Hvilke Mercedes -modeller har 360 ° kameraer

For et par år siden introduserte Mercedes 360° kameraet, og siden da er et 360 ° kamera tilgjengelig for hver aldri kommersiell eller ikke-kommersiell Mercedes-modell  . Parkeringskameraet på 360° leveres som en del av parkeringspakken eller Vision-pakken i forskjellige markeder.

Et 360° kamera er et nyttig stykke teknologi som øker sikkerheten og gjør parkering og manøvrering på trange steder så enkelt som det blir. Nesten alle nyere biler leveres med valgfrie 360° kameraer, noen myndigheter krever til og med å reversere kameraer for å være et standardalternativ på alle nyere kjøretøy.

360° kamerafunksjonalitet

Et Mercedes 360° kamera består av 4 eller flere kameraer, ett på støtfangeren foran, 2 på speilene og ett på bakre støtfanger. Disse kameraene er rettet mot å gi visuell assistanse i parkering eller andre scenarier som off-roading eller til og med som dashbordkameraer i krasjsituasjoner.

Disse kameraene har også ekstra funksjoner som nattsyn som lar deg se fotgjengere eller dyr i en svakt opplyst situasjon eller potensielle farer på veien fremover. Disse kameraene er også i stand til å lese trafikkskiltene og projisere fartsgrensene eller andre verdifulle informasjonsstykker på dashbordet ditt.

Disse kameraene kommer også med avanserte parkeringssensorer som fungerer sammen med kameraet for å nøyaktig bestemme bilens posisjon  i løpet av sekunder. Mercedes-modeller tilbyr også live reiseretninger når du rygger, slik at du kan parkere bilen nøyaktig mellom linjene.

360° kameramodus

Som nevnt tidligerebestår dette systemet av minst 4 kameras som dekker alle omgivelsene til bilen når som helst. Moderne Mercedes-modeller tilbyr mange forskjellige kameramoduser og vinkler avhengig av den aktuelle situasjonen.

  Krever Mercedes mye vedlikehold?

Den første modusen vil være det vanlige ryggekameraet. Dette kameraet er vanligvis plassert over nummerskiltet, og noen Mercedes-modeller som E-klasse sedan bruker et popup-kamera, noe som absolutt er en god ide fordi et ryggekamera har en tendens til å samle mye smuss og skitt som gjør det ubrukelig i noen biler.

To kameraer som dekker sidene av kjøretøyene er vanligvis plassert i speilhusene. Disse kameraene tilbyr også ekstra funksjoner og moduser som koblingsmodus  eller visuell parkeringsassistansemodus når du parkerer, slik at du ikke ender opp med å dempe hjulene dine. Disse kameraene er også nyttige i off-roading situasjoner.

Sannsynligvis den kuleste modusen av dem alle er AI 360°  -modusen som bruker alle kameraene samtidig og gir deg en utvendig visning av bilen som ser utrolig futuristisk ut fordi disse systemene er toppen av visuelle hjelpeteknologier for bilindustrien.

Mercedes parkeringspakke med et 360°kamera

Hvis du vil ha full Mercedes 360°     kamerafunksjonalitet, må du velge Active Parking Assist med PARKTRONIC som tilbyrde beste Mercedes visuelle assistansefunksjonene som for øyeblikket er tilgjengelige. Dette systemet består av 12  ultralyd parkeringssensorer,4 på forsiden og baksiden, og 2 sensorer  på  hver side.

Dette systemet tilbyr en  sanntids skarp og klar skildring av den spesifikke parkeringssituasjonen på infotainmentskjermen i det øyeblikket du begynner å bruke kameraene. Systemet er i stand til aktivt å lete etter ledige plasser i bilene rundt og foreslå  for deg hvor du  skal parkere.

  Den beste måten å rengjøre Mercedes-skinnseter på

De mest avanserte versjonene av disse systemene som finnes på den nye S-klassen, er til og med i stand til å styre bilen autonomt i mange forskjellige situasjoner. Dette systemet tilbyr også flere flerbrukskameraer på kjøretøyet, og hvis det kombineres med Intelligent Drive og 4-hjuls styrealternativer, er dette systemet i stand til å parkere bilen selv om du ikke er i den.

Delen Vanlige spørsmål

Er det verdt det å velge 360° kamera på nye Mercedes Benz-modeller?

Alle nyere modeller kommer med reverseringskameraer som standard på grunn av amerikanske myndigheters forskrifter, men hvis du vil ha hele 360°  -opplevelsen, vil alternativet sette deg tilbake $ 500 – $ 1500 avhengig av markeder og spesifikke pakker og avtaler.

Disse systemene er utrolig avanserte, og de tilbyr ekstra funksjoner som er veldig nyttige i mange forskjellige kjøresituasjoner. Med disse systemene kan du parkere enklere,raskere  og viktigst av alt tryggere. De anbefales av produsenten og er også ganske populære i bruktbilmarkedet også.

Mercedes tilbyrmange    tilleggsfunksjoner  som ikke er  et viktig stykke teknologi, menfunksjonaliteten 360° kamera tilbyr virker absolutt  som en fin måte å øke sikkerheten og allsidig synlighet ytterligere i alle slags situasjoner.

Er det noen billigere ettermarked 360 ° kameraer?

Amazon, eBay,  og mange andre nettsteder er fulle av ettermarked 360° kameraer for kjøretøyet ditt, men disse kameraene tilbyr ikke en sammenlignbar opplevelse med det opprinnelige systemet. Selv om disse kameraene koster betydelig mindre enn Mercedes-fabrikkkameraene, er de ikke verdt det.

  Beste olje for Mercedes C300

Mercedes 360°  kamerasystemet er utrolig avansert, mange av sikkerhets- og luksusfunksjonene drar også nytte av kamerasystemet. Og disse fordelene fungerer ikke med ettermarked 360°  kameraer,  og i tillegg til prisen er det ingen annen grunn til hvorfor et ettermarkedssystem noen gang ville være bedre enn det opprinnelige.

Er Mercedes 360°-kamerasystemet pålitelig og er det noen begrensninger?

Dagens system montert i nyere Mercedes-modeller har blitt grundig testet før det når markedet, og Mercedes er sikker på at det nye systemet er like pålitelig som alle andre obligatoriske systemer i bilen. Disse systemene blir mer og mer utbredt, og ifremtiden kan et  360° kamera bli en standardfunksjon akkurat som ryggekameraet.

Dette systemet kommer ikke til å fungere i noen få forskjellige scenarier, for eksempel hvis dørene eller bakluken åpnes. Systemet vil heller ikke svare hvis speilene dine er brettet inn eller de ytre forholdene er veldig dårlige. Dette systemet vil heller ikke fungere hvis deter skadet eller veldig skittent.

Du bør aldri helt stole på bilsikkerhetshjelpemidler, da bilprodusenten aldri vil ta  skylden hvis systemet ikke gjenkjenner noen potensielle farer. Disse systemene er der for å hjelpe deg, og ikke å erstatte øynene dine.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter