Hva er galt med en Porsche Boxster?

I virkeligheten, knapt noe. Men det avhenger imidlertid av perspektivet ditt. Noen tror at en Porsche Boxster er en kvinnelig Porsche, andre mener at en Porsche Boxster er en frisørbil.

Rundt 911 eiere mener at en Boxster er en fattig mann 911, noen Cayman eiere mener at en Boxster er en Cayman  for å vise frem formål. Knapt noen av disse har faktisk noen mening, men en stereotype er en stereotype, og du kan aldri leve et stereotypefritt liv.

Det som er sikkert er det faktum at Porsche Boxster kan koste oppover $ 100 000 i disse dager, og at det er en enormt dyktig 2-seters sportsbil med gode pålitelighetsresultater. MedPorsches  får du vanligvis det du betaler for, og Boxster er ikke annerledes.

Alle disse stereo-typene er for det meste forbundet med folk som ikke har erfaring med å kjøre en Boxster. Når de til slutt opplever en høyere-slutt Boxster-modell, endrer stort sett alle tankene sine, selv de salte 911-eierne  gjørdet .

Porsche Boxster koster

Den nyeste Porsche Boxster Spyder koster oppover $ 100k. Hvis du velger en velutstyrt bil, kan prisen gå opp til $ 120k, noe som ganske  enkelt ikke gir mening ved første øyekast. Hvorfor vil du betale $ 120k for en Boxster hvis du kan kjøpe en 911, eller til og med en Lambo, eller en Ferrari til en slik pris?

En 911 991 GT3 kan kjøpes for så lite som $ 100k. GT3 er større, raskere, bedre håndtering,  og mer ikonisk enn en Boxster Spyder er. GT3 bruker en sonorøs flat-6 motor som i utgangspunktet er den samme som den som finnes i 992 GT3.

  Er en brukt Porsche Cayenne pålitelig?

Boxster Spyder bruker en flat-6 fra en mer vanlig 911-modell. Boxster er tregere, uten tvil mindre ønskelig, og definitivt mindre populær. Men likevel er en Boxster Spyder en annen historie.

Takket være denmidtmotoriserte  konfigurasjonen tilbyr Boxster en helt annen kjøreopplevelse. Du har også muligheten til ovenfra og ned kjøring, og det er ingen konvertibel GT3.

Porsche Boxster er en »chick» eller en »hair-dressers» bil

En ganske konsistent kritikk av Boxster-modellen er den som er knyttet til bilbetegnelsen »chick’. Noen tror at den kompakte størrelsen, og 4-sylindredemotorer  er  built  for kvinner, spesielt hvis du vurderer at selv en  toppleder  Panamera-motor er dobbelt så stor som Boxster-motoren.

Og det kompakte stilige sportsbilsegmentet, inkludert Audi TT, Porsche Boxster, Mazda Miata, BMWZ4  og Mercedes SLC / SLK,  er noe av en frisørkopp med te. Alle disse stereotypiene er ganske gamle, og i dag er de like relevante som alltid.

Men dette kommer for det meste fra folk som ikke har hatt den riktige Boxster-opplevelsen fordi disse bilene er ekstremt morsomme å kjøre, og en haug med online bilentusiastsider roser en haug med GTS- og Boxster Spyder-modeller.

Du må oppleve en Boxster hvis du virkelig tror at disse er sanne. Boxsters  er ganske lette, og de trenger ikke en V8  som  en Panamera gjør. En Panamera er mye tyngre enn en Boxster,  så forholdet mellom kraft og vekt er ganske sammenlignbart, selv om håndteringen ikke er det.

  Hvilken er bedre, Porsche Boxster eller Cayman?

Porsche Boxster mot Porsche Cayman

Mange tror også at det knapt er noen grunn til å velge en Boxster i stedet for en Cayman. Porsche Cayman er billigere, har bedre verdi, er mer praktisk, og uten tvil mer atletisk og morsommere å kjøre.

Selv om disse kan være sanne til en viss grad, er forskjellene slanke til ingen bortsett fra praktisk faktor. Cayman-modeller tilbyr vanligvis omtrent 5-20hp mer enn en sammenlignbar Boxster-modell, men dette er bare inkrementelle økninger som egentlig ikke er så merkbare.

Verdimessig er de ikke de samme, men forskjellene er også så slanke at de ikke er verdt å nevne. Men det som er verdt å nevne er det faktum at du kan nyte en ovenfra og ned-opplevelse med en Boxster, og Cayman er en streng kupé.

I nesten alle henseender er Cayman- og Boxster-modellene de samme, forskjellene mellom de to er så små at det ikke er grunn til at noen skal tro at den ene er drastisk bedre enn den andre.

Delen Vanlige spørsmål

Er Porsche Boxster verdt prisen?

718 Boxster prisene varierer fra $ 60k-100k. For en slik pris får du en unik ureplisert  kjøreopplevelse som ikke kan oppnås med noen annen bil som for tiden er til salgs.

Mange bilentusiaster tror at de besteBoxsterSpyder-modellene er altfor dyre, at en GT3 er et bedre alternativ på $ 100-120k. Og kanskje det er det, men Boxster  Sypder  mister ingen verdi, tvert imot, Boxster Spyder koster mer etter hvert som tiden går.

Så åpenbart er prisen godt berettiget, selv om den er ganske  oppblåst. Men markedet gjør det markedet ønsker, og det er stor interesse for    disse bilene.

  Hva er det beste året Porsche Boxster å kjøpe?

Hva er bra med en Porsche Boxster?

Det er mye lettere å svare på dette spørsmålet fordi en Porsche Boxster tilbyr en komplettunik opplevelse. En 2-seters konvertibel midtmotorisert  sportsbil som gir stor pålitelighet og håndtering karakteristikkics.

Det er vanskelig å gå galt med en Boxster for å være nøyaktig. Hvis du kjøper en av de mer begrensede, høyere-sluttmodellene, vil du heller ikke miste noen verdi overhodet. Så  det er bokstavelig talt ikke noe virkelig dårlig med Cayman / Boxster-plattformen. De er virkelig fantastiske biler.

Øker Porsche Boxster i verdi?

Hvis en bil inngriperenverdi i verdi, betyr det at den aktuelle bilen er ganske spesiell. Og  å utvikle en slik bil er ganske vanskelig. Men noen Boxster-modeller øker absolutt i verdi, og noen av dem er bestemt til å bli fremtidige klassikere.

Boxster Spyder og noen GTS-modeller, og kanskje noen få jubileumsmodeller i begrenset opplag ser en jevn verdiøkning, og denne økningen vil sannsynligvis fortsette etter hvert som tiden går. Porsche Boxsters  blir anerkjent av 911  samlere,  dette betyr bare en dyrere bil.

Det er verdt å nevne at en vanlig Boxster-modell sannsynligvis ikke kommer til å øke i verdi, bare de mer begrensede utgavene  vil.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter