Hva er den billigste måten å sende bilen min på?

Hvis du vil sende bilen din fra ett sted til det andre, handler det ikke bare om å velge den billigste. Som med alle ting i livet, er det du betaler for det du får. Og dette er spesielt viktig hvis du transporterer en bil med høyverdi.

Det er mange forskjellige måter å transportere en bil på, du kan sende  den på en lukket eller åpnet transportør, du kan leie en sjåfør, eller be en venn / familiemedlem om en tjeneste. I noen tilfeller kan du til og med haike bilen eller transportere den med båt  eller fly.

Den billigste og sannsynligvis den sikreste metoden for biltransport er en åpnet bilbærer, da det vanligvis koster mye mindre sammenlignet med enn  lukket transportør, og det er mange av disse om. Å ansette et dedikerttran-portselskapmed utpekte terminaler i nærheten av ditt område er sannsynligvis den beste måten å transportere bilen din på.

Du bør også spørre dine familiemedlemmer og venner om de kan  transportere bilen for deg hvis de reiser i samme retning. Uansett hva du velger, just sørg forå få mange tilbud fra forskjellige selskaper og sørge for at bilen din er klar for transport.

Åpen transportørtransport

Sannsynligvis er den vanligste metoden for biltransport gjennom et utendørs-flyselskap. Open-air carriershar mange fordeler og ulemper sammenlignet med en vedlagt transportør, og å velge en av disse to er svært avhengig av den aktuelle bilen og reiseavstanden.

Åpne transportører er lett tilgjengelige, og det er mange forskjellige selskaper der ute som tilbyr denne typen tjenester. En typisk moderne bilfører kan vanligvis ta opptil 12 biler på 2 nivåer som er trygt festet for lengre avstander.

  Er undervogn behandling verdt det på en ny bil

E-transportøreneer relativt billige sammenlignet med en vedlagt, men de tilbyr også mange ulemper. En åpenbar ulempe er  et faktum at bilen er utsatt for elementene gjennom hele turen, hvis turen er lang, ser du sannsynligvis på en skitten bil ved slutten av den.

Videre, ettersom denne typen transportører bærer mange biler, kan de også ofte gå av rute og laste / losse flere biler. Dette betyr at leveringsdatoen ofte skyves tilbake, og dette er et stort problem hvis du ikke kan vente en ekstra dag eller to om nødvendig.

Lukkede transportører

Du skulle tro at de fleste fraktjobber utføres ved hjelp av en vedlagt transportør, da denne typen transportører er langt sikrere.  Men deternesten aldri tilfelle, da denne typen transportører kan koste $ 0.25 – $ 0-50 / per kilometer mer sammenlignet med en åpnet transportør.

Dette er mest fordi disse typer transportører er utstyrt for å transportere 1 til 3 eller noen ganger til og med 5-6 biler maks. Dette betyr at hvis du velger en enkelt bilbærer, er det du som betaler for hele prosessen, hvis du velger en 3 bilbærer, deles kostnadene mellom multipler parter.

Men denne typen transportører gir mer mening hvis du transporterer en svært verdifull luksus eller klassisk bil. Duvil vel ikkeatFerrarien eller Porsche skal bli eksponert på hvert eneste hvilestopp på motorveien nå? En annen åpenbar fordel med en vedlagt transportør er det faktum at denne typen transportører vanligvis kommer i tide.

Sikkerhetsmessig er en lukket transportør mye bedre sammenlignet med en vanlig åpnet transportør, da den beskytter bilen din mer effektivt, og ingen trenger engang å vite at bilen som transporteres faktisk er en høyverdiluksus eller klassisk bil.

  Beste bil for nattkjøring

Andre måter å sende bilen på

Det er også noen forskjellige måter man kan flytte en bil fra en destinasjon til den andre, for eksempel haiking eller leie en sjåfør. Det er også noen individer der ute som viloverførebilen din på en  en-bil  trailer når som helst, hvor som helst, men denne typen flyttetjenester  er vanligvis de dyreste.

Du kan også leie en sjåfør hvis avstanden ikke er for langt, og du trenger bilen din så fort som mulig. Eller du kan be en venn av et familiemedlem om å flytte bilen for deg hvis de begge reiser i samme retning.

Det er mange forskjellige måter å flytte en bil på, og du bør være godt klar over alle fordelene og ulempene ved hver. Prøv å få så mange tilbud som mulig, og du bør alltid se etter legitime kundeanmeldelser før du overlater bilen din til noen.

Delen Vanlige spørsmål

Hvor mye koster det å sende en bil?

Prisene på bilfrakt varierer drastisk avhengig av størrelsen og enda viktigere vekten på kjøretøyet ditt, da tyngre biler har en tendens til å koste mer. Det avhenger også av den aktuelle avstanden, da lengre reiser som strekker seg gjennom flere land alltid koster mer sammenlignet med interstate reiser.

Hvis du er planning å transportere en svært verdifull bil, rederiet må legge mer vekt på å holde bilen så sikker som mulig, noe som også driver prisen opp. Hvis du er planning å transportere bilen i løpet av sommeren, forventer å betale mye mer som etterspørselen etter sommeren flytting tjenester  er mye høyer.

  Hvordan dekke bilvinduer for å sove

Hva bør jeg gjøre før jeg sender bilen min?

Før du sender, må du kontrollere drivstoffnivået, da bilen ikke skal ha mer enn 1/4 av det maksimale drivstoffnivået. Tøm alltid bilen fra alle personlige eiendeler og alt annet som kan bli stjålet eller tiltrekke seg oppmerksomhet på hvilestopp, spesielt hvis du bruker en åpen transportør.

Gå videre og sjekk dekkene dine og sørg for at de er så oppblåst som anbefalt og i god stand. Du bør også sjekke bilens batteri, spesielt hvis bilen er av på en lang tur. Hvis du transporterer en EV, må du alltid sørge for at bilen er så fulladet som den kan være.

Bør jeg transportere bilen min, eller bør jeg leie en?

Hvis du skal på ferie, kan du også bare leie bil uten behov for kostbare flyttetjenester. Det koster mye mindre å bare leie en anstendig bil enn hva det koster å sende en bil fra ett land til et annet.

Dette er spesielt hvis turen er relativt kort i varighet. Men mange bilentusiaster og superbileiere liker å kjøre bilene sine om sommeren, og de er ikke så sannsynlig å leie ut en Nissan Altima i Monaco eller Saint-Tropez.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter