Hvilke biler er enkle for eldre å komme seg inn og ut av?

Det er ingen vanlige biler eller merker der ute som er spesielt designet for eldre. Men  mange bilprodusenter prøver å tilby et bredt utvalg av biler til alle slags formål, og mellom et så stort utvalg av biler der ute, er en betydelig del av dem godt egnet for eldre sjåfører.

En bil for en senior må være enkel å kjøre, lett å se ut av, lett å komme inn og ut av,  og generelt praktisk, trygt  og rimelig. Selvfølgelig, hvis du har midler, er det alltid alternativet å kjøpe en Rolls Royce Cullinan, men 99% av folk der ute kan bare drømme om en Cullinan.

Bilsegment-klokt, det beste alternativet vil sannsynligvis være mindre SUVer, crossovers  og biler med mange seniorvennlige funksjoner. Mange mennesker har sine egne meninger om hvilken bil som er den som får, men objektivt sett er crossovers og SUVer veien å gå.

Og Kia Soul, Nissan Leaf, Subaru Forester, Honda CR-V, Toyota Highlander er alle gode alternativer. Hvis du vil ha et mer luksuriøst alternativ, kan du gå til Mercedes Benz GLC, AudiQ5  eller Volvo XC90.

 Kia Sjel

Kia er et merke som i det siste har laget mye støy med mange verdivennlige, gode-utseende, og passende utstyrte modeller. Og Kia Soul tilbyr en haug medseniorvennligefunksjoner som høyt plasserte seter, store vinduer, enkel inngang og utgang, og utmerket synlighet.

Soul tilbyr også en rekke nyttige sikkerhetsfunksjoner, og infotainmentsystemet er intuitivt og lett å lese. Hvis du parrer det med et relativt brautseendeeksteriør og interiør, virker Kia som et flott alternativ i denne priskategorien.

Nissan Blad

Nissan Leaf er enavNissans mest populære biler med seniorer, og deter lett åse hvorfor. Selv om Leaf er elbil, er det fornuftig å eie en elbil som senior, da de fleste eldre egentlig ikke gjør  noeannet enn relativt kortdaglig pendling.

  Hva er de beste SUV-ene for sikkerhet og pålitelighet?

Når det er sagt, er den 200kilometerlange rekkevidden Leaf tilbyr nok. Foruten den åpenbare fordelen med at ingen penger blir bortkastet på drivstoff, er Leaf lett å komme inn og ut av og er passende behagelig og lett å se ut av.

Subaru Skogvokter

Subaru Forester er for noen, den beste senior-vennlige bilpenger kan kjøpe akkurat nå. Og selv omdet kan værelitt strekk, kan ingen benekte at Forester tilbyr mange seniorvennligefunksjonerog alternativer.

Synligheten er klasseledende, og det samme er enkelheten i interiørkontrollene. Med en  hevet-opp kjøreposisjon, en jevn tur,  og enn  passende setehøyde, har Forester mange fordelaktige aspekter for en senior på jakt etter en rimelig SUV.

Honda CR-V

Honda CR-V har også alltid vært ansett som en flott bil for eldre. CR-V tilbyr en hevet drivende poerdetipå, utrolig bred åpning og relativt lette dører, og et utrolig romslig interiør og lasterom.

Gass kjørelengden for en SUV er relativt god og synligheten  er også over gjennomsnittet for dette segmentet. Alt dette gjør CR-V til et solid valg for alle, og spesielt en eldre sjåfør. CR-V er utrolig vanlig, og deter lett åse hvorfor.

Mercedes GLC

Mellom Audi, Mercedes og BMW er mercedes den som vanligvis lager de mest seniorvennlige bilene. Selv om Mercedes Benz E-klasse er den mest populære Mercedes-modellen med eldre, tilbyr GLC en bedre kjørestilling og en betydelig økning i synligheten.

GLC tilbyr også god byggekvalitet, kraftige motorer som relativt drivstoff-effektiv, og masse brukbare justeringer som skal kunne gjøre deg komfortabel uansett størrelse eller vekt. Hvis du parer det med klasseledende teknologi, virker GLC som et flott alternativ.

  Er parkeringsassistent verdt det?

Audi Q5

Hvis du ikke er en Mercedes type fyr, Audi Q5 kan passe deg bedre. Fordelene med Q5 er ganske lik Mercedes GLC, men hvor disse to er forskjellige er det faktum at Q5 er den beste rundt i denne klassen.

Q5 er mindre blingy og mer under radaren som kan være gunstig hvis du ikke er en oppmerksomhet-søker senior. I tillegg til dette er Q5 riktig størrelse, tilgjengelig med mange nyttige alternativer, og er også ganske pålitelig og lett å se ut av.

Volvo XC90

Sannsynligvis den beste senior-vennlige SUV på denne listen er Volvo XC90. XC90 tilbyr et modent designspråk, en perfekt hevet kjøreposisjon, bredeåpningsdører, plysj og smidige seter  som  kan justeres på mange forskjellige  måter.

Motorene er punchy,effektive  og pålitelige. Og i tillegg til alt dette er Volvo utrolig trygg, stille, avslappendeog enkel å kjøre. Infotainmentsystemet er intuitivt og lett å forstå,  og synligheten er også flott takket være en god gammel klassisk boxy SUV-form.

Delen Vanlige spørsmål

Kompakte SUVer i mellom- eller full størrelse for eldre?

Når du velger en SUV for en eldre sjåfør, må du informere deg selvom  hva bilen skal brukes til. En kompakt SUV bør gjøre susen for de fleste anledninger og er  høy  nok. Hvis personen trenger mye mer plass til familie eller hunder eller hva som helst, kan du gå for en mellomstor SUV.

Å velge en SUV i full størrelse for en senior er bare fornuftig hvis alle de 7 setene brukes ofte, og det kommer sannsynligvis aldri til å være tilfelle.

  Hva er de beste sportsbilene for sikkerhet og pålitelighet?

Beste SUV-er for eldre med disabiopplysteies?

Den beste bilen for en funksjonshemmet person er en som passer til alle behovene til den spesifikke personen. Men generelt er Honda Odyssey, Ford Escape, Mazda CX-9 noen av de mest populære choices i denne kategorien.

For slike formål alltid konsulteremed profesionals, og prøve å speide biler som er nærmest mulig match til en perfekt bil for den personen. Foruten bilene som er oppført i dette svaret, blir alle de nevnte bilene også noen ganger brukt til samme formål.

Bør jeg kjøpe brukt eller ny hvis jeg er senior?

Det kommer an på bilen du vil ha. I noen tilfeller  som finansiering, kan det være mer fornuftig å kjøpe en nyere bil. Hvis du planlegger å kjøpe bilen direkte, kan det å kjøpe en brukt bil være det mer fornuftige alternativet.

Uansett hva du ender opp med å velge, sørg for å kryss-shoppe så mye som mulig, da det er mange fristende alternativer som bare venter på å bli oppdaget. Brukte biler kan tilby deg mer for pengene dine, men du er vanligvis ikke dekket av noen form for garanti.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter