Hva er den beste tiden å kjøpe en Mercedes?

Å kjøpe en Mercedes-Benz kan være kostbart. Men hvis du identifiserer riktig tid på året, kan du få deg en rabatt og spare litt penger.

Den beste tiden å kjøpe en Mercedes er på slutten av året. Det spiller ingen rolle om du kjøper en ny eller brukt bil, du vil fortsatt få de beste tilbudene. En annen flott tid å kjøpe en bil er på slutten av hvert kvartal. Selgere og bilforhandlere jobber for å nå sine kvartalsvise mål.

Bortsett fra årstiden, må du også sjekke ut bilens modell, ny modellutrulling og slutten av bilens design. For eksempel tilbyr E-klasse- og C-klasse-modellene mye lavere rabatter enn S-klasse og G-klasse.

Den beste tiden å kjøpe en Mercedes-Benz

I desember

Desember er den beste tiden på året for å kjøpe en ny eller brukt Mercedes. Dette er fordi bilforhandlere og selgere tilbyr mye lavere priser fordi de ønsker å oppfylle salgsmålene ved årsslutt. De fleste nye Mercedes-modeller rulles også ut om våren eller høsten.

På mandager

Når det gjelder ukedager, er mandager den beste tiden å kjøpe en Mercedes på. Det er mer sannsynlig at bilselgere og forhandlere lytter til deg. Derfor kan du forhandle og få en fantastisk avtale. Men i helgene er de veldig opptatt, og de tilbyr kanskje ikke en god rabatt.

På slutten av måneden

Shopping for drømmen din Benz vil være litt billigere i slutten av måneden enn i begynnelsen. Forhandlere vil jobbe for å nå sine månedlige mål, og det er derfor de vil gi deg en bedre rabatt.

Ved starten av året

Hvis bilforhandleren ikke oppfyller salgsmålet i november og desember, kan de forlenge tilbudet frem til starten av året. Dette varer vanligvis fra 1. til 4. Så hvis du gikk glipp av gode tilbud på Mercedes i slutten av året, har du fortsatt en sjanse i begynnelsen av januar.

  Er Mercedes komfortabel?

Mai måned

Mai måned sammenfaller med Memorial Day helgen. Det er mange kampanjer som tilbys denne helgen, og mange Mercedes-forhandlere gir også insentiver. Det er også et godt tidspunkt å kjøpe en Mercedes SUV fordi du vil være kjent med bilen før det dårlige været kommer tilbake.

November måned

Bortsett fra desember, november er en annen flott tid å kjøpe en ny eller brukt Mercedes bil. Dette er den største shoppingferien, da den sammenfaller med Black Friday. Forhandlere gir de beste tilbudene ettersom folk er i en forbruksgalskap.

I tillegg forbereder mange Mercedes-forhandlere seg på utrullingen av nye Mercedes-modeller, så de streber etter å rydde ut de gamle modellene. Derfor vil du få gode tilbud i oktober og november måned. Likevel bør du holde deg borte fra SUVer og crossovers på dette tidspunktet, da de er etterspurt.

På slutten av hvert kvartal

Hvis du ikke vil vente frem til slutten av året for å få de beste tilbudene på Mercedes-Benz, bør du kjøpe i løpet av slutten av en av de tre andre kvartalene i året. Mange bilforhandlere og selgere jobber med mål. Derfor har de en tendens til å tilby kvartalsvise rabatter. Slutten av hvert kvartal er i månedene mars, juni, september og desember.

Vent noen måneder etter lanseringen av en ny bilmodell

Produsenter kommer alltid med nye bilmodeller hvert år. Hvis du er interessert i en bestemt bilmodell, men ikke har råd til det, kan du vente på utrullingen av den nye bilmodellen før du kjøper den. På dette tidspunktet vil det være mindre buzz om den forrige modellen, og prisen vil falle litt.

  Trenger Mercedes spesialolje?

Når du er klar

Totalt sett er den beste tiden å kjøpe en bil når du er klar. Du trenger ikke å ta et lån eller kjøpe en bil du ikke vil ha på grunn av en god avtale. Kjøp en bil når du er klar, slik at du kan gå bort med bilen til drømmene dine og ikke bare på grunn av rabatt.

Vanlige spørsmål om når du skal kjøpe en ny bil

Hva er den verste tiden å kjøpe en Mercedes?

Den verste tiden å kjøpe en Mercedes er tidlig i måneden eller i slutten av uken, for eksempel fredag eller lørdag. Bilforhandlere har ikke noe press for å gi gode tilbud tidlig i måneden eller i helgene når de er veldig opptatt.

Hva er den beste tiden å kjøpe en ny Mercedes-Benz?

Den beste tiden å kjøpe en ny Mercedes-Benz er på slutten av året eller tidlig på året. Dette er fordi mange bilforhandlere og selgere streber etter å nå sine mål på dette tidspunktet. Tilbudet strekker seg vanligvis inn i tidlig nyttår (1. til 4. januar) hvis de ikke oppfyller salgsmålene sine i desember.

Hva er den beste tiden å kjøpe en brukt Mercedes-Benz?

Hvis du leter etter en brukt Mercedes til en eksepsjonell pris, kan du vurdere å kjøpe bilen din i mars eller september. Siden disse månedene er toppsalget av nye biler, vil forhandlere ha mange brukte biler å selge. Som et resultat kan du enkelt forhandle med forhandlere og finne drømmebilen din til en litt lavere pris.

  Hvilken Mercedes-motor høres ut som en Pagani?

Hva er den beste dagen i uken for å kjøpe en bil?

Bilforhandlere eller bilselgere kan ha forskjellige priser på forskjellige ukedager. Men siden forhandleren ikke vet hva du kan forvente i løpet av uken, tilbys de beste tilbudene på mandager. Derfor, hvis du ønsker å få det beste tilbudet på den nye bilen din, er mandag den beste dagen å forhandle.

Hva er den verste måneden å kjøpe en Mercedes?

Februar måned er den verste tiden å kjøpe en ny Mercedes-Benz. Ifølge MSRP har februar den minste rabatten på rundt 5,7%. Dessuten er salget veldig tregt i løpet av denne tiden, noe som også bidrar til den lille rabatten som tilbys.

Gjør din forskning og kjøp når du er forberedt

Den beste tiden å kjøpe en Mercedes er når du er klar og ikke trenger å vente på rabatt eller tilbud. Mercedes biler er ikke billig, og du bør kjøpe en når du faktisk er klar til å gjøre det. Hvis du vil ha rabatt eller få gode tilbud, bør du kjøpe bilen din i desember eller begynnelsen av januar.

Folk som leter etter de beste tilbudene på brukte Mercedes-biler, bør vente til mars eller september for å få de beste tilbudene. Å vente på biltilbud betyr imidlertid å ha færre bilvalg. Du må også videreføre nyere bilmodeller, da de vanligvis ikke har rabatter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter