderer diesel- og bensinbiler. Til tross for at denne bilen er rimelig, har den fortsatt de fleste avanserte funksjonene knyttet til Mercedes. Den har et eksepsjonelt infotainmentsystem, en kraftig motor og utmerkede håndteringsevner.

Bilen scorer også høyt når det gjelder krasjtesting som kan skryte av en rekke sikkerhetsfunksjoner. Disse inkluderer kollisjonsadvarsel, aktiv kjørefeltsassistanse, blindsonevarsel og autonom nødbremsing. Startprisen på Mercedes A-klasse er så lav som $ 23,000 XNUMX. 

Mercedes-Benz GLS-klasse – Beste SUV for pengene

Hvis du elsker SUV-er, vil Mercedes-Benz GLS-klasse være det beste valget for deg. Dette er fordi denne modellen kommer med sterke motoralternativer, et luksuriøst og romslig interiør, og er lett å håndtere. SUV har en kapasitet på syv, som er ideell for hele familien som du går off-road.

Kjøpere har valget mellom å plukke enten en 362-hestekrefter turbocharged inline-seks eller en 483-hestekrefter twin-turbo V8 motor. Alt er imidlertid ikke lystig med denne bilen, da infotainmentsystemet er ganske utfordrende å mestre. Totalt sett er dette den beste SUV-en for pengene, med en startpris på rundt $ 77,000 XNUMX.

Mercedes-Benz G-klasse – Beste Mercedes SUV totalt sett

Når det gjelder den beste Mercedesen for pengene, vil det være synd hvis vi ikke inkluderer den fremtredende Mercedes-Benz G-klasse. Selv om vi vurderer Mercedes GLS-klassen som den beste Mercedes SUV for pengene, G-klasse er den beste generelle Mercedes SUV for folk som er klar til å bruke.

  Hva er den beste tiden å kjøpe en Mercedes?

Dette monsteret presterer eksepsjonelt bra både på og utenfor veien. Boksdesignet gjør at den skiller seg ut fra konkurrenten. Kjøretøyet er godt avrundet, med alle funksjonene du kan ønske deg i et kvalitetskjøretøy. Den har et frodig interiør, avansert infotainmentsystem, jevn tur og romslige seter.

Med en kraftig V8-motor og en digital cockpit, vil dette monsteret cruise gjennom i alle terreng og vær. Den har ingen grenser. Imidlertid kommer den med en heftig prislapp som starter fra $ 148,000 XNUMX.

Mercedes-Benz GLC – Beste Mercedes kompakte SUV

Hvis GLS-klassen virker for stor og du heller vil ha en kompakt SUV, vil du elske Mercedes-Benz GLC. Dette er en av de høyest rangerte kompakte SUV-ene på markedet. Den slår sine nærmeste konkurrenter som BMWs X3- og Audis Q5-modeller. Videre har den ett diesel- og en gassmotoralternativ. I tillegg har den en automatisk girkasse.

Bilen koster rundt $ 42,000 XNUMX, noe som er en god pris for funksjonene og ytelsen. Likevel er prisen ganske høy for de nyeste modellene. Du vil få eksepsjonelle funksjoner som 66L drivstofftankkapasitet, 5 sitteplasser kapasitet, 4matisk firehjulsdrift system, og mange sikkerhets- og komfortfunksjoner.

Spørsmål og svar om å bli Mercedes-sjåfør

Hva er den best brukte Mercedes-Benz å kjøpe?

Den beste Mercedesen å kjøpe avhenger av budsjettet, behovene og preferansene dine. I likhet med nye biler varierer bruktbilprisene etter modell og produsentår. Totalt sett har Mercedes E-klasse den best brukte Mercedesen. Dens etterfulgt av 2010 Mercedes C-klasse, 2009 Mercedes SLK-klasse, og 2012 Mercedes E-klasse.

Hvis du er bilentusiast, vet du hvor dyrt det er å opprettholde en gammel Mercedes-Benz. Så før du betaler for en brukt Mercedes, bør du finne ut om den er pålitelig i det lange løp eller ikke. E-klasse er den mest pålitelige Mercedes på markedet.

Så det er det beste valget for folk som vil ha en brukt Mercedes. Bilen utvikler ikke tidlige mekaniske problemer som mange Mercedes-modeller gjør. Forvent å gjøre noen alvorlige reparasjoner etter å ha dekket minst 100,000 miles skjønt. Bilen presterer også på et høyt nivå, selv når den blir eldre og forblir pålitelig.

Hvorfor brukes Mercedes billig?

Brukte Mercedes-Benz biler er billige på grunn av deres høye vedlikeholdskostnader. Mercedes tilbyr en garanti på 4 år eller 50 000 kilometer. Etter at garantien er utløpt, blir deler kostbare, noe som gjør eldre Mercedes dyrt. Derfor er brukte Mercedes-biler billigere, men dyre å vedlikeholde.

Er det verdt å eie en Mercedes?

Ja, det er det. Å eie en Mercedes-Benz er en drøm for mange mennesker. Noen sparer i årevis for å kjøpe en Mercedes og tilhøre i den klassen. Selv om de opprinnelige pris- og vedlikeholdskostnadene er høye, kompenserer komforten, påliteligheten, sikkerheten og holdbarheten du får i retur.

Hvilken bil bør jeg gå for – Mercedes S-klasse, Audi A8 eller BMW Series 7?

Alle disse bilene er avanserte luksuriøse tyske maskiner. Imidlertid, hvis du er klar til å bruke for å få det beste av det beste, er det ingen tvil om at Mercedes-Benz S-klasse er hoder over resten. BMW 7-serien følger den nøye, og deretter Audi A8.

  Vil Mercedes lage en ny Gullwing?

Hvilket år er Mercedes best?

I nesten et århundre har Mercedes-Benz vært selve symbolet på luksusbiler. I løpet av disse årene har de laget noen av de mest innovative og svært avanserte kjøretøyene. Derfor er det ganske utfordrende å velge en bil som den beste. Her er noen av de beste Mercedes gjennom årene:

  • 1963 – 1981: Mercedes S 600
  • 1990–1994: Mercedes 500 E
  • 2003 – 2010: SLR McLaren
  • 2010 – 2015: SLS AMG
  • 2010 – Nå: Mercedes E 63 AMG
  • 2010 – Nå: Mercedes S-klasse
  • Mercedes-Benz G-klasse
  • Mercedes-Maybach

Hva gjør Mercedes-Maybach GLS 600 så dyr?

Mercedes-Maybach GLS 600 SUV er så dyrt på grunn av de svært avanserte funksjonene som den følger med. Denne SUV er utstyrt med en mild-hybrid 4.0-liters twin-turbo V8 motor. Videre leverer den 550 hestekrefter og 538 lb-ft dreiemoment, noe som er fantastisk for en SUV.

Med standard AWD, kan denne SUV gå fra 0 til 60 mph i 4.8 sekunder. Det koster hele 161 550 dollar, noe som gjør den til den dyreste bilen som er bygget i Amerika.

Hvilken Mercedes-modell tilbyr de dyreste bilene?

Mercedes S-klasse gir de dyreste bilene. Dette er fordi bilene i denne linjen er laget med høyteknologisk ingeniørkunst og sofistikerte funksjoner. På toppen av det er de de mest luksuriøse Mercedes-bilene på markedet. Du må betale mer hvis du vil ha det beste av det beste.

Avsluttende tanker

Totalt sett er den beste Mercedesen for pengene Mercedes-Benz E-klasse. Takket være de avanserte funksjonene, eksepsjonell ytelse, komfortabelt interiør, pålitelighet og sikkerhet. Denne luksuriøse og høytytende bilen er verken billig eller dyr, noe som gjør den til den beste Mercedes-bilmodellen for pengene.

Imidlertid avhenger den beste Mercedes-Benz for pengene av hva du leter etter. Hvis du har et budsjett, men fortsatt vil ha en avansert Mercedes-bil, velger du en E-klasse. For de med pengene å bruke, er S-klasse et perfekt valg.

Hvis du vil ha den beste kompakte Mercedes sedan for pengene, bør du gå for CLA-klasse. Mens den beste Mercedes SUV for pengene er GLS-klasse.

Uansett budsjett, kan du finne en Mercedes-Benz bil merke og modell som oppfyller dine behov. Ta deg god tid og gå gjennom en etter en. Du kan også velge brukte Mercedes-biler av høy kvalitet hvis du ikke har penger til å kjøpe en ny. Forsikre deg om at den er i en god tilstand, ved å få den sjekket av en sertifisert mekaniker.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter