Hva er den mest pålitelige BMW-modellen?

BMW har gjort et navn for seg selv når det gjelder ytelse og kjøreglede. På den annen side er det et merke som også er beryktet for sine dyre reparasjonskostnader og konstante sammenbrudd. Heldigvis er det BMW-modeller som passer mellom disse to stereotypiene og ikke bare leverer god ytelse og en hyggelig kjøreopplevelse, men er også pålitelige.

De mest pålitelige BMW-modellene inkluderer E36 fra 1990- og E46 fra 1997-2006, hvis materialer og skuddsikre motorer varer lenger enn mange nye kjøretøy i dag. F30 er en av de mer pålitelige nyere modellene.

Hva er de mest pålitelige BMW-modellene?

Totalt sett har de mest pålitelige og bestselgende BMWs vært BMW 3-serien gjennom årene. Den selger godt på grunn av påliteligheten og brede motoralternativer. Her er noen av de spesifikke pålitelige modellene BMW har gitt ut.

BMW E36 (1990 – 2000)

E36 fra 1990 til 2000 inneholdt svært få elektronikk som kunne fungere feil og eiere, overraskende nok, rapporterte sjelden kjølevæskeproblemer sammenlignet med andre BMW-modeller.

BMW 3-serien biler produsert i løpet av denne tidsperioden har blitt merket som å ha skuddsikre motorer siden noen av bilene har blitt kjørt i mer enn 400,000 miles og kjører fortsatt i dag. Selvfølgelig var disse og er fortsatt ordentlig vedlikeholdt med forsiktighet.

Ikke bare er denne eldre modellen stort sett den mest pålitelige BMW, men det er også billig og en god bil å starte BMW-eventyret ditt med. Å ha en god følelse av hva en ekte BMW egentlig er, før du investerer i en nyere modell er en god idé. Denne gammeldagse skjønnheten kan gjøre det for deg, og mer.

BMW E46 (1997 – 2006)

Denne eldre BMW 3-serien modellen regnes som en av de mest pålitelige BMW biler noensinne laget. Mange av disse 3-seriene (E46) ble produsert, så det er ikke så vanskelig å finne en godt vedlikeholdt brukt.

  Mest pålitelige europeiske biler gjennom tidene

Kroppen til denne modellen, omtrent som E36, utvikler nesten aldri noen squeaks eller rust og forblir solid. Håndteringen svikter aldri, og motoren leverer en jevn og kraftig ytelse selv etter å ha nådd milgrensene.

BMW F30 (2011 – 2019)

Ikke mye tid har gått siden disse ble utgitt, men så langt har de vist seg å være pålitelige og gode allround BMWs og en god etterfølger til E46 og E36.

2011 BMW F30 modeller er gjennomgått som svært pålitelige biler som sjelden bryte ned. Bare fordi F30 har gode pålitelighetsvurderinger, betyr det imidlertid ikke at du bør forvente mindre service og færre reparasjonskostnader. Disse ytelsesdyrene er ingen Toyota eller Honda, og vil fortsatt koste deg mye å vedlikeholde og kjøre.

Du bør også huske på at pålitelighetssammenligningen er gjort i forhold til andre BMW-modeller og ikke til andre bilmerker. De fleste BMW-modeller, bortsett fra 1990-2006 E36 og E46 3-serien modeller, er ikke veldig pålitelig og mye dyrere å eie sammenlignet med andre luksus sedans.

BMW E90 (2006 – 2011)

BMW E90 har mindre høytrykks drivstoff system problemer og en tvilling turbolader feil, men bortsett fra det, det ikke utgjør noen alvorlige problemer eller drivlinje problemer. Dette setter den inn på det siste stedet på listen, men den kommer fortsatt på listen.

Det er mye mer pålitelig enn de fleste andre unmentioned modeller som nyere X3 eller 2010 – 2017 BMW 5-serien eller noen M4-modeller som opplever krank hub feil med motorer ute av synkronisering.

Hvorfor er de fleste BMWs upålitelige?

Hvis en BMW hovedsakelig kjøres utenfor bytrafikken og vedlikeholdes og vedlikeholdes på riktig måte, kan den kjøre enda lenger enn 200 000 miles. Men når den trenger reparasjoner, er alle BMW-deler dyre og lønnskostnadene har en tendens til å gå opp hvert år.

  Har BMW-er mange problemer?

Nyere BMW-modeller er fylt med luksuselektronikk som enkelt fungerer som den skal, og som øker reparasjonskostnadene til himmelen.

I tillegg kan mindre mekaniske problemer koste mye å reparere siden deler og arbeidskraft er veldig dyre. Kjølevæske systemfeil er noe andre BMW-eiere konsekvent rapporterer om. BMWs, heldigvis, opplever sjelden drivlinjeproblemer.

Hvis BMW-sjåfører hopper over vedlikeholdsplanen eller betjener bilene sine halvveis, kan de faktisk lide av mye høyere eierkostnader. I motsetning til en Honda eller en Toyota, krever en BMW veldig punktlig servicetid.

Bytt BMWs olje med en gang når tiden kommer og ikke utsette den. Unngå problemer med å gjøre dem sammensatte over tid, og ender opp med å koste deg mye mer enn du prøvde å spare ved å unngå service i utgangspunktet.

Heldigvis er det noen modeller som ikke bryter så ofte som andre og krever mindre ekspertvedlikehold.

Hvordan oppdage en pålitelig brukt BMW

I motsetning til populær tro, kan det være en god ide å kjøpe en brukt BMW. Hvis du ønsker å oppleve gleden av å drive merkevaren og ønsker å gjøre det med rabatt, har BMWs en tendens til å miste mye av sin opprinnelige pris rett etter kjøpet.

Sørg for å følge disse tipsene når du leter etter en god brukt BMW.

  1. Sørg for å velge en pålitelig BMW-modell før du ser etter en brukt.
  2. Forhåndsbetale en sertifisert mekaniker for å se på bilen med deg og inspisere den nøye for aggressiv kjøring og mulige problemer som kan oppstå i fremtiden.
  3. Unngå å kjøpe fra bilforhandlere.
  4. Spør eieren hvorfor de selger. Hvor ofte har de betjent bilen? Har det brutt sammen før? Hvis du fanger dem i en løgn, uansett hva det er, er sjansen stor for at de har løyet om andre ting også.
  5. Hopp inn for en prøvekjøring før du kjøper. Løp vekk fra unaturlige motorlyder og oljelekkasjer.
  Er undervogn behandling verdt det på en BMW

Spørsmål og svar om vedlikehold av en BMW

Hvor lenge varer BMW-biler?

De fleste BMWs kjøres til de når 120 000 miles, selv om noen modeller som E36 og E46 har blitt kjørt helt forbi 300,000 og til og med 400,000 miles. Selvfølgelig krever det ganske høyt vedlikehold, så vel som hyppige mekaniske inspeksjoner.

Når begynner de fleste BMW-modeller å ha problemer?

Hvis en BMW vedlikeholdes riktig, kan de fleste BMWs kjøres i rundt 80,000 miles før du opplever et alvorlig problem. Det ville oftest være et mislykket kjølevæskesystem. Den består av flere deler, og hver har en tendens til å bryte ved forskjellige anledninger.

Hvor dyre er BMWs å vedlikeholde?

Sammenlignet med andre bilmerker, BMWs er den dyreste å vedlikeholde, sammen med noen få andre luksus sedans. Det er anslått at eierskapet til en BMW, bortsett fra kjøpesummen, utgjør rundt $ 18,000 XNUMX i 10 år.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter