Hva er den største BMW SUV?

Den største SUV som BMW produserer er X7. De nyere X7s koster minst $ 100,000 og kommer i sporty motoralternativer som 4.4-liters V8, noe som får det til å føles som et sportskjøretøy. X7 har nok plass til tre seterader og kan bære opptil 7 passasjerer når den tredje raden med seter utfoldes.

The BMW X7

Å komme inn i en BMW X7 sier virkelig noe om deg. Det snakker stil, rikdom og luksus som få kjøretøy der ute gjør. Dette statussymbolet konkurrerer med Mercedes GLS, Audi Q7 og andre avanserte luksus-SUVer uten å svette. X7 kommer i en firehjuls xDrive og tilbyr både diesel- og bensinmotorer.

X7 er ganske stor, men den har mye kraft til å kompensere for vekten, noe som gjør den ekstremt balansert på veien. Her er spesifikasjonene:

  • Lengde: 5,15 meter
  • Bredde: 2 meter
  • Høyde: 1,8 meter
  • Vekt: 2460 kilo

X7 er flaggskipet til BMW SUV produksjon. Det får alle innovasjoner og splitter nye tech funksjoner rett etter BMW 8-serien gjør. Med en raffinert interiørkvalitet og en veldig, veldig lang liste over funksjoner, styrer denne luksuriøse SUV ikke unna BMW-merket og bringer også inn uhyrlig ytelse for en tung tur.

2021 xDrive40i X7 starter på rundt $ 75,000 XNUMX for standardmodellen. Dette er et relativt lavt tall for en high-end luksus SUV, men når du legger til en større motor og noen ekstra funksjoner, vil du enkelt bruke rundt $ 120,000 for din nye mellomtone BMW. For en avansert modell som Alpina XB7 2021 starter prisen rundt $ 140,000 XNUMX.

  Hva er den beste Mercedes SUV å kjøpe?

X7-motor, hastighet og girkasse

Det er 4 bensinmotorer tilgjengelig for X7 luksus SUV. Rekkevidden starter med X7 xDrive40i, som er en 335-hestekrefter l-6 3-liters motor som når 62 miles per time på bare 5,8 sekunder. Dette er den tregeste bensinmotoren.

Den raskeste fra bensinmotorene og totalt sett er Alpina XB7, som ble sendt i 2020 og øker med de vanvittige 613 hestekreftene og en 4,4 L V8 twin-turbo-motor som når fra 0 til 62 miles i timen på bare 4,2 sekunder.

Når det gjelder dieselmotorene, er det 3 modeller som spenner fra X7 xDrive30d med 261 hestekrefter og en 3-liters motor til X7 M50d, et 394-hestekrefter dyr som når 62 miles på 5,4 sekunder.

Alle motorvariasjoner er veldig stille når du vil at de skal være, og kan lage aggressive lyder hvis du er i humør til å være en slem sjåfør. Motoren er veldig responsiv, selv ved de laveste RPMene. Turboladeren sparker inn rundt 2000 o/min.

Alle motorene er paret med en automatisk åtte-trinns girkasse. Overføringen er rask og jevn og lar deg ta manuell kontroll om nødvendig. Padlene for manuelle girskift er plassert bak rattet og er ganske komfortable.

Interiør og funksjoner av BMW X7

2021-modellene har endelig løst problemet med ingen Android Auto. Inntil dette tidspunktet måtte du være en iPhone-bruker for å dra nytte av Apple CarPlay.

  Hvilken er den glatteste ridning Mercedes SUV?

X7 er laget med Vernasca-skinn, og er tilgjengelig i «Design Pure Excellence» og M Sport trims. Interiøret er rikelig og gir god plass til både passasjerer i forsetene, i baksetene og i tredje rad.

Den standard utstyrte modellen kommer inn med fire-sone klimakontroll, en iDrive 7.0, trådløs lading, USB, oppvarmede tre-rads seter, autonom cruisekontroll og et kollisjonsdeteksjonssystem. Andre nyttige implementeringer er bremseintervensjonen samt en kjørefeltsadvarsel.

Valgfrie pakker inkluderer avkjølte eller oppvarmede koppholdere, LED-lys eller laserlykter, panorama takluke, terrengkjøringsmodus og trekkraftkontrollsystemer.

Det selvnivellerende luftfjæringssystemet er ansvarlig for alles komfort under lengre og raskere turer. Det avanserte systemet senker automatisk kjøretøyet med 0,8 tommer i hastigheter som er høyere enn 130 kilometer i timen, for å optimalisere aerodynamikken.

BMW X7 Sikkerhetsfunksjoner

Bortsett fra den nevnte kjørefelt avgang advarsel, bremse intervensjoner og kollisjon deteksjon systemer, BMW X7 bringer funksjoner som stabilitetskontroll, front-impact kollisjonsputer, overhead kollisjonsputer, kneet kollisjonsputer, og sidekollisjonsputer. Kollisjonsputer stort sett overalt. Du er så trygg som det blir i X7.

Ved kollisjon strammes forkjøpene på sikkerhetsbeltene automatisk for å plassere passasjeren i en tryggest mulig posisjon under en kollisjon. Blokkeringsfrie bremser eller ABS er også tilgjengelige og sense når du bruker ekstrem bremsing og øker X7s evne til å dreie mens du bremser.

Andre ting å vite om BMW SUVer

Hva er forskjellen mellom BMW X5 og X7?

Hovedforskjellen mellom de to BMW luksus SUVer er størrelsen. X7 har mer lasteplass siden den er lengre og høyere enn X5. De to BMW SUVene kommer med de samme motoralternativene å velge mellom. Ditt generelle valg avhenger av dine preferanser. X7 er litt mer luksuriøs og rikelig, men kommer til en høyere pris.

  Beste SUV-er for en første bil

Hvilken BMW SUV er den raskeste?

X3 M40i, X4 M40i, X5 xDrive50i og X6 xDrive50i strekker seg alle fra 0 til 62 miles per time på 4,6 sekunder. Alpina XB7 2021, derimot, kan nå 102 miles i timen på bare 4.2 sekunder, takket være sine 600-pluss hestekrefter under panseret. Så, vi kan merke BMW X7 den raskeste BMW SUV.

Hvilken er den billigste BMW SUV du kan kjøpe?

Den billigste BMW SUV du kan kjøpe er 2020s BMW X2, som starter på en overraskende $ 37,000. Selvfølgelig er dette standardmodellen med begrensede funksjoner og en low-end motor, men det er fortsatt en luksuriøs SUV som imponerer med både utseende og ytelse.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter