Hva er den billigste Porsche?

Det er ikke noe som heter en billig Porsche, men det er heller ikke noe som heter en billig Rolex. Når det er sagt, er prisene relative, ogi  Porsche-verdenen er det et par modeller som koster betydelig mindre enn resten av oppstillingen.

Den billigste veien inn i Porsche eierskap er Porsche Macan kompakt SUV. Macan er billigere  enn de fleste Porsche-modeller, men det tilbyr fortsatt en ekte Porsche-opplevelse. Macan er den mest dynamisk dyktige kompakte SUV på markedet.

Hvis du har lyst på en ekte sportsbil, er Porsche 718 Boxster den billigste sportsbilen Porsche for tiden tilbyr. Boxster er enmid-engined  bak-hjulet  stasjonen  racer, og en anstendig mengde Porsche kunder anser Boxster / Cayman platfellerm morsommere å kjøre enn 911.

Men du kan alltid gå brukt, og i det brukte markedet er det mange forskjellige alternativer å velge mellom. Og hvis du vurderer langsiktig Porsche pålitelighet og verdi oppbevaring, Porsches er en fin måte å bruke dine hardtopptjentepenger.

Porsche Macan – Den billigste Porsche

Inngangsnivået Porsche Macan handler for omtrent $ 53k, og for en slik pris får du en turboladet 4-sylindret motor med 248hp og 370 NM dreiemoment. Standardutstyr er ganske lite, men du får en 10,9-tommers infotainmentskjerm, Wifi, Bluetooth, 10-høyttaler surroundlyd  og LED-frontlykter.

Det anbefales på det sterkeste at du går for Premium-pakken som innebærer oppvarmede for- og bakseter, en oppgradert surroundlyd, adaptive frontlykter  og automatisk dimming av speil. Hvis du vil ha en sporty opplevelse, bør du også få Porsche Sport Chrono-pakken.

Går lenger opp i området, $ 61k gir deg Porsche Macan S, og ytterligere $10k gir deg den flotteste Porsche Macan GTS. Helt øverst i serien sitter Macan Turbo, men Turbo koster så mye som $ 83k, noe som er mye penger for en kompakt SUV.

  Hvorfor er brukte Porscher så billige

Det beste valget av gjengen vil sannsynligvis være Macan S, da den tilbyr en litt detuned V6-motor som også finnes i GTS og Turbo. Ekstra utstyr er kostbart, men nødvendig hvis du vilselge Macan påbruktmarkedet.

Porsche 718 Boxster – Billigste Porsche sportsbil

Man kan hevde at Macan ikke er en ekte Porsche, en ekte Porsche bør bare være en sportsbil og ikke en SUV. Selv om det kan være sant til en viss grad, lever vi i en tid der SUV-salg dominerer markedet, og Macan er noe av en hevet-opp varm hatchback.

Men hvis du er fast bestemt på å gå gjennom Porsche sportsbilavdeling, tilbyr Boxster / Cayman-modellene ganske mye verdi. Forskjellen er at Cayman er en kupé, og Boxster er en kabriolet, og de  resterende  forskjellene mellom de to er for det meste knyttet til det.

Basisprisen på inngangsnivået Boxster 718 er $ 64k, men prisene går opp til $ 102k for den begrensede 25-årsjubileumsutgaven. Sannsynligvis det beste valget av gjengen er Porsche 718 Boxster GTS da den tilbyr en naturlig aspirert leilighet-seks funnet ieldre 911-modeller.

GTS koster $ 90 000, noe som er mye penger, men noen anser GTS som en av de beste Porsche  sportsbilene det siste tiåret. Når det er sagt, er den mest dynamisk dyktige Boxster-modellen der ute Boxster Spyder, men det koster $ 100k.

  Ruf vs. Porsche - Hva er forskjellen?

Kjøper en brukt Porsche – den billigste veien inn i Porsche-eierskap

Det er vanskelig å rettferdiggjøre å betale så mye som $ 100 000 for en Porsche Boxster. Tross alt er det bare en Boxster og ikke en 911. Og det er spesielt, så hvis du vurderer at du kan få en fullblåst Porsche 911 for så lite som $ 10-15k hvis du selvfølgelig liker 996-generasjonen.

Hvis du vil ha en 911, men ikke vil bruke en ublu sum penger, bør du sjekke ut 997.2 og 991-generasjonen. Du kan få en anstendig 997 911 for så lite som $ 40k, og en anstendig 991 Carrera kan sette deg tilbake for rundt $ 65-75k avhengig av modellår og kjørelengde.

Den nyeste 992 generasjon Carrera kanen gang bli funnet hovering over $ 100k som er en god pris for en relativt ny bil. En Porsche 911 GT3 kosterså lite som $ 100k for de minst attraktive 991-modellene, og de beste eksemplene på 991 GT3 går opp til $ 150k.

Uansett hva du velger, sørg for å kryss-shoppe så mye som mulig og prøve å undersøke inn og ut av Porsche eierskap. Det er verdt å nevne at du ikke bør strekke budsjettet for mye fordi Porsches koster mye penger å vedlikeholde.

Delen Vanlige spørsmål

Er det verdt å kjøpe en Porsche?

Porsches er ikke billige, og det er den definitive sannheten. Men hvis du er ute etter sportsbilopplevelse, og du setter pris på sofistikerte tekniske løsninger, ender Porsches opp med å være ikke så dyrt likevel.

  Er en Porsche Boxster bra for daglig kjøring?

Slike biler er emosjonelle kjøp så mye som de er rasjonelle kjøps, og du er den som har kommandoen over hva du vil, men du kan ikke velge hva du liker. Når det er sagt, er Porsches virkelig verdt pengene hvis du vil ha det en Porsche tilbyr.

Bør jeg kjøpe en Boxster Spyder eller en brukt 911 GT3?

Tatt i betraktning dagens markedspriser, er disse to modellene priset noe på samme måte. Man skulle tro at disse to er ganske like, men de er ikke. En 911 kjører  annerledes, hovedsakelig på grunn av den bakre motorkonfigurasjonen.

Å kjøpe en splitter ny Porsche er en opplevelse man bør gå gjennom minst en gang i livet. Men det er vanskelig å argumentere mot en GT3, da det uten tvil er den beste Porsche-modellen som noen gang er bygget.

 Hva er de dyreste Porsche-modellene?

I løpet av det siste tiåret har Porsche bygget bare en enkelt hyperbil, og det er 917 Spyder. 917 Spyder koster minst mer enn $ 800 000, og det er den dyreste Porsche-modellen  som selges fra nye.

Men hvis vi går tilbake i tid, den dyreste Porsche noensinne solgt på en auksjon var en Le Mans racing Porsche 917K som solgte for en eye-watering 14 millioner dollar for et par år siden.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter