Hva er den beste og mest holdbare luftfriskeren til bilen?

For noen er billuftfriskere rester av fortiden fordi mange nyere biler er laget for å inkludere mange forskjellige typer duftdispensere. Mercedes kaller det  et  Air Balance-system, og det inkluderer en hanskeboks-montert luftfrisker  som  er  emitted gjennom A / C-ventilasjonene.

Imidlertid er de aller fleste bileiere i disse dager ennå ikke kjent med en slik luksus, og en vanlig luft friskener er fortsatt det vanligste middelet for å maskere ubehagelige billukt. Mellom et så bredt utvalg av tilgjengelige typer luftfriskere er noen av dem bedre enn andre.

Den vanligste og ikoniske typen luftfriser er et godt gammelt lite tre som henger fra bakspeilet. I tillegg til disse er mange flytende luft friskeeners også tilgjengelig enten som A / C-ventilasjon montert eller bare henger fra bakspeilet.

I dag kan du også velgehermetiske fragr-ances som er laget for å sprøytes på møbeltrekket. En annen ganske populær type luftfrisker er en plug-in  luftfrisker  som  plugges inn i sigarettenneren din.

Duftdispensere i bilen

Det er noen få bilmerker der ute som drar nytte av  denne metoden, men Mercedes var den som    startet trenden.  For noen år siden har Mercedes bestemt seg for å investere i olfaktorisk godhet, og en hel avdeling ble født for å komme med interessante og  sjarmerende fragrances.

Mercedes sender vanligvis bilen med bare en enkelt fragrance, men du kan velge å kjøpe mer gjennom en Mercedes-forhandler for rundt $ 100-150. Noen fragrances som Downtown Mood, Sports Mood eller Nightlife Mood er de berømte.

Mercedes Air Balance-pakken koster rundt $ 350, men den inkluderer også luftrensingssystemet. Det virker som om mange Mercedes-eiere der ute valgte dette alternativet, da det ikke koster så mye som Mercedes har en tendens til å belaste deg for »unnecessary, yet luxurious» alternativer.

  Beste sportsbil for en første bil

Deter verdtå nevne at mange bilmerker enten allerede gjør dette, eller de kommer til å gjøre det. Selv Toyota uttalte for noen år siden at de planlegger å inkludere luftfragrance dispensers inn i sine nyere biler.

Papp og ventilasjonsklips luftfriskere

En pappluftfrisker er den desidert  mest kjente typen billuftfrisker, og stort sett alle husker å se disse gjennom hele deres childhood. Når det er sagt, i dag er disse types of  luftfriskere ikke så vanlige som de pleide å være, men  det  er noen få avse  som fortsatt banker på.

En flott ting med pappluftfriskerer  at de ikke koster så mye. Videre kan de enkelt installeres og avinstalleres. Imidlertid varer de ikke så mye, og de pleier å være altfor aggressive fordi de ikke varer for mye.

På den annen side er en ventilasjonsklemme luftfrisker mest sannsynlig den mest diskrete og enkleste måten å blokkere uønskede A / C-lukt. Disse typer luftfriskere er kompakte og ikke for altfor aggressive, og de har også en tendens til å vare lenge.

Når du starter  du er A / C, blir duften deretter utgitt. Men hvis du vil at dur A / C blåser uten å avgi  duften, kan du bare enkelt fjerne den.

Kan/spray luftfriskere og plug-in luftfriskere

Kan luftfriskere er litt vondt å bruke fordi de krever at du nøyaktig bestemmer hvor mye duft vil du frigjøre. De  kan  også  noen ganger være åoo fifåtil å bruke, og kan til og med søle på  interiøretditt .

  Hvilken bil er mest behagelig for lang kjøring?

Selv om du investerer i en relativt høy kvalitet godt etter kan luftfriskere, kan disse vare lenge. Oftere enn ikke plasseres denne typen luftfriskere i en koppholder, men du kan også flytte den et annet sted hvis du vil.

Plug-in luftfriskere er designet for å varme opp duftvæsken før duften slippes utd. Dette betyr at denne typen luftfriskere vanligvis bare fungerer mens bilmotoren kjører. En stor ulempe med disse er det faktum at du ikke kan  bruke sigarettenneren til noe annet mens du bruker luftfriskelen.

Sprayluftfriskere er også noen ganger laget spesielt for biler. Disse bør brukes på  etterspørsel,noe som betyr at du bør sprøyte området som avgir uønskede lukt. Disse er kjent for å være ganske aggressive, så du bør trå lett.

Delen Vanlige spørsmål

Hvor ofte bør jeg skifte luftfriser?

Alt avhenger av hvilken type luftfriser du bruker. Hvis du bruker en av disse pappluftfriskere, er sjansen stor for at du kommer til å erstatte dem om en måned eller to fordi de ikke varer så lenge.

De fleste luftfriskere kommer med skriftlige instruksjoner om hvordan du bruker luftfriskeren og hvor lenge skal luftfriskeren fungere. Noen ganger erdetimidlertid best å barebruke nesen. Så  hvis du ikke kan legge merke til duften  lenger, bør du endre den eller gå videre og gjøre en Covid-test. 

  Hvorfor lukter bilen min råtne egg

Er en bakspeil hengende luftfriser ulovlig?

Ifølge some stater er det ulovlig å henge noe på bakspeilet hvis det har mulighet for å hindre utsikten din. Som sådan er trelignende luftfriskere anerkjent som mulige synlighetsdempere, og de er ulovlige i stater som Virginia.

Noen mindre bakspeil hengende luftfriskere er imidlertid ikke ulovlige. Deter alltid best å konsultere deg selv med    forskriften før du bestemmer deg for å investere i en luftfriser av noe slag. Selv om knapt noen vet dette, er det fortsatt et faktum.

Bør jeg velge en sterkere bilduft eller en mild en?

Oftere enn ikke er dette en  personlig preferanse. Imidlertider mer aggressivedufter  kjent for å forårsake hodepine, og de kan også gjøre deg kvalm etter lange eksponeringer. På den annen side er milde dufter nesten ubemerket etter noen minutter inne i bilen.  Deter alltid best å finne en mellomting mellom disse to.

Noen luftfriskere kan også reguleres, og de lar deg bestemme hvor mye fragrance vil du ha. Som sådan vil disse sannsynligvis være det beste alternativet, selv om de noen ganger koster litt mer penger.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter